QUOTE(aister @ 2008 12 02, 15:59)
I Londona draugu aplankyti ir pinigu isleisti

Apsipirkom nuo galvos iki koju

Dabar laukiu kol mano visa tase parsius i lt su autobusiuku
OI, kaip smagu

Priminei senus laikus, tai taip vėl norisi sugrįžti į UK parduotuves

Tai dabar kuriamlakui su pirkiniais bus ramu
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 02, 16:20)
Pirmiausiai atsakau i praeitos temeles klausima, kodel toliau nesimatuoju cukraus, nes gydytojas sake, kad nereikia. tai gal kartais pasimatuosiu, bet turiu jau visai nedaug juosteliu. jis mane isleido ir aisku daugiau neisrase.
labai smagu, kad yra nauji namuciai ir toliau galesime plepeti
Aurosoma, tu tik nesupyk, aš gero norėdama paklausiu: na negi taip jau daug yra tie 70 kiek ten tų litų (nežinau, koks tavo aparatas tai ir nežinau kiek kainuoja juostelės tavajam)

Juk ramybė ir mažylio sveikata šiuo atveju yra svarbiausia. Aš tai tikrai jau geriau nusipirkčiau tų juostelių ir pasimatuočiau - jei bus geras (ko nuoširdžiai ir linkiu), tai bus visiškai ramu ir neliks jokios nežinomybės, kuri graužtų iš vidaus. O jei kas - žinosi kaip elgtis toliau. Bet labiausiai tai aišku linkiu, pamiršti visam laikui šį skyrelį ir čia aptarinėjamas problemas, ir niekada pas mus nesugrįžti, o laimingai ir sveikai auginti savo zuikį
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 02, 16:24)

smagus mūsų skyrelis...
O aš sergu

bet turiu eiti į darbą, nes labai svarbūs reikaliukai dabar... tad jei nepasveiksiu iki penktadienio-nors kitą savaitę paimsiu biuletenį, nes cukriukai išsibalansavo visiškai

- vakar vakare 17 buvo, ryte vėl 17

tad padidinau ryte leidžiamo ilgojo insulino dozę nuo 10 iki 14 vnt. tikiuosi pakaks... gal dar ką galit patarti
Dziaugiuosi, kad nesilaukiu
Pasižiūrėk šitą
nuorodą. Baziniai dalykai ten yra.
I'm out of my mind, but feel free to leave a message