Delfy,atradau neblogą receptuką "voveraičių padažas"
ten kur vyko konkursas,grybų receptų.
QUOTE(cezi @ 2011 08 30, 22:32)
aš rudmėses kepu svieste ir dedu į stiklainius, ant viršaus užpilu apie piršto storio sluoksnį aliejaus. Stiklainius apvynioju laikraščiu, kad nepatektų šviesos ir nešu rūsin 

radau dar internete, kad taip paruostus grybus galima laikyti ir kambario temperaturoje, bet tokiu atveju reikia stiklainius valanda pasterizuoti

QUOTE(ausra.ryte @ 2011 09 02, 12:51)
radau dar internete, kad taip paruostus grybus galima laikyti ir kambario temperaturoje, bet tokiu atveju reikia stiklainius valanda pasterizuoti 

nu pasterizavimas gal niekad nepakenks


QUOTE(ausra.ryte @ 2011 09 02, 11:51)
radau dar internete, kad taip paruostus grybus galima laikyti ir kambario temperaturoje, bet tokiu atveju reikia stiklainius valanda pasterizuoti 

Tokiu atveju reikia ,beveik acte juos isvirt

Mano superinis receptelis -Ismegintas 
Baravykeliu galvutes nuplanu, ir sudedu ant lininio ranksluoscio (galvutemis i virsu,kaip auga ),apibarstau druska ir palieku 30min. Paskui juos apvertu ir operacija kartojasi
Ikaitinu keptuve su truputuku aliejaus ir dedu TIKRO sviesto ,kad nedegtu grybukai ir apkepu is abieju pusiu. Tuos grybus (atsalusius ) sudedu i indelis ir i saldyklius,butinai supilt sviesteli is keptuves ant virsaus Valgai pavasari ir jauti,kad vasara.

Baravykeliu galvutes nuplanu, ir sudedu ant lininio ranksluoscio (galvutemis i virsu,kaip auga ),apibarstau druska ir palieku 30min. Paskui juos apvertu ir operacija kartojasi

Ikaitinu keptuve su truputuku aliejaus ir dedu TIKRO sviesto ,kad nedegtu grybukai ir apkepu is abieju pusiu. Tuos grybus (atsalusius ) sudedu i indelis ir i saldyklius,butinai supilt sviesteli is keptuves ant virsaus Valgai pavasari ir jauti,kad vasara.
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 21:13)
Mano superinis receptelis -Ismegintas 
Baravykeliu galvutes nuplanu, ir sudedu ant lininio ranksluoscio (galvutemis i virsu,kaip auga ),apibarstau druska ir palieku 30min. Paskui juos apvertu ir operacija kartojasi
Ikaitinu keptuve su truputuku aliejaus ir dedu TIKRO sviesto ,kad nedegtu grybukai ir apkepu is abieju pusiu. Tuos grybus (atsalusius ) sudedu i indelis ir i saldyklius,butinai supilt sviesteli is keptuves ant virsaus Valgai pavasari ir jauti,kad vasara.

Baravykeliu galvutes nuplanu, ir sudedu ant lininio ranksluoscio (galvutemis i virsu,kaip auga ),apibarstau druska ir palieku 30min. Paskui juos apvertu ir operacija kartojasi

Ikaitinu keptuve su truputuku aliejaus ir dedu TIKRO sviesto ,kad nedegtu grybukai ir apkepu is abieju pusiu. Tuos grybus (atsalusius ) sudedu i indelis ir i saldyklius,butinai supilt sviesteli is keptuves ant virsaus Valgai pavasari ir jauti,kad vasara.
paklausyk tu manęs kaip dzūkės


Papildyta:
QUOTE(bru @ 2011 09 02, 20:52)
o prie ko čia tas actas?
QUOTE(cezi @ 2011 09 02, 20:28)
paklausyk tu manęs kaip dzūkės
negadink baravykų, nevirk jų! dėk žalius į keptuvę, virdama prarandi visą skanumą 
Papildyta:
o prie ko čia tas actas?


Papildyta:
o prie ko čia tas actas?
Gal perskaityk gerai

Ojei laikysi grybus kambario temperaturoj per ziema ,gali ir kojas pakratyt-
DZUKELE


QUOTE(bru @ 2011 09 02, 22:08)
Gal perskaityk gerai
Ojei laikysi grybus kambario temperaturoj per ziema ,gali ir kojas pakratyt-
DZUKELE
Tai skaityk ,kas ko klausia 

Ojei laikysi grybus kambario temperaturoj per ziema ,gali ir kojas pakratyt-
DZUKELE


tai tu brangute rašyt išmok, tokio žodžio kaip apvertu aš nežinau, tai interpretavau savaip
o kas čia ko klausė?

QUOTE(cezi @ 2011 09 02, 21:56)
tai tu brangute rašyt išmok, tokio žodžio kaip apvertu aš nežinau, tai interpretavau savaip
o kas čia ko klausė?
nesupratau į kurį klausimą tu čia atsakinėjai?
o kas čia ko klausė?

Dzukeles




sos
troskinu grybus su kopustais jau valanda laiko,o kopustai kieti,speju kad nuo pom.padazo,ka daryti?



QUOTE(Jigsaw @ 2011 09 03, 20:07)
sos
troskinu grybus su kopustais jau valanda laiko,o kopustai kieti,speju kad nuo pom.padazo,ka daryti?



Troškinkite dar, bet tokia situacija gali būti nuo to, kad per greitai išgaravo skystis (buvo per daug ugnies) ir skysčio tame troškinyje per mažai. Nežinau, pagal kokį receptą darote, bet bandykite pagal tą receptą įdėti daugiau skystų ingridientų, atitinkamai pridėjus kitų pagal skonį.