QUOTE(raganieška @ 2012 07 18, 09:59)
bet kiek skaičiau ir pardavėja sakė, kai pirkau lietiniams špižinukę, kad kaitinti reikia orkaitėje pripylus daug aliejaus (naudojau pigiausią saulėgražų). Kaitinau sode, tai kaimynai galvojo, kad dega kažkas pas mus, o aš sėdžiu kieme ir nieko neužuodžiu  

 išdegiau iki juodumo, blynai kepa  
 
IRIS, o kias pati špižines turi? baltarusiškas, vokiškas ar švediškas?
Turiu dar iš IKI paskutinės akcijos bergoff keptuvę, tai vargę vargeli  

  nors sesė ir mama tokias pačias turi ir patenkintos, bet pas jas el. kaitlentės, o pas mane dujinė, gal dėl to viskas svyla  

  turiu ir kepimo indą kur su stikliniu dangčiu, tai el. orkaitėj kepa labai gerai, niekas neprisvyla, pyragai gražiai išsiverčia  
 
Mano špižinukės net nežinau kokios kilmės 

 Vieną pirkau studentaudama iš maximos už 34 lt  

 kitas pirkau iš mašinų turgaus, kur prekiauja visais rakandais iš vokiečių ir pan. Tai viena mažytė, o kita labai didelė ir tikrai labai superinė, jos kaitint nereikėjo, bet ji buvo nauja, tekainavo 20 lt  

 Šiandien bazėj vienoj vietoj mačiau labai fainas dvi špižinukes  

 neturėčiau, tai susigundyčiau nusipirkt 

 Bet dabar jaučiu, kad į keptuvių pusę net žiūrėt nereikia  

 visam gyvenimui man jų užteks  
 
 
Berghof keptuvė pas mane va tokia 
 
  
   
  
 fe
Papildyta:
QUOTE(raganieška @ 2012 07 18, 15:52)
Tai kas su maniške negerai?  

 sudėjau virtas bulves apkepti, tai pritraukė nors išgraušk, o naudojau gal kokis 5 kartus tik. Karbonadas pusę bėdos kepė, kotletai gan neblogai, o žuvį teko nugremšti, tai žalias bulves net bijau bandyti kepti  
 
pas mane tas pats  

 bulvės ir žalios ir virtos svyla  

 kokį karbonadagal ir iškepčiau, bet turiu geresnių alternatyvų  
