Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padaryt, kad draugas suprastų kokia aš nuostabi

QUOTE(neraska @ 2005 07 08, 13:09)
Kad mama nesiteikia padėti. Kažkada tėtis net pavadino "rakštimi subi...". Esu visiškai viena. Vienintelė viltis- tai darbas. Bet lelius nė metukų neturi. Esu sugniuždyta, vis verkiu ir verkiu. Nuolatiniai prasivardžiavimai, priekieštai, jokio nesiskaitymo. Jis- ne žmogus, tikras mužikas. Pati esu kalta, kad pradėjau su juo draugauti, kad pastojau, kad nemokėjau laiku jo palikti. Verkiu apsikabinus asvo leliuką. Konkrečios pagalbos iš tėvų nesulauksiu. Jie jo nekenčia. Viską palieka pačiai spręsti, pačiai savarankiškai gyventi, nors man dar tik 20 metų. Viskas ką tėvai padeda- tai užmoka mokesčius ir už mokslą. Kai pamato, kad vos badu aš nedvesiu, tai ir valgyti parūpina. Sau neturiu nė cento, nors tėvai gyvena labai gerai. Nupirko man butą, virtuvinius baldus, atidavė sofą ir kt. Dabar man reikia pačiai prasimušti gyvenimui ir aš nesugebu. Noriu jį sužavėti ne tam, kad patikčiau, o tam, kad pamatytų, ką prarado. Noriu, kad jaustų sąžinės graužastį už skaudinimą. Jokio intymumo su juo neturiu ir nenoriu, nes seksas be meilės man lygus prievartavimui. Jei nebūtų vaikelio, viskas būtų paprasčiau. Bet dabar jau po laiko. Bandysiu gyventi neutraliai, susitelkti ties vaikelio priežiūra, o po kelių metų aš jam atsilyginsiu už tą košmarą. Daugiau kur dingti aš neturiu. Aš jį galiu pavadinti tik mužiku, kuris nemoka elgtis tarp normalių žmonių, keikiasi, rėkauja ne tik namuose, bet ir gatvėje ir t.t.



Graudi istorija, bet dar nera taip blogai, turi buta, turi tevus, kurie aprupina, dabar reikia tik stotis ant koju, rupintis savimi ir vaikeliu, o ne irodineti jam kokia tu zavi ar pan. juk vis tiek su juo nebusi ir ka laimesi jei irodisi kokia tu nuostabi??? Manau moteris kurios turi maza savivertes jausma gali bandyti irodineti ka prarado vyrams, bet stiprios moterys ziuri i ateiti, rupinasi savimi ir savo atzalomis, o ne bando kazkam kazka irodineti (pvz. as nematau tikslo, na tik tai izvelgiu, kad tuo pakeltum savo saviverte, irodytum, kad dar kazka gali).
Atsiprasau jei siurksciai skamba si zinute, bet ji buvo issakyta be jokiu priesisku jausmu, tik su uzuojauta ir MANO nuomone.

Sekmes TAU 4u.gif
Atsakyti
Kaip jūs visos teisingai sakot. Kažkokia nesubrendėlė, neryžtinga esu. Bandysiu daugiau nebenusileisti, tikrai nenoriu, kad mano vaikas matytų tokį tėvą, paskiau pats užaugęs gali tokiu tapti ir nesiskaityti su moterimis. Ačiū visoms už patarimus. Labai labai.
Atsakyti
jeigu jis nesupranta, kad TU ESI NUOSTABI..... tai nieko čia nepadarysi... tiesiog jis nesupratingas kvailys....
sėkmės tau neraska, linkiu sutikti tokį kuriam tu atrodysi pati nuostabiausia
Atsakyti
Sveika dar karta, neraska,

Ar galiu paklausti??? jei nenori gali neatsakyti...
Tavo duomenyse parasyta, kad po turi vaikelį ir po antras vaikas - po keletos metų, trečias - galbūt.
Kiek suprantu gyvenimas su šiuo vyru tau nenusisekė, tai kaip ir antras vaikelis jau turėtų būti su kitu.... ar pasiryžusi taip greit surasti TĄ tinkamą ir pagimdyti dar vieną vaikelį. Ar nejauti nusivylimo, baimės, pasišlykštėjimo vyrais?
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 07 09, 00:13)
Kaip jūs visos teisingai sakot. Kažkokia nesubrendėlė, neryžtinga esu. Bandysiu daugiau nebenusileisti, tikrai nenoriu, kad mano vaikas matytų tokį tėvą, paskiau pats užaugęs gali tokiu tapti ir nesiskaityti su moterimis. Ačiū visoms už patarimus. Labai labai.


Tai kaip tau sekasi, neraska ? g.gif
Ar jau isvijai ta nieksa?
Manau tavo teveliai patys nuostabiausi, tik tu, prie gero gyvenimo pripratus panelyte, visai to nesuvoki... ipratai, kad viskas graziose lekstutese patiekta ir po nosim pakista... ir dabar gyveni tikrai labai gerai, tevai moka tau uz mokslus, tau tik 20, o jau turi nupirkta ir apstatyta buta, uz mokescius sumoketa, o ir valgyt dar atnesa...
Oi..oi.. matau, labai tave teveliai mylejo ir perstipriai myledami, labai jau islepino...
Gala, oi gaila man tavo tevu.. vargsai dabar jau jie supranta kokia spraga padare tavo auklejime ir bando savo klaidas taisyt, bando ismokyt tave paciai savim pasirupint, bando ismokyt tave paciai ieskot iseiciu ir sprendimu, bando...
bando protelio daugiau ikrest, bet...
Stenkis ne tam brudui pavyda ar gailesti sukelt, bet apie save, tevu geruma(be kuriu tu isvis prapultum) ir apie savo vaikeli daugiau pagalvot..
mad.gif
Atsakyti
Ikreskit kas nors jai proto... Pakele ranka - pakels ir dar karta ! nori, kad butu su tavimi smurtaujama...? kviesk policija, daryk viska kad apsaugotum save , vaika... O ji pavydo scenas nori iskelt , vaiko pagailek... unsure.gif
Atsakyti
vaje, ir kaip Neraska sekasi, ar kas pasikeite ? kaip sakoma jei ivyko kas pirma karta, tai gali ir nepasikartoti, o jei ivyko du kartus tai butinai pasikartos ir trecia... g.gif (cia apie musimus)
Atsakyti
sunki situacija...
Atsakyti
Įgyk nepriklausomybės. finansinės ir dvasinės. o tada mesk jį lauk.
patikėk, pasaulyje kažkur yra tau skirtasis.
smile.gif
Atsakyti
..........juk jau du metai praėjo nuo temos sukūrimo..
Atsakyti