Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

1 tema

2 tema

3 tema

4 tema

5 tema

6 tema

7 tema

8 tema


9 tema


pabaigiau tema, tai reikia kita pradeti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 26 lapkričio 2008 - 18:02
kokosinis siurprizas.user posted image. 1 stikline miltu,puse saukstelio kepimo milteliu,2 saukstai cukraus,1 kiausinis,70 gramu sviesto. idarui-200 gramu kokoso drozliu,100 gramu sviesto,2 saukstai abrikosu dzemo,puse stiklines cukraus. gaminimas-sumaisykite miltus,kepimo miltelius,cukru,sviesta ir viska sukapokite peiliu,kad gautusi mase,primenanti duonos trupinius.imuskite kiausini,idekite truputi vaniles,ir suminkykite tesla i rutuli.padekite i saldytuva 30 min.iskociokite 0,7 cm storio laksta,idekite i skarda,istepta margarinu.idarui sviesta isplakite su cukrumi,idekite dzemo ir kokosu drozles,ismaisykite.idara isdekite ant teslos laksto ir kepkite 25 min,250.c karscio.iskepta paploti atvesinti,supjaustyti rombais ir papuosti tirpintu sokoladu. gavosi laaaaaaaabai skaniai. smile.gif tongue.gif . abrikosu dzemo neturejau,tai idejau melyniu uogienes,tai spalva nekokia,i kokosa dar idejau biski rugsteles. tikrai kepsiu dar.sokoladu nepuosiau,nes ir taip skanu.
Atsakyti
Bandziau torta "Juodas miskas", nu velniskai skanus thumbup.gif , puosyba kasdieniniam vartojimui blush2.gif , nesigavo man ta gelyciu mase pagal cipciuka, tai tik isspaudziau sirdutes doh.gif
vietoj vysniu dejau saldytas braskes mirkytas konjake.
user posted imageuser posted image

o cia "kursenu vyniotis" , kur biskitas man kiasiniais "kvepejo" blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (Ericka): 26 lapkričio 2008 - 18:48
Sveikos, kulinarės-konditerės 4u.gif
Aš, kaip visada, ištikimai stebiu viską iš šalies ir aplstu nuo jūsų šedevrų.. Tiesiog pasaka! thumbup.gif Šaunuolės jūs visos iki vienos thumbup.gif
O dabar prie reikalo... doh.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 22:30)
O  sitas tai mano fantazijos vaisius , todel nera pavadinimo , nors ..... lai buna " MARGUTIS "

Kadangi nesiseke iskepti biskvita , tai sluoksniai is sausainiu , bet taip pat skanu .

Pries diena pasidariau triju spalvu zele ( truputi kietesne , nei taip valgoma ).
Kad butu smulkus gabaleliai , ja tarkavau burokine tarka ir visas spalvas sumaisiau .
Isdejau dviguba sluoksni sausainiu .
Isplakiau puse litro vysninio jogurto ir i ji ipyliau istirpinta zelatina ( 2 did. saukstai zelatinos uzpyliau trecia dalim stiklines pieno ).
Ta jogurto krema supyliau ant sausainiu ir valandai i saldytuva .Sustingo greitai .
Tada vel isdejau , bet tik viena sluoksni , sausainiu .
Isplakiau 36% didely ( 450g. ) gietineles ( atsaldytos!!!!) , i ja suberiau spalvota zele ir supyliau taip pat istirpinta zelatina , tik ne du , o tris saukstus , viska dariau plakdama mikseriu .
Si mase greitai stinksta , todel tuoj pat supyliau ant sausainiu ir islyginau pavirsiu , padejau saltai .
Uz valandos isemiau ir puosiau  su plakta grietinele .
Tai laaaabai gaivus tortukas , panasesnis i maskarpones surio torta , tik ne toks riebus . As ji dariau 18 cm. formoje.

user posted image

Cipciuk, reik pagalbos help.gif
Pakerėjo mane šis jūsų tortas ir kaip tik šiandien pasitaikė proga išmėginti savo jėgas virtuvėje.. Ale nesisekė visiškai verysad.gif Šiaip ar taip, būčiau dėkinga, jei atsakytumėt į keletą klausimų..
1. Kiek jūs maždaug naudojot tos želė? Aš naudojau taip pat tris spalvas, užpyliau kiekvieną ~0,3l. vandens, gavos kieta želė, ją sutarkavau. Išplakiau grietinėlę, suverčiau želė, pildama želatiną plakiau, na, žodžiu, viską dariau pagal nurodymus, bet pas mane tos želė gavos tris kart daugiau už grietinėlę, vos vos apsivėlė tie gabaliukai (t.y. drožlės).. O pas jus, matau, labai gražiai pasiskirstę spalvos baltame sluoksnyje. Bijau, kad pas mane išvis nesimatys, kad ten baltas sluoksnis verysad.gif Ir dar, kai tokia konsistencija gavos, baisu, kad net neatpjausiu..
Dar viena iš to "išplaukianti" bėda - ta masė buvo visai tvirta, rankom prie antrojo biskvito (naudojau pirktinį blush2.gif ) spaudžiau, tai, nujaučiu, tas biskvitas bus likęs sausut sausutėlis iš abiejų pusių (nes uždėjau ant jau sustingusio jogurto, o ant viršaus uždėta grietinėlės masė visai nebuvo drėgna..)..
2. Čia užduodu tam atvejui, jei netyčia, išėmus tortą, jis nesubyrėtų į kelias dalis doh.gif Rašot, kad puošėt su grietinėle - tai čia su paprasta išplakta 35% grietinėle? Nereik anei jokios želatinos, anei nieko? Teisingai suprantu? mastau.gif
4u.gif

Ech, toli man dar iki jūsų šedevrų, o svarbiausia, taip siutas paėmė, tikrai galvojau, kad viskas gausis puikiai, tai ir suplanavau šį tortą ne namams, o į svečius neštis.. Šnipštas gausis.. teks kažką Maximoj nupirkt tikriausiai doh.gif

P.S. Kad nebūčiau visiškai ne į temą, įkeliu ir savo paskutinių saldžiųjų patiekalų receptus:
1. Sonatinos varškės tortas "Marsas" (tik pas mane varškės tortas "Snickers")
2. Kavos-Kavos keksas (tik pas mane Nescafe-Nescafe keksiukai) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Flower: 26 lapkričio 2008 - 19:06
Kiek cia skanestu... wub.gif
As issivaliau orkaite, ir paliksiu ja pailset iki svenciu lotuliukas.gif

Ne ne, turbut juokauju lotuliukas.gif

Radau vienos nares, berods @zemuoges@ pasisakyma, na pacituosiu "Man pavyzdziui, jeigu kiausiniai pastovi bent 1 diena ilgiau, nei galiojimas baigiasi, tai fsio, jauciasi ju kvapas". Man atrodo nesamone, nepykit. Juk niekas negali tiksliai pasakyt, kada baigiasi kiausiniu galiojimas, o dar butent kita diena pasibaigus galiojimui jau pradeda smirdet biskvitas kiausiniais, nu netikiu nors nusaukit doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 26 lapkričio 2008 - 20:25
Guminuke ,tu teisi,pyragas gavosi sausas,pirmasyk kepiau,pirmiau supjausciau ir tik paskui pagalvojau,kad galejau kremu pertepti g.gif
KibirVibir,kepimo temperatura ir laikas recepte nenurodyti.As kepiau 180laipsniu temperaturoj,ziurejau ar iskepes degtuku,prireike folija virsu pridengt,nes buvo gerai apkepes,o vidus dar zalias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo April-Aries: 26 lapkričio 2008 - 20:30
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 26, 21:18)
Radau vienos nares, berods @zemuoges@ pasisakyma, na pacituosiu "Man pavyzdziui, jeigu kiausiniai pastovi bent 1 diena ilgiau, nei galiojimas baigiasi, tai fsio, jauciasi ju kvapas". Man atrodo nesamone, nepykit. Juk niekas negali tiksliai pasakyt, kada baigiasi kiausiniu galiojimas, o dar butent kita diena pasibaigus galiojimui jau pradeda smirdet biskvitas kiausiniais, nu netikiu nors nusaukit  doh.gif

Gal ir blogai parasiau kad jau kita diena, bet bent po 3-4 dienu tai tikrai. O data iki kada jie galioja, visada buna parasyta tongue.gif ir nereikia kabinetis prie zodziu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 11 26, 21:40)
Gal ir blogai parasiau kad jau kita diena, bet bent po 3-4 dienu tai tikrai. O data iki kada jie galioja, visada buna parasyta tongue.gif ir nereikia kabinetis prie zodziu tongue.gif



As zinau kad parasyta smile.gif as nepiktybiskai parasiau, tik nesupyk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 26, 21:43)
As zinau kad parasyta smile.gif as nepiktybiskai parasiau, tik nesupyk  blush2.gif

Man tai ar pries galiojimo data ar po jos, vis tiek biskvitas visada smirda kiausiniais doh.gif Jau ir bandziau, kaip cia patare, ir druskos truputi iberti, ir citrinos sulciu, vis tiek man tie kiausiniai jauciasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 26, 21:53)
Man tai ar pries galiojimo data ar po jos, vis tiek biskvitas visada smirda kiausiniais doh.gif  Jau ir bandziau, kaip cia patare, ir druskos truputi iberti, ir citrinos sulciu, vis tiek man tie kiausiniai jauciasi doh.gif



Man tai kazkaip nieko, net niekad neatkreipiu i ta kvapa g.gif tiesiog gal kai kuriu jautresne uosle g.gif

As siandien vel valgau trupinini, bet foto nedesiu, vistiek toks pat kaip ana karta biggrin.gif tik si karta i maisiuka dejau sustingimui. Valgau ir negaliu sustot biggrin.gif

Receptas Cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 26 lapkričio 2008 - 22:20
QUOTE(Masiania* @ 2008 11 26, 21:53)
Man tai ar pries galiojimo data ar po jos, vis tiek biskvitas visada smirda kiausiniais doh.gif  Jau ir bandziau, kaip cia patare, ir druskos truputi iberti, ir citrinos sulciu, vis tiek man tie kiausiniai jauciasi doh.gif

Aga, man irgi. Cia, zinok, specifinis biskvito kvapas. Ir kiausiniai cia ne prie ko. Arba patinka arba ne. Man visi biskvitai, kurie pagaminti tik is kiausiniu, miltu ir cukraus smirda. Ne gi pas mane visada kiausiniai negaliojantys. Del to renkuosi visada koki biskvita, kur ieina ir kiti ingridientai
Atsakyti
Wild Flower.....pirmiausia prie " degancio" klausymo del tortuko , na as viska surasiau pagal savo produktus , bet zinokite , jog kiekviena zelatina skiriasi stiprumu , zele dariau gan standzia , o i grietinele pyliau tiek kiek parasiau , jei pas tave per kieta , tai savaime aisku , kad jos per daug( ji stipresne nei maniske ) , kodel tiek mazai grietineles g.gif .....gal prastai isplakiai ? ji velniskai padideja kai buna gerai isplakta ......jei biskvito nesuliejai tai jis gali buti sausas , bet jeigu matei , kad ji jau sustingusi , reikejo ji sulieti , na as tau patarsiu nelaikyti jo is vis saldytuve iki valgymo , bus minkstesnis , nepergyvenk , kai kita karta darysi , jau zinosi kas ir kaip , ko reikia dadeti , o ko nedadeti , man irgi daug kas is pirmo karto nesigavo tongue.gif O kiek tu plakiai grietineles ? paziurejau savo recepte , tai juk be galo daug ....kaip ta zele galejo ja permusti ....nedasunta unsure.gif

JAU NE KARTA RASIAU , BET DEL TAVES PAKARTOSIU -AS NAUDOJU 36 % ZEMAITIJOS GRIETINELE , JEI NAUDOJU 35% IDEDU PAKELI STANDIKLIO , JOKIOS ZELATINOS !!!!
Papildyta:
Visi jie smirda kiausiniais( biskvitai ) , kaip gali nesmirdeti , jei tai pagrindine sudedamoji dalis , tik vieni tam jautresni , kiti ne tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 26 lapkričio 2008 - 23:03