Įkraunama...
Įkraunama...

anyta daro mane kompleksuota

gal tik man vienai atrodo, kad likau tokia pat plona....

o ką tavo vyras sako? ... ar tu jam vis dar tokia pat graži?
o jei rimtai,- tai nekreipk dėmesio į anytos žodžius.. ir tik nekompleksuok 4u.gif ji tikrai pavydi wink.gif
Atsakyti
nu, Fantasia, nepyk, bet kai perskaičiau pirma tavo pasisakyma, pagalvojau, kad kokia niolikinė parašė, bet jei tau 25, beje kaip ir man, tai tu jau susiformavęs, pilnai subrendęs žmogus, turintis savo nuomonę ir gebantis ją apginti. O tu imi kompleksuoti nuo tokių tiesiai šviesiai pasakius niekų. Nenusileisk iki anytos lygio, nesimatuok tų jos rūbų, sakyk ne tavo stiliaus ir pan. O tas kalbos, kad girdi, kai pastosi nepriaugsi svorio, o geriau alpsi blink.gif Svarbiausia tau turėtų rūpet tavo būsimo vaiko sveikata, o ne anytos nuomonė. nieko bloga būt storesniam, tai taip pat gerai, kaip ir būt lieknesniam.
sėkmės
Atsakyti
QUOTE(sirse @ 2005 07 07, 20:23)
o ką tavo vyras sako? ... ar tu jam vis dar tokia pat graži?
o jei rimtai,- tai nekreipk dėmesio į anytos žodžius.. ir tik nekompleksuok  4u.gif  ji tikrai pavydi wink.gif

o mano vyras tai visom keturio pries bet koki kudinimasi ir sako, kad visai nepasikeiciau ir nesustorejau nei kiek mirksiukas.gif

jus cia visos taip mane drasinat kad gal jau tikrai reiks koki mini apsimaut ir gana ax.gif
Atsakyti
aciu uz patarima Staarm. reiks kazka daryt.... nes ir siaip ziuriu, kad bando vis daugiau i musu gyvenima ilysti, net nuspresti kur ir kokius baldus statysim. o mes vat paemem ir pasistatem kur mums graziau rolleyes.gif tai skambino man ir bande irodyt, kad vis tik kitoj vietoj turejom statyt, prie kitu balbu derint ir t.t. o mes vis tiek savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LiVo @ 2005 07 07, 19:00)
nu, Fantasia, nepyk, bet kai perskaičiau pirma tavo pasisakyma, pagalvojau, kad kokia niolikinė parašė, bet jei tau 25, beje kaip ir man, tai tu jau susiformavęs, pilnai subrendęs žmogus, turintis savo nuomonę ir gebantis ją apginti. O tu imi kompleksuoti nuo tokių tiesiai šviesiai pasakius niekų. Nenusileisk iki anytos lygio, nesimatuok tų jos rūbų, sakyk ne tavo stiliaus ir pan. O tas kalbos, kad girdi, kai pastosi nepriaugsi svorio, o geriau alpsi blink.gif Svarbiausia tau turėtų rūpet tavo būsimo vaiko sveikata, o ne anytos nuomonė. nieko bloga būt storesniam, tai taip pat gerai, kaip ir būt lieknesniam.
sėkmės

Man pirma mintis irgi tokia buvo, kad 'niolikine' parase. blush2.gif Del tokiu nieku taip imti i sirdi? blink.gif doh.gif Fantasia, patikek, anyta dar ne tokiu dalyku per gyvenima susigalvos. Nesuk sau galvos ir gyvenk laiminga. mirksiukas.gif
Atsakyti
Staarm, deja ir turiu tokia, ir zinau ka kalbu, ir patyrusi ta pati. mirksiukas.gif Bet del to varytis sau kompleksu tikrai nezadu ir kitiems nepatariu. schmoll.gif
Atsakyti
Zinai Staarm, manoji irgi prie kitu visada labai gerai apie mane sneka, bet dabar net susimasciau, ar kartais, kai manes nera, ji taip pat gerai sneka???? g.gif

o dar kazkada guodesi kirpejai kad labai laukia ir nesulaukia kol vaikus pradesiu gimdyt, kad jie turbut bus labai mieli, kaip angeliukai (pas mane sviesus naturalus palukai, tai ji nori, kad ir vaikai tokius turetu). tai itariu, susilaukus vaiku, nebeturesiu ramybes blink.gif tik ir snekes vien su vaiku, kaip kad tavo situacijoj
Atsakyti
nu as jau isivaizduoju situacija: atleks ir dar su giminem ir draugais doh.gif kosmaras!!! reiks jau nuo pat nestumo pradzios kurti plana kaip cia pasislept nuo visu jos draugu ir giminiu. as tai tikiu, kad neduos man ramybes nei gimdymo namuose, gal net sutemps visus gimines ir draugus ten, o paskui i namus verysad.gif itariu, kad taip ir neteks pasidziaugt vaikeliu vieniems sad.gif o as dar kai tikiu is sirdies, kad iki menesio tikrai negalima niekam rodyt kudikio, tai itariu bus nerealus karas
Atsakyti
Tavo vietoje aš dar palaukčiau su tuo nėštumu. Amžius jaunas,ko skubėti? Uošvieniai angeliukų pagimdyti? O jeigu juodaplaukiai bus???

Aš tai visai apribočiau kontaktus iki padorumo ribos. Pvz.: tik per labai svarbias šventes. O tokių dvi : Kalėdos ir Velykos.Vsio thumbup.gif
O aš dabar net ir per tas šventes nesimatau su uošviais. Po to kai sužinojau,ką jie man už nugaros varo schmoll.gif
Atsakyti
na tai mes ir neskubam su leliukais smile.gif dar bent du ar tris metelius tikrai norim pabuti dviese smile.gif

o man tai nepatinka labai kai reikia per kaledas ir velykas butinai pas juos svesti sad.gif
as noriu svesti savo namuose, su savo draugais, o ne pas juos ar pas ju giminaicius sad.gif (taip jau teko atsvesti dvejas velykas ir vienas kaledas)

siais metais ciupsiu vyra uz pakarpos ir planuosim kaledas kur nors, dar nelabai isivaizduoju kur, bet tikrai pas uosvius nebeketinu svesti kaledu schmoll.gif nes jau tuoj man tai bus nebe graziausia metu svente
Atsakyti
O pas mane yra tokia asituacija, kad anyta iš vis otebuvo atėjsui tik du kartus,kai gimė mažasis kleckas, t.y. į gimdymo namus, ir po to dar vieną kartą, o šiaip,kai nueiinu su vyru pas juos,paprasčiausiai, prasėdžiu ir pražiūriu televizorių,kadangi į mane niekas nereaguoja, o šnekasi apie savo reikalus tik su mano vyru,būtų galima pagalvoti,kad jis vienturtis,bet tai pnėra, jis turi dar du brolius ir seserį, ir jie šneka ti kapie save, labai jau retai paklausia,kaip sekasi man, o vyro brolis turi draugę, kuri buvo iš praždių liekna, opaskui pastambėjo, ir jai įtariu į akis nieko nesako,bet už akių,tai sako,ji galėtų būti ir lieknesnė, kaip atrodo kartu su vyro broliu,kadangi jis toks truputį žemesnis, gana lieknas, bet ne džiūsna, o ji aukšta gana stambi, bet labai simpatiška,ir jiems užkliūva tas stambumas,numetinėja "namiokus" ir įtariu į akis jai to nesako, ir man kartais pasidaro įdomu,ką šneka apie mane, ypač dabar, nes juk man po gimdymo liko kažkur numesti dar kokius 5 kg, kad atgaučiau svorį g.gif Man tas toks aptarinėjimas atrodo gana netaktiškas, jei vyro brolis su ja gyvena,tai vadinasi ji jam patinka ir tokia,kažkaip nemalonu,akd viskas susiveda ne į bendraqvimą,o į tai,kaip atrodo, beje, su ja irgi beveik nebendraujama, kai susitinkame,tai dažniausiai šnekamės mudvi,arba žiūrime teliką,jei kč įdomaus rodo, o tėveliai su savo vaikais aptarinėja, diskutuoja ir t.t,kaip jums toks variantas? smile.gif
Atsakyti
Daktariene B, ir tavo panasi anyta smile.gif kartais manau, kad jau gal nei viena neturi geros anytos... ir siaip kai pagalvoji, tai keista, kai taip vertina zmogaus isore ar svori, o ne kitas ypatybes....negi jos nesidziaugia, kad vaikai rado artima, mylima zmogu, su kuriuo yra laimingi. vis dar stebiuosi...

Negi ir mes tokios busim, kai musu vaikai susituoks?

o penktadieni apturejau sveciu - uosviai. as elgiausi kaip visada draugiskai ir staiga anyta klausia: "Ar tiko tau ta palaidine, kuria buvau idejusi pasimatuoti?" (mat ji is kazkur ja parsiveze ir net nenesiojo, ir vat rado spintoj ir jai buvo didele, tai idejo man, kad namie pasimatuociau) O as jai ir sakau:"Zinai, pasimatavau, bet turesiu grazinti, nes man buvo tikrai per didele" Ir dar priduriau patyliukais, kad net ir jos sunus, pamates mane su ta palaidine, pasake, kad ant manes ji negraziai atrodo - labai jau per didele. biggrin.gif tai net ir po tokiu zodziu ji dar vis tiek nusistebejo, kaip cia taip, kad man buvo per didele.

o sekmadieni apsimoviau mini, aptempta palaidinuke ir net pati nustebau pamacius save veidrodyje, viskas thumbup.gif o kai pamate vyras, apibere komplimentais ir visa diena negalejo atitraukti akiu ir vis zere komplimentus blush2.gif

Atsakyti