Įkraunama...
Įkraunama...

Apie mokyklas

QUOTE (mamulia @ 2004 01 11, 11:10)
Gal galit pasakyti ka uzrasant vaika i mokykla reikia nesti,kokius dokumentus?

Mes nesem pasa (kas neturi - gimimo lioudijimas), nuotrauka, israsa is poliklinikos (reikia prasyti poliklinikoj, tiesa, dar skiepas yra pries mokykla), mamos pasa. Bet gal vertetu paskambinti i mokykla ir paklausti. Gal jie patys kokiu papildomu pageidavimu tures? Gal nuotrauku daugiau, gal dar ko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norge: 11 sausio 2004 - 16:37
Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rusne @ 2004 01 10, 21:05)
gal zhinai kokia mokytojos pavarde? jei neklystu ten dirba mano drauge wink.gif

Neklausiau sad.gif bet dar neaisku tiksliai i kuria klase eisim, greiciausiai i miglos g. padalini, i normalia ( su viena mokytoja) klase smile.gif kadangi dukra mano nelabai standartine tai direktore sake kad vasara per tas pamokeles ziuresim kaip jai eisis , gal pas kita mokytoja perkels.

o dokumentu reikejo tik gimimo liudijimo ( padare jo kopija) ir uzpildyti prasyma, ten nurodyti ka etika ar tikyba mokysis vaikas ir nuo kokios klases ir kokia uzsienio kalba. dar sake kada nors uznesti 2 nuotraukas ir med.pazyma pries rugseji.
Atsakyti
QUOTE (Iva @ 2004 01 11, 17:03)
dar sake kada nors uznesti 2 nuotraukas

Tokais tipo pasines,dokumentines?

Jezau kaip as del tos mokyklos nervuojuos blink.gif
Atsakyti
mamulia ar irgi sienomis laipiojau kol nenuejau uzregistruoti, dabar taip gera clap.gif
Atsakyti
Iva, tu teisi smile.gif uzregistravus tarsi akmuo nuo sirdies nukrito smile.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 01 11, 17:11)

Jezau kaip as del tos mokyklos nervuojuos blink.gif

Aš irgi naktim nemiegu, nežinau, ką reikės daryti. Mat, kur gera mokykla, darželio patalpose, susisiekimas tragiškas, ta prasme, kad tik su mašina galim nuvežti ir parvežti. O juk būna dienų, kad sugenda ar kažkas panašaus. O kur viešojo transporto susisiekimas geras, tai mokykla vidurinė didele - kas mane gasdina.

Ir dar. Parašėt, kad prailgintos grupės iki 16-17 val. Juk žmonės dirba iki 17 val. Tai kaip tuos vaikus pasiimti iš mokyklos? Neįsivaizduoju, nes pareiti iš tos mokyklos viena nepareis per toli..... Ką žmonės daro, kurie dirba? Patarkit.
Atsakyti
QUOTE (Lisa @ 2004 01 14, 12:40)

Ir dar. Parašėt, kad prailgintos grupės iki 16-17 val. Juk žmonės dirba iki 17 val. Tai kaip tuos vaikus pasiimti iš mokyklos? Neįsivaizduoju, nes pareiti iš tos mokyklos viena nepareis per toli..... Ką žmonės daro, kurie dirba? Patarkit.

Tai va ir as neisivaizduoju ka daryt. Darba baigiu 17val. Per kamscius kol iki mokyklos nuvaziuosiu bus minimum 17.30 ai nu kosmaras kazkoks...
Atsakyti
O aš dirbu išvis iki 18, tai gerai, kai darželiai dirba iki 19 val.
Atsakyti
Jau visai man susisuko smegenai blink.gif blink.gif Kiek skambinau i tas minetas jusu pradines,tai visi man aiskina,kad as turiu vesti vaika i vidurine mokykla kuri man priklauso pagal gyvenamaja vieta. blink.gif blink.gif Nu ennoriu as tos vidurines,tai ka man daryt? Ar cia taip akivaizdziai duoda suprasti,kad be kysiu nepriima? ("kai lieka laisvu vietu-priimam;) ") Hrrrr blink.gif
Atsakyti
Mamulia, zinai as kai klausiau man irgi ta pati aiskino, o nebandei i svietima skambinti, kazin ka jie situo klausimu pasakyti gali, ta prasme jeigu nenori pagal gyv. vieta, o kitur nepriima, nemanau kad tai normalu. mad.gif
Atsakyti
Na man irgi panasiai sake, o as kaip mazas vaikas paaiskinau, kad noriu kur mieliau, tai ir uzregistravo rolleyes.gif :
Atsakyti