Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Meduoliukai - monstriukai biggrin.gif
user posted image
Labai kvapūs, minkšti ir skanūs, bet va dizainas tai būna ir geresnis. biggrin.gif


500 g miltų
100 g margarino
200 g medaus
200 g cukraus
2 kiaušiniai
kepimo milteliai
arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, muškato riešutas, viskas sumalta)


Medų, cukrų ir margariną šildom kartu, kol viskas suskystėja ir išsimaišo. Tada atvėsinam, įmušam kiaušinius, išmaišom, tada dedam persijotus miltus su kepimo milteliais ir prieskoniais. Išmaišom. Valandai dedam tešlą į šaldytuvą. Tada kočiojam ant miltais pabarstytos lentos. Išpjaustom sausainiukus ir kepam 200C orkaitėje apie 10-15 min. Iškepti meduoliai sudedami į sandarų indą ir paliekami, kol ataušta.

tešlos receptą radau temoje kalėdiniai kepiniai.
Atsakyti
Man tai labai patinka medaus torto blynai iskepti, tai as pabandysiu padaryt is tos mases sausainuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 07, 11:25)
Vau!!!! bigsmile.gif koks skanus essen.gif .....kad taip gabaleli prie kavos ax.gif



Jau nebera blush2.gif Kaip greit pasigamina, tai greit ir dingsta lotuliukas.gif


QUOTE(Masiania* @ 2008 12 07, 11:41)
Ir dar padejejas koks lotuliukas.gif

]



lotuliukas.gif


QUOTE(ziwiliute @ 2008 12 07, 13:08)
skaniai atrodo tas obuoliuku strudel“is, bet tas katinas koks fainas wub.gif  wub.gif





Sutinku, tai pats graziausias, nuostabiausias, fainiausias ir sauniausias katinas pasaulyje lotuliukas.gif wub.gif (Bent jau man ) biggrin.gif


QUOTE(RiMami @ 2008 12 07, 13:39)
[Sigitawhatever, nu jau taip skaniai atrodo pyragiukas wub.gif ir receptukas visai paprastutis, ačiū 4u.gif Katinėlis tai turbūt irgi pyragėlio laukia lotuliukas.gif


Tikrai labai paprasta ir greita, o svarbiausia labai skanu thumbup.gif


QUOTE(miskouoga @ 2008 12 07, 13:02)

user posted image




Koks fainulkinas, reiks ir man toki sumeistraut Kaledom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 29, 18:53)
Aciu merginos  ax.gif

Taip Inocka, sis tortukas tiems , kas dievina morengus , as tikejausi , kad jis bus saldesnis , bet ne , viskas savo vietose , matyt kava ta krema padaro lengva , puru ir ne toki saldu , ir dar gerai , kad ji galima puosti kuo tik nori ....... thumbup.gif

user posted image



Visuomet busiu Jums dekinga uz morenginio torto recepta smile.gif

Tiek visur ieskojau, jau ir per foruma merginu klausinejau, apie si recepta smile.gif

Labai labai didelis dekui smile.gif
Atsakyti
Merginos, jusu tortai ir pyragai labai skaniai atrodo thumbup.gif
o jau namukas koks fainutis bigsmile.gif ir sausainukai thumbup.gif .
ruosiaus kepti vokiska sokoladini torta, bet dabar nebekepsiu schmoll.gif niekas nevalgys to sviestinio pertepimo schmoll.gif galvojau kad jis toks visas sokoladinis sokoladinis. reikia kito sokoladinio torto ieskoti
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 12 08, 10:00)
Visuomet busiu Jums dekinga uz morenginio torto recepta smile.gif

Tiek visur ieskojau, jau ir per foruma merginu klausinejau, apie si recepta smile.gif

Labai labai didelis dekui smile.gif


Nera uz ka , smagu Lile , kad atitiko tavo norus , bet ji galima daryti kaip paprasta torta ....trys lakstus isdziovinti ir pertepti , gal tiesiog kitoms butu lengviau ji papuosti biggrin.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Sikste @ 2008 12 08, 10:54)
Merginos, jusu tortai ir pyragai labai skaniai atrodo thumbup.gif
o jau namukas koks fainutis bigsmile.gif  ir sausainukai thumbup.gif .
ruosiaus kepti vokiska sokoladini torta, bet dabar nebekepsiu schmoll.gif  niekas nevalgys to sviestinio pertepimo schmoll.gif  galvojau kad jis toks visas sokoladinis sokoladinis. reikia kito sokoladinio torto ieskoti


Ilindau del smalsumo paziureti ta krema ....sviesto tokiam tortui -pats tas , dar dedasi baltymai,kurie ji padaro ne toki riebu ( ispurena) kuriu ten ne vienas ....as nenoriu pirsti savo nuomones , tik noriu pasakyti , kad kiekvieno zmogaus kitoks skonis , nereikia paklausyti tik kito zmogaus nuomones ....jam nepatiko , o kitam gal bus pasakiskai skanus tortas , as patarciau ji isbandyti , bent nuotraukoje jis labai graziai atrodo ir kremo visai nedaug( jeigu jis net ir riebokas gautusi ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 08 gruodžio 2008 - 11:07
QUOTE(Sikste @ 2008 12 08, 10:54)
ruosiaus kepti vokiska sokoladini torta, bet dabar nebekepsiu schmoll.gif  niekas nevalgys to sviestinio pertepimo schmoll.gif  galvojau kad jis toks visas sokoladinis sokoladinis. reikia kito sokoladinio torto ieskoti


Man kažkodėl atrodo, kad tą kremą galima pakeisti ganašu. Esu ne kartą darius kremą-ganašą - laaaabai skanus, šokoladinis ir tikrai ne toks riebus kaip sviestinis biggrin.gif Nu, dieviško skonio kremas ir labai lengvai padaromas mirksiukas.gif
Bet nepabandysi - nesužinosi, gal ir anas pasakiškai skanus mirksiukas.gif Čia skonio reikalas biggrin.gif

Cipciuk drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 08 gruodžio 2008 - 11:22
oho kiek skanumynų per savaitgalį prikepėt blink.gif bigsmile.gif labai gražūs ir skanūs wub.gif
ŠAUNUOLĖS KEPĖJĖLĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kepėjėlės 4u.gif

Parodysiu ir aš, ką šį savaitgali pagaliau išbandžiau - ogi rugiageles23 vyniotinį su varške! thumbup.gif Žinau, žinau, vyniotinių bumas jau seniai praėjo hihihi.gif Bet kad nespėju aš jūsų vytis, o geriau vėliau nei niekada tongue.gif

Štai, Vyniotinis su varške bigsmile.gif Apsivalgymas, koks skanuolis essen.gif:

Ir dabar, prie to pačio, norėčiau dar paklausti, ar tokie Imbieriniai sausainiukai gali būti laikomi ilgesnį laiką iki Kalėdų? g.gif Pernai gaminau išvakarėse švenčių ir valgiau, bet, galvoju, gal ir šitie kuo toliau - tuo skanesni netyčia, tai reiktų iš anksto išsiaiškint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 12 07, 17:47)
Kaip is tu ingriedientu g.b. skystas kremas  g.gif (Skarbonke virta vandenyje). Ten gi buna labai tirstas, labai, labai, apverti skarbonke, tai net neiskrenta. Gal virei paprastai pati piena? Del to ir skystas.


...mane irgi nustebino. Sviestas kietas, virtas pienas irgi. Greičiausiai taip gavosi dėl to, kad sumaišiau gamybos eigą: pirmiau išplakiau ne sviestą, o pieną. g.gif


Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 12 08, 13:13)
Sveikos, kepėjėlės 4u.gif

Parodysiu ir aš, ką šį savaitgali pagaliau išbandžiau - ogi rugiageles23 vyniotinį su varške! thumbup.gif Žinau, žinau, vyniotinių bumas jau seniai praėjo hihihi.gif Bet kad nespėju aš jūsų vytis, o geriau vėliau nei niekada tongue.gif

Štai, Vyniotinis su varške bigsmile.gif Apsivalgymas, koks skanuolis essen.gif:

Ir dabar, prie to pačio, norėčiau dar paklausti, ar tokie Imbieriniai sausainiukai gali būti laikomi ilgesnį laiką iki Kalėdų? g.gif Pernai gaminau išvakarėse švenčių ir valgiau, bet, galvoju, gal ir šitie kuo toliau - tuo skanesni netyčia, tai reiktų iš anksto išsiaiškint biggrin.gif


Man irgi tas vyniotinis buvo skaniausias is mano visu keptu biggrin.gif o kepiau 3 skirtingus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 08, 13:49)
Man irgi tas vyniotinis buvo skaniausias is mano visu keptu biggrin.gif o kepiau 3 skirtingus biggrin.gif

Belieka tik padėkoti už tokį šaunų receptuką aciuks.gif

Man tai viskas, kas su varške, skanu blush2.gif
Atsakyti