Nesu bandžiusi daryti, bet gal visai skanu...
Daržovių košė su vištų širdelėmis
200-300 g vištų širdelių, 3 stiklinės šviežių arba šaldytų žirnių, žiedinis kopūstas, 4 morkos, po raudoną ir žalią papriką, svogūnas, 150 g sviesto, aliejaus, majonezo, miltų, stiklinė vištienos sultinio, šviežių krapų, šaukštelis kmynų, vištienos prieskonių, juodųjų pipirų žirnelių, laurų lapelių, druskos
Morkas nuskuskite, paprikas išskobkite. Visas daržoves ir krapus nuplaukite ir nuvarvinkite. Morkas ir paprikas stambiai supjaustykite. Atskirai sūdytame vandenyje virkite žiedinį kopūstą, žirnius, širdeles su morkomis. Į širdeles įdėkite juodųjų pipirų, laurų lapelių.
Paprikas, morkų gabalėlius, žirnius ir žiedinį kopūstą sumalkite. Svogūną sukapokite ir su maltomis paprikomis apkepkite svieste. Paskui visas daržoves pakaitinkite svieste vis pamaišydami. Pusiau perpjautas širdeles kepkite karštame aliejuje, berkite miltų, maišydami dėkite majonezo, pilkite sultinį, skaninkite knynais ir smulkintais krapais.
Į didelės puslėkštės kraštus pilkite daržoves, o į vidurį - širdeles su padažu (kaip Uncle Bens reklamoje

).