Įkraunama...
Įkraunama...

Animacinio filmo "Robotai" konkursas

[attachmentid=25085]

"Robotai”
(Robots)

Animacinė nuotykių komedija.


Rež. Chrisas Wedge’as (“Ledynmetis”), Carlosas Saldanha (“Ledynmetis”).
Herojus įgarsino: Ewanas McGregoras (“Mulen Ružas”, „Negilus kapas“, „Traukinių žymėjimas“, „Intymus dienoraštis“, “Žvaigždžių karai: epizodas I – Pavojaus šešėlis”, “Žvaigždžių karai: epizodas II – Klonų puolimas”,“Juodojo vanago žūtis”, “Jaunasis Adamas”, “Mano gyvenimo žuvis”,” Žvaigždžių karai: epizodas III – Sitų kerštas”), Halle Berry (“Flinstonai”, “Prezidento sprendimas”, “Iksmenai”, “Monstrų puota”, “Pasveikink mirtį kitą dieną”, “Iksmenai 2”), Gregas Kinnearas (“Kaip bus, taip gerai”, “Seselė Betė”), Melas Brooksas (“Kosminiai kiaušiniai”, “Drakula: miręs ir tuo patenkintas” ), Robinas Williamsas (“Šaunusis Vilas Hantingas”,“Karalius žvejys”, “Kablys”, “Ponia Dautfaje”, “Džiumandži”, “Skraiduolis”, “Išnarstytas Haris”,“Dirbtinis intelektas”, “Nemiga”), Amanda Bynes, Paulas Giamatti (“Klystkelia“, „Donis Brasko“, „Mano geriausio draugo vestuvės“, „Trumano šou“, “Daktaras Dolitlis”, “Gelbstint eilinį Rajaną”).

Trukmė: 91 min.Oficiali svetainė: http://www.robotsmov...anguage.php?dl=
Premjera: 2005 07 01

Režisierius Chrisas Wedge’as, papasakojęs linksmų priešistorinių nesusipratimų kupiną istoriją kultiniame “Ledynmetyje”, šį kartą kviečia į nuostabią kelionę po pasaulį, apgyvendintą keisčiausių robotų. Kaip ir “Ledynmetis”, naujoji animacijos meistrų juosta žavi ne tik linksmais nuotykiais, įspūdingais vaizdais ir naujausiais kompiuterinės animacijos pasiekimais, bet ir beribe kūrėjų fantazija, spalvingais herojų charakteriais, humoru bei žmogiška šiluma.
Pagrindinis filmo herojus Rodnis – mažame miestelyje gyvenantis robotas, apdovanotas ryškiu išradėjo talentu ir puoselėjantis neblėstančią viltį kada nors ištrūkti iš nuobodžios provincijos. Tuo metu, kai jo tėtis, kuris yra tikrų tikriausia indaplovė, nepailsdamas plauna indus vietos restorane, Rodnis svajoja apie šį tą didingesnio. Ilgai laukti netenka ir toji diena išaušta: jaunasis robotas ryžtasi keliauti į Robotų miestą ir susitikti su savo dievinamu didžiuoju išradėju Bigveldu.
Tačiau atsidūrus didmiestyje, reikalai klostosi visai ne taip, kaip naivus provincijos vaikis Rodnis tikėjosi. Netrukus herojus suvokia, kad jo kelionė bus kur kas sudėtingesnė ir ilgesnė, nei jis iš pradžių manė. Mėgindamas nepasimesti didžiuliame Robotų mieste, herojus patirs daugybę kvapą gniaužiančių nuotykių, sutiks daug keistų personažų, įgis naujų draugų ir, deja, priešų. Galiausiai Rodniui kartu su naujais bendražygiais – apsukruoliu Fenderiu, jo sesute Paiper ir gražuole Kepi – teks gelbėti Robotų miestą nuo klastingų sąmokslininkų…
Linksma ir pamokanti istorija apie svajones ir jų siekimą sušildys ne tik mažuosius žiūrovus, bet ir jų tėvelius.

O dabar atsakykite į klausimus ir laimėkite gausybę šaunių prizų: 10 dėlionių-magnetukų bei 10 kanceliarinių rinkinukų!

1. Kokį dar kultinį filmą režisavo Chrisas Wedge’as?

a „Šrekas 2“;
b „Ledynmetis“;
c „Visa tiesa apie ryklį“.

2. Kas yra robotuko Rodnio tėtis?

a šaldytuvas;
b televizorius;
c indaplovė.

3. Kokia yra Rodnio svajonė?

a nukeliauti į didmiestį;
b turėti šuniuką;
c sukonstruoti traktorių.

4. Kuri „Oskaro“ laureatė įgarsino gražuolę Kepi?

a Nicole Kidman;
b Halle Berry;
c Jennifer Connelly.

5. Koks filmo Robotai žanras?

a siaubo;
b drama;
c komedija.

Siųskite atsakymus el.paštu: konkursai@supermama.lt iki liepos 21 dienos.

[attachmentid=25086]
Atsakyti
doh.gif Ir vėl cut cut pramiegojau, tai po 21 dienos atsakę jau nieko nelaimėsim ?
ax.gif O taip reikėtų mano merginai prizelio su piešimo rinkinuku....
Gal kokios protekcijos padėtų ?
mirksiukas.gif
Atsakyti

 i 
Malonu pranešti, kad konkurso laimėtojai jau gali atsiimti laimėtus prizus kino centro Coca-Cola Plaza kasose, Vilniuje! Turėkite asmens dokumentą. O jei siųsdami atsakymus, nurodėte tik vardą, kasoje turėsite pasakyti savo el.pašto adresą. Ačiū kad dalyvavote, sėkmės!



Kanceliarinius rinkinukus laimejo:

Asta Mortunienė
Daiva Žilinskienė
Dalia Dulkienė
Eglė Truncienė
Gintaras Valiūnas
Jūratė Janusauskienė
Jūratė Maciuvienė
Marija Ugolnikova
Natalija Alejūnienė
Natalija Murauskienė

Dėliones-magnetukus laimėjo:

Reda Užkuraitytė
Solveiga Morkevičienė
Valentina Bikauskienė
Asta V.
Aušra
Inga
Kamilė
Lina
Vaida
Vytautas

Jūsų prizai laukia jūsų kino centro Coca-Cola Plaza kasose, Vilniuje! smile.gif

Atsakyti