Įkraunama...
Įkraunama...

Teratoma

Sveikos mamytes ir teveliai gal kas ka zinote apie tokia liga - TERATOMA, gal kas jau esate susidure su si problema ir galite ka patarti.
Atsakyti
mano dukrai, jai dabar metai ir du men, padarė dvi operacijas šalinant teratoma per pilva, o kitas cistas- teratomas per uzpakaliuka( nupjovė uodegikauli ir isrinko is uzpakaliuko). Dar teratomos nesupiktybejusios.
Atsakyti
kaip nemalonu ar sudetinga si liga? g.gif
Atsakyti
Mano dukrai ta nelemtaja isoperavo. Daug informacijos neturiu apie teratoma, nes kai pradejau dometis tai dar blogiau jauciuosi. Bet gal ka ir galiu atsakyti dominanciu klausimu tik is patirties.

Papildyta:
Sis vežys ( jei subrendusi teratoma tai nepiktybinis) atsparus spinduliavimui ir hemoterapijai ir jei ji supiktybeja tai vezys kitus organus labai greitai uzkrecia. O musu atveju labai daug rado cistu teratomu daktaras skaiciaus nepasake tai dabar stebejimas vyks kas du menesius. Darys kraujo tyrimus ar neatsirado veziniu lasteliu ir kiekviena karta narkozes metu kis i iseinamaja anga pirsta ir bandys uzciuopti ar nera dar kur nors likusiu cistu, nes echoskopuojant ir darant kompiuterine tomografija ju visiskai gali nematyti sedmenu srityje. Nors mano dukrai teratoma vidine tai sunkesnis atvejis. O kokia teratoma pas jus?
Atsakyti
sveiki
mano dukrytei 7men.ji po kaklo teratomos operacijos( musu atvejis 1 is 40tukst-lietuvoj mes antri.zinau,kad buvo pries 12-14m.lietuvoj)
Atsakyti
o kokia Jūsų naviko struktūra buvo?
Atsakyti
Man atrodo karamele, kad tik mūsų dvi dukros su
šia ligą susidūrė.
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa26: 23 vasario 2009 - 19:00
manau,kad yra ir daugiau,tik kt.mamytes nezino apie musu plepesius arba nedrysta...as ir ilgai neieskojau nieko,kam butu si liga...gal persunku buvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ryt važiuojiu vėl į klinikas. Darysim trečią operaciją. Ak kaip gera būtu jei žinočiau, kad tai paskutinė...
Atsakyti
sveika.kaip sekes?kaip praejo operacija?kokios prognozes?kaip mazyle?
Atsakyti
na ryt važiuojam siūlus ištraukti ir atsakyma suzinoti apie augliuką,kurį šį kartą išoperavo.
Atsakyti
QUOTE(neringa26 @ 2009 03 30, 16:45)
na ryt važiuojam siūlus ištraukti ir atsakyma suzinoti apie augliuką,kurį šį kartą išoperavo.

koks atsakymas?
Atsakyti