Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 17:56)
Suprasti  humora - yra menas , vieniems jis duotas - kitiems -ne . rolleyes.gif
As  irgi daug ka pastebiu , bet patyliu  topsecret.gif
Ka man daryti , jeigu man patinka tie paveikleliai , kam nepatinka - neziurekit sleep.gif

user posted image



Jep thumbup.gif

Eisiu puost savo ananasini torciuka biggrin.gif labai noresiu Jums visoms iskart parodyt, bet bijau tas gelytes ant virsaus det doh.gif ir jos dar nesuklijuotos jomajo doh.gif gal be ju apsieisiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 17 spalio 2008 - 17:06
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 17:56)
Suprasti  humora - yra menas , vieniems jis duotas - kitiems -ne . rolleyes.gif


drinks_cheers.gif Pritariu. Aš net dėmesio neatkreipiau irnesakyk.gif
Daividija, nu tavo pyragiukas tai liuksusovas, copypastinu thumbup.gif Varau geriau keksiuką išsikept, be čia su jumis neįmanoma, per visas temas mergos doda, kiek čia seilintis galima, gi uždžius burna tuoj hihihi.gif hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
cia Lietuva cia lietus lyja...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 10 17, 17:38)
As supyliau ta visa piena,kiek recepte.Kazkada ir man buvo mistika mieline tesla,kol nepradejau kept ir kept.Keleta kartu nesigavo,buvo kietos bandeles kaip puspadziai,svarbiausia nepadauginti miltu,tada bus kieta mirksiukas.gif

Receptą perskaičiau penkis sykius, bet kad tikrai nėra parašyta, kiek reikia pieno.... ax.gif
Atsakyti
Sveiki norejau paklausti daividijos ar mieliniam aguonu pyragui reikia du kartus deti miltu nes parasyta 500gr ir 250gr g.gif
Atsakyti
Ne visiem gera ten , kur gera ....
Papildyta:
Ir pasninga daznai ax.gif
Atsakyti
merginos ar galim nesipykti?!
Atsakyti
Merginos, netveriu savam kaily bis.gif bis.gif bis.gif papuosiau savo tortuka, nu jau man koks grazus jis... nu pasigyriau, bet man jis kazkaip labai simpatiskas. Noriu labai parodyt ir Jums, bet kad bijau det gelyte, kad ji nesuslaptu iki ryt, o ji ten taip tinka.. tik sulipdyt reikia su zelatina, ir viduriuka kazkaip padaryt. Jauciu sviesto kleckiuko uzdesiu, manau nieko tokio bus... nes krema tai dukra baigia sukapot. Isbandziau antgali, taciau mazai kremo buvo like, tai mazai ka su juo padariau, bet vistiek isbandziau! Nu Cipciukui didelis didelis ACIU!!! Jos deka man pavyko graziai papuost torta!!! Ir tikiuosi kad tortas bus skanus, nes anytai dariau biggrin.gif

Cipciuk, cia Jums user posted image

Gal nuotraukytes palauksit iki ryt biggrin.gif o gal dabar einu as jas sulipdysiu, ir uzdesiu, vistiek ant nugos desiu, tai neistirps manau.

Tiesa, sviesta tikrai reikia det 82 %, nes greitai 72 % atsyla, o siaip sukietejo jis.
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 10 17, 16:00)
Receptą perskaičiau penkis sykius, bet kad tikrai nėra parašyta, kiek reikia pieno.... ax.gif



QUOTE(ziuzete @ 2008 10 17, 16:08)
Sveiki norejau paklausti daividijos ar mieliniam aguonu pyragui reikia du kartus deti miltu nes parasyta 500gr ir 250gr g.gif

doh.gif doh.gif Vaje merginos,atleiskit,vel primakliavojau.
500g miltu,
250ml pieno.

Nu bet ir varna esu,jau kelinta karta taip parasau,jus jau nepykit,galva nedirba doh.gif
Atsakyti
Nieko tokio, visko būna biggrin.gif
Atsakyti
Cipciuk, tai ar gavosi trecias biskvitas? Ka ten sumeistravojot? As tai ryt pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
ACIU tau rugegele uz gelytes ,
sulipdyk su sviestu , jis netirbdo , ir kuo greiciau dek cia nuotrauka , bu as tada savo nerodysiu irnesakyk.gif

user posted image

Keletas tortuku , labai skirtingu skoniu .
Sitas tom , kurios dievina kava " ANGLISKA MOKA "

Biskvitui :
200 g. sviesto
150 g .cukraus
1 pak. vanilino
200 g. sokolado
5 kiausiniai
ziupsnelis druskos
150g . miltu
50g. krakmolo
2 arb. sauksteliai kep. milteliu
75g maltu lazdyno riesutu ( as manau , kad tiks ir kiti )

Kremui :

1 pakelis pusfabrikacio vaniliniam kremui
5 arb. sauksteliai tirpios kavos
200 mig. pieno
200-180 ( pakelis) sviesto minksto
100g. sokolado.

I 200g. sviesto imaisykite 150g. cukraus , vanilina , istirpinta sokolada , kiausinius ir druska .
Miltus , krakmola ir kep. miltelius sumaisome ir juos imaisome i pries tai padaryta krema .
Suberiamia riesutus.

Visa sy darba labai greitai atlikau mikseriu.
Kepimo popieriumi isklokite forma , ne didesne kaip 26 cm.
Supilkite tesla , islyginkite pavirsiu.
Kepkite 45 min. 175-200C. jau ikaitintoje orkaiteje .
Ar iskepias tikrinti pagaliuku .
Atsalusi perpjaukite i tris dalis .

Kremui : supilkite miltelius , i juos salta piena ir gerai isplakite .
Tada ipilkite istirpinta sokolada ir sudekite minksta sviesta .
Gerai isplakite , kol pasidarys vientisas kremas .
Atidekite kremo papuosimui , su likusiu sutepkite biskvitus ir i saldytuva .

O cia vaizdelis tongue.gif

user posted image

user posted image

O sitas tai mano fantazijos vaisius , todel nera pavadinimo , nors ..... lai buna " MARGUTIS "

Kadangi nesiseke iskepti biskvita , tai sluoksniai is sausainiu , bet taip pat skanu .

Pries diena pasidariau triju spalvu zele ( truputi kietesne , nei taip valgoma ).
Kad butu smulkus gabaleliai , ja tarkavau burokine tarka ir visas spalvas sumaisiau .
Isdejau dviguba sluoksni sausainiu .
Isplakiau puse litro vysninio jogurto ir i ji ipyliau istirpinta zelatina ( 2 did. saukstai zelatinos uzpyliau trecia dalim stiklines pieno ).
Ta jogurto krema supyliau ant sausainiu ir valandai i saldytuva .Sustingo greitai .
Tada vel isdejau , bet tik viena sluoksni , sausainiu .
Isplakiau 36% didely ( 450g. ) gietineles ( atsaldytos!!!!) , i ja suberiau spalvota zele ir supyliau taip pat istirpinta zelatina , tik ne du , o tris saukstus , viska dariau plakdama mikseriu .
Si mase greitai stinksta , todel tuoj pat supyliau ant sausainiu ir islyginau pavirsiu , padejau saltai .
Uz valandos isemiau ir puosiau su plakta grietinele .


Tai laaaabai gaivus tortukas , panasesnis i maskarpones surio torta , tik ne toks riebus . As ji dariau 18 cm. formoje.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti