Įkraunama...
Įkraunama...

Per laisva oda....

Sveikos,

Nu krenta man svoris, bet tos odos atrodo, kad per daug g.gif dar nat manęs nieko, bet mama numetė 20 kg, tai išvis kaip koks šarpėjus šuniukas. Odos perteklius.... cry.gif
Man tai normaliai, kur ne kur laisvoka... ypač leškos....

Kas padeda ją sutraukt? Aišku be plastinės operacijos....
Atsakyti
o tai kaip stangrinantys kremai? arba tempimo pratimai thumbup.gif
siaip tai aisku geriausia rupintis per ta laika kai meti svori, o ne po to.. blush2.gif
Atsakyti
jadzka, o ar tu sportuoji mesdama svorį? jeigu tik laikaisi dietos tai dažniausiai tikrai oda palieka nelabai graži cry.gif o va nors ir pusvalandinis sportas per dieną duoda savo rezultatą, sustangrėja raumenukai, o ir oda tampa daug gražesnė. Aišku, kartu reikėtu palepinti odą kontrastiniu dušu ir nepamiršti kremukų, kad neprarastų drėgmės 4u.gif Žodžiu tai yra kompleksas priemonių, kad metant svorį nenukentėtų oda.
Atsakyti
Gal kazkiek padetu ivyniojimai i dumblius ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif bandziau iviniojimus su dumbliais 3 proceduras-tai efektas buvo-oda tokia sustangrejusi buvo,bet dabar-1 menesis po proceduru-tai net nepasakyciau,kad dariausi,oda kaip anksciau-truputi apdribusi.
Cia gal geriau tiktu vandens proceduros-baseinas,dusai,masazai(namie).As tai praeita vasara dariau tokius masazus sau,kasdien apie 10 min.-pamasazuoji kojas,pilva su kokiu stangrinanciu kremu,o pabaigai tokie patapsnojimai,pliaukstelejimai-tai tikrai oda buvo nuostabiai sustagrejusi smile.gif bet po to apleidau blink.gif
Gal kas zino ar padeda odos stangrumui Q10?Kremuose ar vitaminais.
Dar knygoje skaiciau,kad odos stangrumui l.gerai silicis,nes stiprina oda,bet siaip atsiliepimu tai nezinau g.gif

Atsakyti
Na, aš ir kontrastinius dušus kasryt darau, ir tepu stangrinančiu kremu ir šiektiek sportuoju (lauke pabėgioju, pažaidžiu tenisą ir pan.) Aišku sporto mažoka g.gif
Gėriau ir Silicį... tai tikrai pastangrėjusi pda buvo...
Nors, gal jau oda kažkiek sensta g.gif o aš tikiuo, kad ji bus tokia kaip 16 buvo....
Atsakyti
labai galimas daiktas, kad svoris buvo numestas per trumpa laika, tad oda susitraukt nespejo tongue.gif reiketu sportu uzsiimt, ir kaip jau minejo kontrastiniu dusa naudot, gal pades.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(betono vaikas @ 2005 07 11, 12:25)
labai galimas daiktas, kad svoris buvo numestas per trumpa laika, tad oda susitraukt nespejo  tongue.gif reiketu sportu uzsiimt, ir kaip jau minejo kontrastiniu dusa naudot, gal pades..  4u.gif

Taij kad mano svoris gal metus krito g.gif mamos panašiai....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 07 11, 13:27)
Taij kad mano svoris gal metus krito g.gif mamos panašiai....

nu siaip geriausia mano manymu butu uzbegt pas koki gydytoja.. ka cia sprest problemas :\ kai nezinai.... manau vistiek duos koki patarima smile.gif)) sekmes
Atsakyti
manyciau padetu sportas tam reikalui,o visokie kremai ar dar kokie sh... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, neradau tokios temos, bet matau kad dauguma jusu intensyviai metat svori! as irgi per pastaruosius 2 men numeciau 8 kg ir matau kad kuno oda tapo siek tiek suglebusi,issausejusi ir siurkstesne... net nezinau kaip apibudinti, bet manau kad oda nespeja trauktis kartu su apimtim... g.gif

taigi noriu paklausti kaip reikia priziureti kuno oda metant svori??? gal reikia kazkokiu intensyvesniu priemoniu nei drekinimas po duso?
Atsakyti
Sveikos, mergaites.

Aisku, kad intensyviai metant svori, privalu sportuoti. Bet - tinginukems (tokioms kaip as smile.gif ) siulyciau medaus masaza. Reiktu pasirinkti kursa ir eiti masazuotis 1-2 kartus per savaite. Vilniuje netgi zinau kur tai gerai atlieka thumbup.gif
Jau ne karta diskusijose ta salona pirsau 4u.gif , tad dar karta uzrasau ju internetini puslapi: www.gstudija.com
smile.gif

QUOTE(klaipediete @ 2007 03 14, 15:57)
sveikos, neradau tokios temos, bet matau kad dauguma jusu intensyviai metat svori! as irgi per pastaruosius 2 men numeciau 8 kg ir matau kad kuno oda tapo siek tiek suglebusi,issausejusi ir siurkstesne... net nezinau kaip apibudinti, bet manau kad oda nespeja trauktis kartu su apimtim...  g.gif

taigi noriu paklausti kaip reikia priziureti kuno oda metant svori???  gal reikia kazkokiu intensyvesniu priemoniu nei drekinimas po duso?

Atsakyti