Įkraunama...
Įkraunama...

Skauda šonkaulius

Gal kam nors taip buvo? Jau kuris laikas skauda desini sonkauli, is pradziu galvojau kad tai normalu, bet dabar tas skausmas pasidare prisilietus kaip ir deginantis.ar taip turi buti? tik kita savaite pas gydytoja, tai nezinau ka daryti laukti ar jau sia savaite eiti. Patarkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vileniuks: 19 lapkričio 2008 - 09:40
Normalus. Aš pusę nėštumo su šonkaulių skausmais prasikankinau doh.gif Naktim negalėjau miegoti. Galvojau,kad širdis streikuoja,krūva tyrimų dariausi,bet viskas buvo gerai. Praėjo,kai pilvukas nusileido.
Man ne vien šonkaulius skaudėjo.Skaudėjo labai odą,kuri prie šonkaulių yra.Atrodė,kad ji kažkaip atsiskyrė.Tempė,degino ir pan.
Atsakyti
Labai viskas normalu,

kuo arciau gimdymas tuo daugiau bedu atsiranda ir vis rimtesniu,
skrandis priima vis maziau maisto, nes jis pasisukes i horizontalia padeti ir dar is apacios yra spaudziamas vaisiaus,
sonkaulius spaudzia/plecia (kaip kas pavadina) del tavo pilvelio turio velgi, nes lialius ne zirnelis, jis vaikas, kuris vis auga - todel ir spaudzia.
Dar jis spaudzia ir pusle, tad vis sunkiau islaikyti atrodytu tooookia pilna pusle, kuri kaip veliau isaiskeja buvo prisipildziusi tik trecdali.
Kojos pasirado tokios sunkios, kad nuo viso tavo svorio, kuris vien del lialiaus + apie 10 kg padideja, o kur dar maistukas kuris i kuna nuejo. Kojos tinsta ir labai greitai pavargsta.
Nugara pradeda skaudeti ir viskas tik del musu aukselio, kuris siltai pas mamyte pilvelyje guli ir ragauja saldzius vandenis mamai uzvalgius sokolado ar uogienes smile.gif

Pakentekite mamutes wub.gif
Atsakyti
man taip pat skauda sonkaulius,bet gyd.sake kad taip gali buti,nieko blogo cia.... g.gif
Atsakyti
bet man atrodo, kad vis tik pas gydytoja apsilankyti reiktų, nes vienoms nuo vieno gali skaudėti, kitoms nuo kito, jai skaudėtų man, norėčiau išgirsti ir gydytojos nuomonę 4u.gif
Atsakyti
zinai, skausmas skausmui nelygus, ir priezasciu gali buti daug, 35 savaites nebejuokai, eik pas gydytoja, tegul buna be reikalo, bet busi tikra,kad padarei viska ka galejai padaryti, sekmes 4u.gif
Atsakyti
I nestumo pabaiga, sonkauli skaudejo ir man, net labai doh.gif . Priezastis - mazylis sedejo ir sekmingai savo galvyte remesi i sonkauli. Tekdavo paieskoti tinkamos pozos, kad abiem butu gerai tongue.gif
Atsakyti
na man taip pat skauda desineje puseje, bet gal ne kiek sonkauli, o oda.. atrodo kad persti, degina, ar is vis kaip nebutu odos.. kazin ar tai normalu? g.gif
Atsakyti

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyRaimonda: 06 vasario 2009 - 21:21
Na sonkauliu skausmai kaip sake mano gydytojas visai normalus reiskinys. Bet del skausmo desineje puseje reiketu kreiptis pas gydytoja. Nes man irgi skaudejo skaudejo. Is karto galvojau, kad cia nuo sonkauliu, bet kai skausmas pradejo plisti per visa sona, neistveriau ir nuejau pas gydytoja. Nusiunte echo daryti ir pasirodo, kad mano leliukas prispaude mano desini inksta, ir del to ne visas slapimas is jo pasisalina ir vat del to man skauda desini visa sona. Bet aciu Dievui nebuvo pre toli nueje. Uz tat dabar jauciuosi puikiai. Na zinoma, kol mano leliukas nesugalvoja kojytem sonkauliuku paramstyti. Va tada nebejuokinga visai buna..
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 02 08, 00:59)
Na sonkauliu skausmai kaip sake mano gydytojas visai normalus reiskinys. Bet del skausmo desineje puseje reiketu kreiptis pas gydytoja. Nes man irgi skaudejo skaudejo. Is karto galvojau, kad cia nuo sonkauliu, bet kai skausmas pradejo plisti per visa sona, neistveriau ir nuejau pas gydytoja. Nusiunte echo daryti ir pasirodo, kad mano leliukas prispaude mano desini inksta, ir del to ne visas slapimas is jo pasisalina ir vat del to man skauda desini visa sona. Bet aciu Dievui nebuvo pre toli nueje. Uz tat dabar jauciuosi puikiai. Na zinoma, kol mano leliukas nesugalvoja kojytem sonkauliuku paramstyti. Va tada nebejuokinga visai buna..

na reikes pasakyti gydytojai, bet kai einu pas ja dazniausiai neskauda, tai ir uzsimirsta.. blush2.gif
Atsakyti
man dar tik 27ta savaite ir labai pradejo sonkaulius kairej pusej skaudet doh.gif Skausmas toks, kaip kaulas kad sumustas butu ir po to spaudi ta vieta....tai kas bus veliau...
Atsakyti