apie sia gydytoja galiu pasakyti kad ji kazkokia neismanele-pasiputusi,bei pasikelusi iki tokio lygio,kas tai as

zodziu pas ja pakliuvau,nes skubiai reikejo konsultacijos del nestumo,mano gydytojo jau nebebuvo,tiesiog nespejau atvykti,jis baiges darba buvo.(hamoudeh) todel papildoma vizita gavau pas ja.na ir ka... uzeinu i kabineta,pasisveikinu,pasiklausiau ar priims su papildomu,tai ji is kart o kas tau yra? tai sesk ko stovi? papasakojau kad jauciu skausma desineje puseje kaip paspaudziu ypac skauda,sakau jai gal koks uzdegimas? tai ji man atsako; o tai kam spaudi ten? kur parasyta kad nestumo metu spaudinet sonus reik...na zodziu tada pasakiau kad isskyros gausios ir spalva pakitusi,beje dar uzsiminiau kad gimdos susitraukimai i diena buna apie 10 kartu,(pilvukas kietas pasidaro) cia vadinami paruosiamieji saremiai.tai ji manes net neapziurejo o pasake kad blogai taip dazni tie susitraukimai,i diena turi buti 5 ne daugiau.ir dave siuntima i ligonine.ak.ten nuvykusi viska papasakojau,ir pasirodo kad man nera taip blogai kaip ji mane nuteike,susitraukimai 37 sav.yra normalu iki 10 kartu,beje gydytoja nustebo kaip ji mane atsiunte visai neapziurejusi,tai visgi man nustate maksties uzdegima,israse zvakuciu ir paleido namo.ir pasake kad papuoliau pas netykusia ginekol.tiesiog as nesu jos paciente,tai ji kuo greiciau norejo manimi atsikratyti,ir issiunte i ligonine...tai tiek apie sia gydytoja.ji man nesudare jokio ispudzio,tik nusivyliau.bet kiekviena turi savo nuomone,gal ji su savo pacientem elgiasi ir gerai...