Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padaryt, kad draugas suprastų kokia aš nuostabi

Sveikutės. Mano draugas kiekvieną vakarą leidžia su savo draugais. Manęs niekur nesiveža. Mes nuolat pykstamės, jis mane nuolat įžeidinėja be pagrindo, grasina suduosiąs. Nebėra jokių apsikabinimų, bučinių, meilių žodžių. Tyliu ir nieko nebesakau. Grįžta nežinia kada, nes aš su vaikiuku jau būname seniai užmigę. Prašau, kad išeitų iš mano namų, bet neišeina. Tuomet pradeda grasinti. manau, kad aš jo nemyliu. Po geros dozės "gražių" žodelių, smūgių- meilė išgaravo, o jis tvirtina, kad mane labai myli, tiesiog tuo metu susinervina. Bet aš tuo netikiu. Gal jis turi kitą? Gal žinot būdų, kaip tai susižoti? Ir beje, ką daryt, kad jis į mane pažiūrėjęs, pradėtų gailėtis, kad su manimi taip elgiasi? Noriu, kad jam pažiūrėjus seilės nutįstų ir ,žinoma, aš jį atstumčiau.
Atsakyti
Na aš manau, kad tau kaip tai lapei vynuogės dar per žalios. Kur tu jį pamokysi, jei kaip rašai tyli ir jau su visom kojom leidai ant galvos užsiropšt. Kokie tolimesni planai?
Atsakyti
O vaikiukas jo?
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 07 08, 09:25)
manau, kad aš jo nemyliu. Po geros dozės "gražių" žodelių, smūgių- meilė išgaravo, o jis tvirtina, kad mane labai myli, tiesiog tuo metu susinervina. Bet aš tuo netikiu. Gal jis turi kitą? Gal žinot būdų, kaip tai susižoti? Ir beje, ką daryt, kad jis į mane pažiūrėjęs, pradėtų gailėtis, kad su manimi taip elgiasi? Noriu, kad jam pažiūrėjus seilės nutįstų ir ,žinoma, aš jį atstumčiau.


vaikeliukas, kad tu pati nežinai ko tu nori. jei tave žavi perspektyva būti "kriauše", tai gali kurt planus kaip jį sužavėti.
gal tu geriau apie save pagalvok, o paskui jau apie kitas bobas ir 100 būdų kaip sužavėti netinkamą vyrą g.gif
Atsakyti
užvakar mačiau baisų vaizdelį:
Justiniškių sankryžoje girtas diedas šaukė ant savo žmonos ir stūmė ją po mašinom: t.y. mašinos važiavo, o jis ant vargšės žmonos spjaudė ir kumščiais stūmė į kelio vidurį blink.gif

baisiai išsigandau, vidury baltos dienos, pilna žmonių, o toks smurtas verysad.gif
Atsakyti
Tu jo nebemyli. Akivaizdu, kad ir jo meilė tau išgaravo. Tiesiog jausmai išblėso, nebesi jam tokia svarbi, kaip buvo anksčiau. Be abejo, kiekvienam tas meilės atvėsimas pasireiškia savaip. Kodėl visa tai? Galima galvoti, kad arba jis nebuvo pasiruošęs santuokai, šeimai, vedybosm, ne to tikėjosi iš šeimyninių santykių, arba jis tiesiog ne tavo žmogus. Aš iš tiesų tave užjaučiu ir tikiu, kad tu esi nuostabi moteris, tačiau žmogui, kuris tave myli, to savo žavesio ir nustabumo nereikia kažkaip specialiai rodyti - jis pats tai turėtų pamatyti, jei nemato, reiškia jo širdis abejinga ir kažkas kitas pamatys, kokia tu nuostabi, nors tu to ir nebandysi rodyti. Beje, tu pati nuostabiausia mama savo sūneliui.
O tavo vyras nenori ir nesugeba išsaugoti šeimos. Praeis laikas, jis gailėsis, kai supras tikrąsiais gyvenimo vertybes...
Atsakyti
MANAU,SUSIGRĄŽINTI SAVO MYLIMĄJĮ GALĖSI,TIK SUSIRADUS KITĄ... g.gif JUK VYRŲ LOGIKA: JEI KITAM RŪPI,-IR MAN BUS GERA (JUOKAUJU)... mirksiukas.gif BET,AR VERTA...????? blush2.gif
Atsakyti
Jei jau sakai, kad tu jo nemyli, tai kam dar nori ji suzaveti? Nesuprantu? Vyk lauk toki arba pati bek kuo toliau!
Atsakyti
Vyti lauk ji reikia, o del sumusimu kreiptis i policija. Kaip tavo gimines i sita situacija reaguoja?Ar nera kam taves uzstoti?
Atsakyti
Lauk varyk toki ir kuo greiciau. Jei dar nuolaidziausi bus dar blogiau. Maziau dabar ziurek vaikiuko, svarbiau ramybe, koks vaikas augs jei pastovi neapykanta ir pykciai namuose. Pasiryzk ir isvaryk juo labiau kad butas tavo, kam kankintis,.
Atsakyti
Pasikeisk durų spyną ir tegu čiuožia iš tavo gyvenimo. Jei dabar jis taip daro, tai vėliau bus dar "linksmiau"..... cry.gif
Atsakyti
Šiuo metu esu finansiškai nuo jo priklausoma. Mokausi, auginu vaikelį, tad neturiu dabar galimybės dirbti. Kiek kartų esu pasilikusi pas mamą, bet ji mane atgal parveža. Nori, kad išsiskirčiau su juo, bet taip ir nepadeda. Visi yra prieš jį, nežinau, kas jį mėgsta. Visi sako, palik, bet kad jis neišeina. Vieną vakarą išvariau su leliu pasivažnėti, o jis raktų nepasiėmė, tai grįžęs duris spardė, laužė, žadėjo net pro balkoną lipt. Tai kas bus, jei tuo metu aš su leliu būsiu namie. Vaikelis bijo triukšmo. Jis nors vaikeliui nuperku mišinėlių, sauskelnių. O aš viena vaikelio neišlaikysiu. Lauksiu porą metelių, kol vaikelis paugs ir galėsiu dirbti, nes niekas man nepadės.
Atsakyti