Įkraunama...
Įkraunama...

Apie mokyklas

Daugelis teveliu sneka,kad i 5 kl i Pliateryte neis,deja deja,metai is metu si teze nepasitvirtina,nueina didzioji dauguma,nes klase jau suformuota,sulipdyta,su busimom aukletojom susipazysta jau geguzes pabaigoj,tai 'strioko' iki rugsejo 1-osios lieka maziau 4u.gif

QUOTE(Laimuxė @ 2005 10 05, 09:35)
Mano dukra lanko Prano Mašioto pradinę, jau 4-tą klasę, tai apie šią mokyklą ir jos mokytojas tik gerus žodžius galiu pasakyti! thumbup.gif Mažesniems vaikams tikrai smagiau ir saugiau atskira mokykla. O dėl Pliaterytės mokyklos - tai jūsų po P. Mašioto baigimo tikrai niekas į ją nevarys, galėsit kurią norit eiti. cool.gif

Atsakyti
Gal kas galit rekomenduoti gera mokykla nuo 5 klasės, ar patarti kur galima rasti kažkokios informacijos apie tai.Aciu
Atsakyti
O kokiam mikrorajone? Nes nuo jo irgi priklauso manau
Atsakyti
QUOTE(Waiworykštė @ 2006 03 20, 18:44)
Gal kas galit rekomenduoti gera mokykla nuo 5 klasės, ar patarti kur galima rasti kažkokios informacijos apie tai.Aciu

Manau, kad dedelio skirtumo nera, siaip tai gyvenu virsuliskese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworykštė @ 2006 03 30, 16:14)
Manau, kad dedelio skirtumo nera, siaip tai gyvenu virsuliskese  smile.gif

Švietimo skyriaus įsakymu jau yra skirtumas mikrorajonas kuriame gyveni.

Pagal Švietimo Įstatymo 29 str. 3 d. „Pirmumo teise priimamas asmuo, gyvenantis mokyklos steigėjo tai mokyklai priskirtoje aptarnavimo teritorijoje. Tėvų ir vaiko pageidavimu vaikas gali būti priimtas į kitą bendrojo lavinimo mokyklą tuo atveju, jeigu joje yra laisvų vietų“.

Pagal Švietimo ir mokslo ministro 2004 m. birželio 25 d. įsakymą Nr. 1019, priėmus visus aptarnavimo teritorijoje gyvenančius vaikus, į likusias laisvas vietas pirmiausiai priimami: vaikai, kurių broliai ar seserys prašymo pateikimo metu mokosi mūsų mokykloje; vaikai, kurių tėvai dirba mokyklos aptarnaujamoje teritorijoje bei VPU dėstytojų vaikai (pagal mokyklos nuostatus).

Atsakyti
Labai pasistengus galima ir i kito rajono mokyklą leist, manau svarbiausia geras išsilavinimas ir pedagogai, kad nedingtu noras mokytis ir butų tinkama motyvacija, o informacijos apie tai niekur nerandu, taigi pasikliauju patyrusiųjų nuomone ir patarimai. Help biggrin.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie Waiworykštės HELP'o biggrin.gif , aš bandžiau ir naują temą užvesti, į kokią mokyklą Justiniškėse leisti dukrą, deja, mano pagalbos šauksmas liko be atgarsio verysad.gif , bandysiu šioje temoje šauktis pagalbos help.gif
Mano dukrelė lanko Taikos vidurinę mokyklą, man ta mokykla nepatinka schmoll.gif , gal galit patarti į kokią mokyklą pagal gyvenamą vietą geriausia būtų užrašyti dukrą į šeštą klasę g.gif ?
Aš neviltyje help.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2006 04 04, 10:54)
Prisijungiu prie Waiworykštės HELP'o biggrin.gif , aš bandžiau ir  naują temą užvesti, į kokią mokyklą Justiniškėse leisti dukrą, deja, mano pagalbos šauksmas liko be atgarsio verysad.gif , bandysiu šioje temoje šauktis pagalbos help.gif
Mano dukrelė lanko Taikos vidurinę mokyklą, man ta mokykla nepatinka schmoll.gif , gal galit patarti į kokią mokyklą pagal gyvenamą vietą geriausia būtų užrašyti dukrą į šeštą klasę g.gif ?
Aš neviltyje help.gif

Berods Justiniškėse yra tokia Biržiškos gimnazija, kiek girdėjau visai nebloga smile.gif dar domejausi Gabija, bet ten vienas nepatogumas pagrindinėj mokykloj tik antra pamaina kol paskelbs reorganizaciją, o ji bus tik po kokių 2 metu verysad.gif Radu tokį tinklapį kuriame visos Vilniaus mokyklos, gal padės http://www.tinklas.lt/ 4u.gif
Kuo toliau tuo labiau galvoju apie Jėzuitus, tik aisku ten dar reikia pasistengti įstoti. Gal kieno mažuliai mokosi Jėzuituose, labai laukčiau atsiliepimų ax.gif
Atsakyti
Ačiū Waiworykšte 4u.gif , Gabijos mums kaip ir toloka, tuo labiau, kad ir man atrodo, kad ten bus tik popietinė pamaina, o Biržiškos yra gimnazija, tai ten vyresnės klasės tiktais verysad.gif . Tai va, o į kitas mokyklas pagal gyvenamą vitą verysad.gif , esu pasimetusi, jau reikia kažką spręsti, o aš nežinau kur tą savo vaiką kitamet dėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworykštė @ 2006 04 04, 15:31)
Berods Justiniškėse yra tokia Biržiškos gimnazija, kiek girdėjau visai nebloga  smile.gif  dar domejausi Gabija, bet ten vienas nepatogumas pagrindinėj mokykloj tik antra pamaina kol paskelbs reorganizaciją, o ji bus tik po kokių 2 metu verysad.gif  Radu tokį tinklapį kuriame visos Vilniaus mokyklos, gal padės http://www.tinklas.lt/  4u.gif
Kuo toliau tuo labiau galvoju apie Jėzuitus, tik aisku ten dar reikia pasistengti įstoti. Gal kieno mažuliai mokosi Jėzuituose, labai laukčiau atsiliepimų  ax.gif

Biržiškos gimnazija nereali biggrin.gif Bet ten nuo devintos klasės tiktai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mokyklos penktai klasei irgi ieškome. Tačiau pasijutau tikrai nerealiai: jei mūsų rajone tiktai prastos mokyklos, nejaugi negaliu kaip pilnavertė pilietė užrašyti į kitą? schmoll.gif Kaip galima būti užsirašius ir laukti, gal priims tavo vaiką kaip kokį "likutį"??? Kaip jūs (ir galbūt "už kiek") sprendžiate šią problemą?
Tiesa, gyvename Šeškinėje... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ir Guste @ 2006 04 09, 11:20)
Mokyklos penktai klasei irgi ieškome. Tačiau pasijutau tikrai nerealiai: jei mūsų rajone tiktai prastos mokyklos, nejaugi negaliu kaip pilnavertė pilietė užrašyti į kitą? schmoll.gif Kaip galima būti užsirašius ir laukti, gal priims tavo vaiką kaip kokį "likutį"??? Kaip jūs (ir galbūt "už kiek") sprendžiate šią problemą?
Tiesa, gyvename Šeškinėje... verysad.gif

Tame ir visas reikalas jei rajone kur gyveni nieko gero aplinkui nėra, kitą rajoną ir nebepriima, belieka privačios doh.gif , šiaip kai skambinau į Gabijos gimnaziją, niekas nedraudžia prašymo rašyti, jei bus daug norinčių iš kitų rajonų, tai net žada papildomą klasę formuot, požiūris neblogas, tik kažkokia loterija gaunas schmoll.gif
Atsakyti