QUOTE(raganieška @ 2012 03 25, 09:28)
 ir as lygiai taip pat pagalvojau
 ir as lygiai taip pat pagalvojau   
                
                                    
                 
     
     ir as lygiai taip pat pagalvojau
 ir as lygiai taip pat pagalvojau   
                
                                    
                 
   
  Šiame forume turbūt daugiau klausimų yra,nei atsakymų į juos
 Šiame forume turbūt daugiau klausimų yra,nei atsakymų į juos  
                
                                    
                 
  
  
                
                                    
                 pakilnojau, supratau, kad su mano kokiu 20 lietiniu per vakara rieso greit netureciau, taigi, vis tik pirkau dvi keptuves - viena didesne, lengvesne, keramikine, skirta labiau lietiniams, kita - kitos firmos taip pat dengta keramika, tik ji dar ,kaip paaiskino, maisyta su akmens mase, ji storesniu pagrindu, sunkesne - siaip kazka pakepti, tai isbandziau jau abi, ir ne po karta, aisku, dvieju sav dar labai mazai, bet kol kas esu patenkinta, atlieka savo darba gerai. Nors esu pries metus gavus dovanu ta lipdukine berghoff'o keptuve su keramika, tai ji po puses metu pradejo traukti, svilti, vidurys parudavo, na, paaiskino, kad perkaitinau, dabar bandysiu 'neperkaitint', ziuresim kaip bus.
 pakilnojau, supratau, kad su mano kokiu 20 lietiniu per vakara rieso greit netureciau, taigi, vis tik pirkau dvi keptuves - viena didesne, lengvesne, keramikine, skirta labiau lietiniams, kita - kitos firmos taip pat dengta keramika, tik ji dar ,kaip paaiskino, maisyta su akmens mase, ji storesniu pagrindu, sunkesne - siaip kazka pakepti, tai isbandziau jau abi, ir ne po karta, aisku, dvieju sav dar labai mazai, bet kol kas esu patenkinta, atlieka savo darba gerai. Nors esu pries metus gavus dovanu ta lipdukine berghoff'o keptuve su keramika, tai ji po puses metu pradejo traukti, svilti, vidurys parudavo, na, paaiskino, kad perkaitinau, dabar bandysiu 'neperkaitint', ziuresim kaip bus.
                
                                    
                 O tai kada reikia alieju pilti, tik pradedant kaitinti, ar palaukti, kol ikais keptuve, tik tada pilti alieju?
 O tai kada reikia alieju pilti, tik pradedant kaitinti, ar palaukti, kol ikais keptuve, tik tada pilti alieju? nes ji kazkaip neikaista tiek kad galetu maistas apskrust, normaliai man bulviniai blynai pvz neiskepa..
 nes ji kazkaip neikaista tiek kad galetu maistas apskrust, normaliai man bulviniai blynai pvz neiskepa..