Įkraunama...
Įkraunama...

Išskyros

Mano dukrai 13 metų, jau kelios savaitės bėga balkšvos išskyros. Nesinori tampyti pas gydytojus...
Patarkite, ar tai normalu.
Atsakyti
Kartais prieš prasidedant mėnesinėms, dėl lytinių organų brendimo pagausėja išskyrų. Jei jos bekvapės, nesukelia niežulio ar perštėjimo, taip ir turi būti.
Atsakyti
Laba diena,
jau antra savaitė kaip pagausėjo baltų bekvapių išskyrų, mėnesinių man dar nėra nes maitinu dar, ką tai galėtų reikšt. Ačiū
Atsakyti
Reiktų pasirodyti ginekologui, ir paimti tepinėlį.
Atsakyti
Laba diena,

Grizau namo ir issigandau - ant kelnaiciu radau rudu isskyru. Iki menesiniu dar likusi beveik savaite, siandien gersiu 18 KT tablete. Vartoju "Logest" jau daugiau nei metus. Kas svarbiausia, pries pora savaiciu buvau pas ginekologe, paeme tepineli, atsakymai gerai, nieko nerado. Ir siaip nieko nejauciu, na gal atsirades kazkoks jausmas kai slapinuosi, bet sunku apibudinti, nes jauciu tik kartais ir tai labai silpnai, lyg breztu slapinantis, bet kaip sakiau, kol kas sunku apibudinti, nes tikrai per silpnas tas jutimas. Paskui net pradedu galvoti, kad pati super save stebiu tai ir prisigalvoju skausmu, o kai galvoji tai ir jausti lyg pradedi wink.gif
Klausimelis: ar verta sunerimti del situ rudu isskyru? Ir i ka reiketu kreiptis jeigu sustipretu skausmas slapinantis?

P.S. seniau niekad nebuvo, kad vartojant KT tepliotu ne laiku, tik pries kelis menesius toks pirmas kartas pasitaike, tai dabar jau antras cia butu.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Geriant KT tokie acikliniai pakraujavimai gali būti. Jei tokie kraujavimai dažnės ir stiprės, pasitarkite su savo ginekologe dėl preparato pakeitimo.
Jei stiprėtų skausmas šlapinantis, kreipkitės į savo šeimos gydytoją.
Atsakyti