QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 14, 21:43)
Kokia kaina?

O jei turėsit daugiau atsiliepimų apie tokią keptuvę, rašykit dar. Dabar žadu iki naujų metų įsigyti naują.
Oi, skubu pasidalint įspūdžiais
Kiaušiniams prisvilus, ėmiausi blynų. Dieną prieš tai buvau iškaitinusi truputį keptuvę su aliejaus trupučiu. Pastebėjimas - labai keistas kvapas liko, nors aliejus normalus, ką tik pirktas, kvapas buvo pasenusių riebalų toks...

Žodžiu, kaitinau, kol atrodė užteks, įlašinau vandenuko, o tas vos šnypštė! Dar pakaitinau, kai vanduo šokinėt pradėjo keptuvėje - pyliau tešlą ir aliejaus truputį( man blynai skaniau nesausi). Ir uždariau dangtį. Blynukai kepė žaibo greičiu, nors kaitrą sumažinau. Spėji uždengti - ir jau verti. Susiraitė taip skaniai. VISIŠKAI netraukė prie dugno.