QUOTE (Springlet @ 2004 01 18, 14:37) |
Na man irgi panasiai sake, o as kaip mazas vaikas paaiskinau, kad noriu kur mieliau, tai ir uzregistravo ![]() |
Tai paskambinau ir as i P.Masiota. Na taip mielai ir maloniai manes isklause,as paaiskinau,kad noriu butent i JU mokykla,kad girdejau geru atsiliepimu. Liepe atvaziuot

Springlet,ar nebus musiskes klasiokes

Taip visa klase Supermamos forume ir suformuosim

Dziaugiuosi, kad bus klasiokes

sveikos mamytes.....
skaitau skaitau ir dar labiau stresas kyla.
mano pirmokas tures lankyti mokykla KAUNE.
patogiausia butu Zaliakalnio pradine, bet jau tiek nuomoniu apie ja turiu prisiklausius, kad jau visai neaisku.....
visi sako, kad visur mokyklos vienodos, bet viskas priklauso nuo mokytojos,
pilnai su tuo sutinku, bet kaip viska numatyti kad neapsirikti....
gal yra tarp jusu, kuriu vaikai Zaliakalnio pradine lanko.
taip noretusi info is pirmu lupu..... padekit.... nes kaip matau sprendima reikia jau padaryti dabar.
skaitau skaitau ir dar labiau stresas kyla.
mano pirmokas tures lankyti mokykla KAUNE.
patogiausia butu Zaliakalnio pradine, bet jau tiek nuomoniu apie ja turiu prisiklausius, kad jau visai neaisku.....
visi sako, kad visur mokyklos vienodos, bet viskas priklauso nuo mokytojos,
pilnai su tuo sutinku, bet kaip viska numatyti kad neapsirikti....
gal yra tarp jusu, kuriu vaikai Zaliakalnio pradine lanko.
taip noretusi info is pirmu lupu..... padekit.... nes kaip matau sprendima reikia jau padaryti dabar.
as tai saviske zadu leisti i M.Mazvydo.Bet dar nebuvau,neuzrasiau.Bliamba,stresas kazkoks,net vidurius suka
Nervuojuos turbut labiau uz vaika.Klausimu - simtas.Teks artimiausiu metu eit ir pradet procesa

O aš dar niekaip negaliu nuspręsti kokią mokykla Fabuose pasirinkti, nes nieko nežinau, kuri gera kuri ne. Na, apie "Šviesos" vidurinę mokyklą girdėjau daug gero ir ačiū Ashai sužinojau ten ir gerą pradinių klasių mokytoją. Tačiau, nežinau ar ją pasirinksiu, nes reikės ten vežioti vaiką, o jei kartais sugestų mašina - būtų sudėtinga.
Taigi, gal kas žinot ką nors apie šias mokyklas Fabijoniškėse: geros jos ar ne?
Stanevičiaus vidurinė
Fabijoniškių vidurinė
Abraomo Kulviečio vidurinė.
Taigi, gal kas žinot ką nors apie šias mokyklas Fabijoniškėse: geros jos ar ne?
Stanevičiaus vidurinė
Fabijoniškių vidurinė
Abraomo Kulviečio vidurinė.
Šiandien didelis akmuo nuriedėjo - pagaliau užrašiau savo dukrytę į pirmą klasę.
Lankysim Genio pradinę Blindžių gatvėj. Kažkas man buvo rekomendavęs mokytoją D. Baronienę, tai aš pas ją ir užrašiau, bet kaip tai vis vien neramu... Dar kita pažįstama gyrė V. Bertašienę...Gal kuri nors ką nors galit apie šias mokytojas papasakot - teko susidurti ar girdėti? Jei nenorit viešai, tai rašykit į privat'ą....Lauksiu labai

Saldainiuk
musu panos pa pacia mokykla lankys, tik mes miglos g. man sake kad visos kitu metu pirmoku mokytojos superines

Zmones,nieko nesuprantu,ka,taip anksti jau priiman pareiskimus?
As skambinau,man sake nuo kovo 1 ...

Lora, maniske dar i mokykla neina, bet draugai veda sunu kaip tik i Zaliakalnio pradine-na, nieko blogo tikrai neminejo, gal tik, kad rinkliavos didesnes..Mums irgi sita mokykla bus arciausiai, bet dar ziuresim..
svetima>>
aciu ....
del rinkliavu tai zinau, kad ne mazos..... bet cia gal del to, kad beveik visas Kaunas i ta mokykla raunasi..... nes ji ten visokiais mitais apipinta, kad pvz. ja baigus lengviau i Jezuitus istoti ar i Jablonskyne...... bet taip pat teko girdeti, kad jei vaikas silpnesnis, paprasciausiai rekomenduoja pervesti i kita, taip kad jei mokslai nelabai, tai ner ko ir bandyt......
aciu ....

del rinkliavu tai zinau, kad ne mazos..... bet cia gal del to, kad beveik visas Kaunas i ta mokykla raunasi..... nes ji ten visokiais mitais apipinta, kad pvz. ja baigus lengviau i Jezuitus istoti ar i Jablonskyne...... bet taip pat teko girdeti, kad jei vaikas silpnesnis, paprasciausiai rekomenduoja pervesti i kita, taip kad jei mokslai nelabai, tai ner ko ir bandyt......
mamy gal skirtinguose mokyklose skirtingai, genio pradinej as itariu kovo 1 bus sukomplektuotos visos klases, jeigu jau dabar taip nera dar