Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo diegliai, pūtimas


PIRMOJI TEMA




Vaikui 1 savaitė ir 1 diena.

Pamiega 3 valandas, tada yra maitinamas. Toks viskas neramus, rankas skėčioja, išspjauna vėl pagauna papą, kojas tąso, toks neramus, sukinėja galva ardosi ir pan.

Vienu žodžiu kartais maitinant taip nutinka. Toks patologiškai aktyvus.


Su kuom nors tai galima sieti? smile.gif
Atsakyti
Veikėjau mirksiukas.gif , greičiausiai jūsiškiam mažiui pilviuką skauda. Būtų gerai užvalgius palaikyti stačią, kad atsirugtų, po to maitintis toliau. Galima dar bandyti įvairius lašiukus nuo pūtimo (espumisan, babynos).
Atsakyti
QUOTE(veikejas @ 2006 02 28, 23:06)
Vaikui 1 savaitė ir 1 diena.

Pamiega 3 valandas, tada yra maitinamas. Toks viskas neramus, rankas skėčioja, išspjauna vėl pagauna papą, kojas tąso, toks neramus, sukinėja galva ardosi ir pan.

Vienu žodžiu kartais maitinant taip nutinka. Toks patologiškai aktyvus.
Su kuom nors tai galima sieti? smile.gif



Maniskis 2.gif kartais ir taip elgiasi biggrin.gif.
Atsakyti
Aš tokiu atveju pasipasakojau daktarei ir ji mus nusiuntė pas neurologa.Čia labai panašu,kad pilvuko skausmai laaabai kankina
Atsakyti
maniškis irgi taip elgdavosi, rankom mane daužydavo dar prie viso to doh.gif o čia pilvuko problemos buvo, davėm Babynos ir Yogurto kapsulių, kaip gydytoja sakė, ir parimo. Galit gydytojos pasiklaust, parodyt, gal daugiau ką pasakys g.gif
Atsakyti
Nuo pilvuko skausmu labai gerai mums isgelbedavo HIPP "Mazilio pilvukui" arbatele. Labai vaikams skani, ir kaip pradejom ja gerti, pasibaige pilvo skausmai. Sveikite. 4u.gif
Atsakyti
Jei taip toliau tesis, po menesio gali pradeti duoti siek tiek ramuneliu arbatos. Mano vyras kasdien po 20ml sugirdo ir padeda. Kai paauga, galima truputi daugiau duoti. Mano drauge truputeli pasaldindavo, bet mes be cukraus ir viskas gerai. Bet pasitark su vaiko pediatre del sito. Tiesa, ant arbatos pako turi buti parasyta, kad ji be kofeino.
Atsakyti
Ačiū atskiusiems.

Tikėkimės, kad tikrai pilvukas.

Tiesiog miegas darosi nelabai ramus. Vaikui jau apie 2 savaites. Pvz kokias 5 valandas be perstojo rėkia. Nuraminti galima tik imantis kažko drastiško (pvz vartant ant vieno ant kito šono, paimant vienaip kitaip - vienu žodžiu visada veiksme.. bet kiek taip galima tąsyti?! smile.gif) arba kitas variantas - papas. Tik va mamytė išdidi ir sako, kad jai skauda.

Pavyko užmigdyti. Tai miega neramus, paskėčioja rankomis, išleidžia garsus (atsidusimus netolygius, krenkštelėjimus, pagugavimus).

Bandysiu po darbo soskės pažiūrėti naujagimiui. Turime vieną, bet tik skirtą nuo 6 mėn.

Ar yra kokių kokybiškų maksimose pvz AVENT skirtų naujagimiams.
Atsakyti
Yra tos pacios firmos ir net pigiau nei firminese parduotuvese mirksiukas.gif
O nebandete ant pilvuko pries valgi palaikyti ir dar Simplex yra geri vaistukai. Labai uzjauciu mamyte ir jai bus taip toliau su pilvuku tokios problemos rekomenduociau pedetres paprasyti, kad padarytu ismatu paseli.
Mano drauges vaikutis irgi labai vergdavo ir net iki pamelinavimo. Tekdavo ir greitaja kviesti ir tik ligonineje nustate, kad vaikas visai pieno netoliaruoja...kaskokios ten bakterijos nebuvo issivysciusios. Tad israse vaistuku ir viskas susitvarke.
Dar mamyte maistuka tegul pasiziuri..na ka valgo pati ax.gif
Atsakyti
[quote=veikejas,2006 03 03, 10:22]

Pvz kokias 5 valandas be perstojo rėkia. Nuraminti galima tik imantis kažko drastiško (pvz vartant ant vieno ant kito šono, paimant vienaip kitaip - vienu žodžiu visada veiksme.. bet kiek taip galima tąsyti?! smile.gif)


Papildyta:
Soory, čia pirma mano žinutė kažkokiu stebuklingu būdu pati nukeliavo nebaigta rašyti blush2.gif
Bet kad vaikelis 5 valandas be perstojo rėkė? g.gif (Ar čia turėjai omenyje 5 minutes???)
Atsakyti
QUOTE(adiav @ 2006 03 03, 09:58)
O nebandete ant pilvuko pries valgi palaikyti ir dar Simplex yra geri vaistukai. Labai uzjauciu mamyte ir jai bus taip toliau su  pilvuku tokios problemos rekomenduociau pedetres paprasyti, kad padarytu ismatu paseli.

visiskai pritariu, ir dar neblogai mamytei pagerti ramuneliu, kmynu ar pankolio arbatos. vietoj juodos smile.gif
Atsakyti
Taip. Penkias valandas. T.y. neištisai penkias valandas.

Sakau, kad kol duodi papą, kol tąsai, kol rengi, prausi ir pan. - tada ramu. Bet tik nieko nedarai - nu naaaa..

Bet su juo užsiimti visada - nėra gi tiek laiko ir jėgų. Norisi, kad ir numigtų jis kokias 3 valandas.

Atsakyti