Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padaryt, kad draugas suprastų kokia aš nuostabi

QUOTE(neraska @ 2005 07 08, 12:03)
Šiuo metu esu finansiškai nuo jo priklausoma. Mokausi, auginu vaikelį, tad neturiu dabar galimybės dirbti.  Kiek kartų esu pasilikusi pas mamą, bet ji mane atgal parveža. Nori, kad išsiskirčiau su juo, bet taip ir nepadeda. Visi yra prieš jį, nežinau, kas jį mėgsta. Visi sako, palik, bet kad jis neišeina. Vieną vakarą išvariau su leliu pasivažnėti, o jis raktų nepasiėmė, tai grįžęs duris spardė, laužė, žadėjo net pro balkoną lipt. Tai kas bus, jei tuo metu aš su leliu būsiu namie. Vaikelis bijo triukšmo. Jis nors vaikeliui nuperku mišinėlių, sauskelnių. O aš viena vaikelio neišlaikysiu. Lauksiu porą metelių, kol vaikelis paugs ir galėsiu dirbti, nes niekas man nepadės.

O kam yra policija? g.gif Yra moterų centrai kur tau info suteiks. Kreipkis. mirksiukas.gif Tu teisiniesi, ieškai priežasčių kodėl jis TURI LIKTI, bet, mano manymu, pagalvok KODĖL JIS TURI IŠEITI. Sėkmės. mirksiukas.gif
Atsakyti
pritariu ejevai. Bet nesuprantu, kodel tavo mama tave vel parveza atgal? Manau ji atvirksciai turetu apsaugoti. Prisiteisk alimentus ir bus is ko gyventi, tevai pades. Problema ne finansinej priklausomybej o tavo galvelej, bijai jo netekti, bijai laikinu sunkumu, o tu nebijok, viskas bus tik i gera.
Atsakyti
Kad mama nesiteikia padėti. Kažkada tėtis net pavadino "rakštimi subi...". Esu visiškai viena. Vienintelė viltis- tai darbas. Bet lelius nė metukų neturi. Esu sugniuždyta, vis verkiu ir verkiu. Nuolatiniai prasivardžiavimai, priekieštai, jokio nesiskaitymo. Jis- ne žmogus, tikras mužikas. Pati esu kalta, kad pradėjau su juo draugauti, kad pastojau, kad nemokėjau laiku jo palikti. Verkiu apsikabinus asvo leliuką. Konkrečios pagalbos iš tėvų nesulauksiu. Jie jo nekenčia. Viską palieka pačiai spręsti, pačiai savarankiškai gyventi, nors man dar tik 20 metų. Viskas ką tėvai padeda- tai užmoka mokesčius ir už mokslą. Kai pamato, kad vos badu aš nedvesiu, tai ir valgyti parūpina. Sau neturiu nė cento, nors tėvai gyvena labai gerai. Nupirko man butą, virtuvinius baldus, atidavė sofą ir kt. Dabar man reikia pačiai prasimušti gyvenimui ir aš nesugebu. Noriu jį sužavėti ne tam, kad patikčiau, o tam, kad pamatytų, ką prarado. Noriu, kad jaustų sąžinės graužastį už skaudinimą. Jokio intymumo su juo neturiu ir nenoriu, nes seksas be meilės man lygus prievartavimui. Jei nebūtų vaikelio, viskas būtų paprasčiau. Bet dabar jau po laiko. Bandysiu gyventi neutraliai, susitelkti ties vaikelio priežiūra, o po kelių metų aš jam atsilyginsiu už tą košmarą. Daugiau kur dingti aš neturiu. Aš jį galiu pavadinti tik mužiku, kuris nemoka elgtis tarp normalių žmonių, keikiasi, rėkauja ne tik namuose, bet ir gatvėje ir t.t.
Atsakyti
Mastyk įvairius būdus, kaip atsikratyt juo..Svarbiausia, kad turi nekilnojamą turtą - t.y. yra kur su vaiku gyventi. Tėvai ir mokesčius padeda apmokėt, ir mokslą..Už vaikutį juk irgi yra kažkokie pinigai, jei neklystu..Manau, neprapulsi be jo, bet reikia stengtis bent jau emociškai likt nepriklausomai nuo jo..O jis turbūt neišeina vien todėl, kad čia "nemokamas plotas"...Tavo vietoj neįsileisčiau jo, o kai jis brausis, kviesčiau policiją..Tėvams turbūt bjauru su juo šnekėt, kai jis toks mužikas.Todėl jie ir atsiriboja..Bet tu jiems tikrai rūpi, ir tavęs jie likimo valiai su anūku nepaliktų..Taigi, būk drąsi. 4u.gif
Atsakyti
Neraska, negaisk tu laiko irodineti kad taves kazkam reikia, kam visa tai. Geriau sutelk mintis kaip pragyventi ir atsistoti ant koju. Gal turi broliu seseru, tetu dedziu kas galetu padeti, galu gale, gal kokia mociute priziuretu vaikuti, o tu galetum darbo paieskoti, iseitis visada yra, tik nereikia nusileisti. O tavo tevu nesuprantu, bausdami tave uz netinkama draugo elgesi, jie juk baudzia ir savo anuka. Geriau jau butu nepirke to buto, bet prieme tave pas save ir padeje.
Atsakyti
Na, nesupyk, bet turi gyvenamą plotą, tau apmoka tėvai ...... ir tu dar verki? g.gif Mano pažįstama sugebėjo nuo nulio pradėti ir su dviem vaikais - ir paskolą pasiėmė, alimentus prisiteisė. (kapeikos, bet visgi) cool.gif
Spirk velniop jį mirksiukas.gif DABAR, o ne po N metų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2005 07 08, 10:32)
Neraska, negaisk tu laiko irodineti kad taves kazkam reikia, kam visa tai. Geriau sutelk mintis kaip pragyventi ir atsistoti ant koju. Gal turi broliu seseru, tetu dedziu kas galetu padeti, galu gale, gal kokia mociute priziuretu vaikuti, o tu galetum darbo paieskoti, iseitis visada yra, tik nereikia nusileisti. O tavo tevu nesuprantu, bausdami tave uz netinkama draugo elgesi, jie juk baudzia ir savo anuka. Geriau jau butu nepirke to buto, bet prieme tave pas save ir padeje.


teisingai
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 07 08, 12:09)
Vienintelė viltis- tai darbas.
Esu sugniuždyta, vis verkiu ir verkiu. Nuolatiniai prasivardžiavimai, priekieštai, jokio nesiskaitymo.
Sau neturiu nė cento, nors tėvai gyvena labai gerai. Nupirko man butą, virtuvinius baldus, atidavė sofą ir kt.
Noriu jį sužavėti ne tam, kad patikčiau, o tam, kad pamatytų, ką prarado.
Bandysiu gyventi neutraliai, susitelkti ties vaikelio priežiūra, o po kelių metų aš jam atsilyginsiu už tą košmarą.

Nieko sau - dar zadi kenteti kelerius metus? O jei tau saves ir negaila, tai nejaugi tokiam gyvenimui nori ir vaika pasmerkti? Juk vaikas eis didyn, tuoj viska supras... O atmosfera seimoj tokia, kad bet kada gali ir smurto ir pykcio protrukiai buti, ir aplamai itampa, nesiskaitymas... Is to ka parasei, suprantu, kad tavo tas draugas tavimi tik naudojasi... Neirodinek tu jam nieko... Geriau sutelk demesi, kaip pakeisti sita situacija. Jau turi savo apstatyta buta - o tai jau labai daug.. Reiskia, kur gyventi - tau sita problema atkrenta. Tevai, kaip pati rasei, badu numirti neleis, nei tau, nei anukui. Kuo greiciau prisiteisk alimentus - ir svilpink ji lauk... Nejau manai, kad su juo turesi dar kazkokia ateiti, veliau tik viskas dar sudetingiau bus. Teisingai kazkas patare - pasikeisk spyna. O jei lausis pro duris - kviesk policija. Juk manau jis nera buto bendrasavininkas - reiskia svetimas zmogus. Nesileisk jo ibauginama. Kai atsikratysi savo "draugo" ir prisiteisi alimentus, susikoncentruok darbo paieskoms... Darba susirasi tikrai, jei tik nebusi labai isranki, paskui, jei dar vaikas negales eiti i lopseli, susirasi kokia mociute-aukle, kuri nebrangiai priziures vaika, ir dar valgyti pagamins. Zodziu, viskas bus gerai smile.gif Pamatysi, kaip tavo gyvenime atsiras tokiu zmoniu, kurie tau pades, tik pati turi parodyti iniciatyva... Kol pati sedi ir lauki, niekas nepasikeis... Daugiau ryzto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 07 08, 12:09)
Viskas ką tėvai padeda- tai užmoka mokesčius ir už mokslą. Kai pamato, kad vos badu aš nedvesiu, tai ir valgyti parūpina. Sau neturiu nė cento, nors tėvai gyvena labai gerai. Nupirko man butą, virtuvinius baldus, atidavė sofą ir kt.

Čia tau mažai??? Matyt, kad turėjo ne butą pirkti, o pamokyti kaip gyventi ir smegenų daugiau įkrėsti. doh.gif Tėvai tau nieko nebeprivalo. O dėl tavo ir vyro santykių - lauk kol baigsis nelaime. Pvz., nušaus ne tik tave, bet ir tavo vaiką. Buvo tokia gydytojų šeima Vilniuje - jau kuris laikas po žeme visi guli. Irgi 'neturėjo kitos išeities'. Man atrodo, kad kuo labiau tave guosim, tuo daugiau tu ieškosi būdų pateisinti savo 'mylimąjį' ir savo tingėjimą (neryžtingumą, neapsisprendimą, ar kaip bepavadinsi tavo dabartinę poziciją). Užeik pas vienišas mamas - oi kaip joms būtų gerai, jei jos turėtų butus, baldus, apmokėtus mokslus ir kt. Vienaą dalyką kuo toliau tuo labiau suprantu - nepirksiu savo dukrai nieko ir už nieką nemokėsiu, verčiau jau auklėsiu ją taip, kad mokėtų pasirūpinti savim, ieškotų išeičių ir sprendimų ir nesigailėtų savęs.
Atsakyti
QUOTE(AusraM @ 2005 07 08, 14:07)
Užeik pas vienišas mamas - oi kaip joms būtų gerai, jei jos turėtų butus, baldus, apmokėtus mokslus ir kt.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip supratau tavo tevai bando priversti tave pacia primimti sprendima draugeliu atsikratyt. Kaip suprantu jie pakankamai protingi zmones ir supranta kad kai bebutu jis yra tavo vaiko tevas ir jei tu su juo gyveni tai ir jiems tenka su juo skaitytis. Tau tik reikia rimtai pasikalbeti su tevais ir galu gale netgi paprasyti, kad padetu ta bjaurastim atsikratyti. Manau tikrai sulauksi tevu palaikymo ir pagalbos.
Buk tvirta ir nelauk kol atsitiks kokia nepataisoma nelaime. Juk tada nagus sau nusigrausi.
Sekmes tau, o jei reikia moralines pagalbos, tai ateik cia, matai kaip visos tave palaikytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neraska @ 2005 07 08, 13:09)
Noriu jį sužavėti ne tam, kad patikčiau, o tam, kad pamatytų, ką prarado. Noriu, kad jaustų sąžinės graužastį už skaudinimą.


Jokių pastangų tam nereikia. mirksiukas.gif
Sąžinės graužatį, pavydą, gailestį tavo draugas pajus labai greitai- kai tik pamatys, kad gali gyventi be jo. Ir ne tik gyventi, o būti laiminga, o ne susigūžusi iš baimės.
Tik kaži ar tada tau tai rūpės, žvelgdama į šiandieninę situaciją galvosi - galėjau būti laiminga daug anksčiau mirksiukas.gif
Nedelsk, daugiau ryžto ir, kaip sakė viena mama, nelauk paties blogiausio.
Atsakyti