QUOTE(raganieška @ 2012 07 18, 09:59)
bet kiek skaičiau ir pardavėja sakė, kai pirkau lietiniams špižinukę, kad kaitinti reikia orkaitėje pripylus daug aliejaus (naudojau pigiausią saulėgražų). Kaitinau sode, tai kaimynai galvojo, kad dega kažkas pas mus, o aš sėdžiu kieme ir nieko neužuodžiu
išdegiau iki juodumo, blynai kepa
IRIS, o kias pati špižines turi? baltarusiškas, vokiškas ar švediškas?
Turiu dar iš IKI paskutinės akcijos bergoff keptuvę, tai vargę vargeli
nors sesė ir mama tokias pačias turi ir patenkintos, bet pas jas el. kaitlentės, o pas mane dujinė, gal dėl to viskas svyla
turiu ir kepimo indą kur su stikliniu dangčiu, tai el. orkaitėj kepa labai gerai, niekas neprisvyla, pyragai gražiai išsiverčia
Mano špižinukės net nežinau kokios kilmės
Vieną pirkau studentaudama iš maximos už 34 lt
kitas pirkau iš mašinų turgaus, kur prekiauja visais rakandais iš vokiečių ir pan. Tai viena mažytė, o kita labai didelė ir tikrai labai superinė, jos kaitint nereikėjo, bet ji buvo nauja, tekainavo 20 lt
Šiandien bazėj vienoj vietoj mačiau labai fainas dvi špižinukes
neturėčiau, tai susigundyčiau nusipirkt
Bet dabar jaučiu, kad į keptuvių pusę net žiūrėt nereikia
visam gyvenimui man jų užteks
Berghof keptuvė pas mane va tokia
fe
Papildyta:
QUOTE(raganieška @ 2012 07 18, 15:52)
Tai kas su maniške negerai?
sudėjau virtas bulves apkepti, tai pritraukė nors išgraušk, o naudojau gal kokis 5 kartus tik. Karbonadas pusę bėdos kepė, kotletai gan neblogai, o žuvį teko nugremšti, tai žalias bulves net bijau bandyti kepti
pas mane tas pats
bulvės ir žalios ir virtos svyla
kokį karbonadagal ir iškepčiau, bet turiu geresnių alternatyvų