QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 01, 16:41)
pasivogsiu ta ideja su meniu, ir net meniu pasiskolinsiu ir bandysiu taip issiversti
oi ir dar gal galit parasyti kaip avizinius kotletus gaminti ir silkinius kukulius
tikiuosi pades ir jums taupyt
aviziniai koteletukai: ismirkau avizas vandeniu skiestam piene, imusu kiausini, druskytes, krakmolo ir kepu
silkiniai kukuliukai: isverdu bulves, sugrudu, beriu ketvirdali kiekio bulviu krakmolo (jo reikia tikrai nemazai), druskos. formuoju ir verdu
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 02, 15:34)
keli klausimukai - pvz zirniene ar raugintu kopustu sriuba verdu is mesos sultinio, tai reikia pries tai mesos gabaliuka tureti. ka is o po to? ar kaip kitaip verdat?
o kaip duona, grietine, pienas toks, juk greit sueina, ir tenka vel pirkti.. o kaip zinia, nuejus i parduotuve grietines induko pareini su pilnu maisu dazniausiai

kaip su tuo susidoroti?
as nevisada dedu mesos, daznai verdu su kubeliais, bet irvirusia mesa, manau puikiausiai butu galima patiekt su bulvem kaip dar viena patiekala, arba kita diena is jo padaryt koki truskinuka

o jei dar kokias kopustu salocikes padarysit

arba gali virt su tais sriubos rinkinukais... kainuoja tik kelis litukus, bet yra dar ir ko pavalgyt

o jei turit suni, tai dar ir jam pietus iseis
pasiim tik kelis litus, kad daugiau niekas neiseitu
QUOTE(Lock @ 2009 01 02, 15:46)
Tiesiog pasiimti pinigų tiek, kiek kainuoja tas grietinės indukas. Ir nekils pagundų, nes neturėsi daugiau pinigų
siandien is meniuko valgysim blynus su uogiene

kadangi mb dirbs siandien nuo 8h iki 21h (

) tai daugiau nieko labai ir nebereikes, nebent vakare kokiu bulviu pasikepsim