Įkraunama...
Įkraunama...

Išperkamoji nuoma

Sveiki.

Gal kas patarsit. Mes planuojam nama parduot isperkamaja nuoma, gal tiksliau butu sakyti, perleidziam paskola. Kaip as suprantu, tai viskas forminama tik pas notara? Ar bankas turi apie tai zinoti? Nes kaip suprantu, tie zmones oficialiu dideliu pajamu neturi ir bankas jiems neduotu paskolos. Aplamai, kur info rasti sia tema? Ar antstoliai zino tokias subtilybes ir gali pasiulyti sutarti?
Atsakyti
QUOTE(mergytea90 @ 2015 09 03, 09:33)
Mes irgi svarstome hannerio pasiūlymą įsigyti butą ozo namuose, ar yra čia jau pasirašiusi tokias sutartis su hanneriu? Kokios nuomonės?


Nerekomenduoju turėti reikalų su šita kontora. Prieš puse metų pasirašėm sutartį su Hanner pirkti butą išsimokėtinai ozo namai projekte. Sumokėjom pradinį įnašą, pusę metų derinom įrengimą. Ir prieš įsikraustymą atsiuntė notarinės sutarties projektą pasirašymui, o ten parašyta, kad butas - negyvenamosios paskirties poilsio patalpa. Prieš tai nebuvo niekaip apie tai užsiminta.
Žodžiu kaip butus bando prakišti negyvenamosios paskirties patalpas. Apie jokį kainos sumažinimą ar kompensaciją į kalbas nesileidžia, nors realiai mus apgavo.
Gal kas esat panašioj situacijoj su jais, parašykit artexs eta gmail com.
Atsakyti
Neseniai perskaičiau reklamą, kad "Fontanų namuose" Vilniuje parduoda butus su išperkamąja nuoma.Gal kas pirkote, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Milvaja @ 2018 10 07, 19:13)
Neseniai perskaičiau reklamą, kad "Fontanų namuose"  Vilniuje parduoda butus su išperkamąja nuoma.Gal kas pirkote, kokie atsiliepimai?

išperkamąja nuoma šiame projekte parduodami "apartamentai" - tai yra poilsio paskirties patalpos. Visas projektas skirtas šeimoms be vaikų - aplink nei mokyklų, nei darželių, pramoninis rajonas, gyvensit praktiškai ant Eišiškių plento, infrastruktūra nulinė. Būsto kaina maždaug 10-20 tūkst eurų mažesnė nei projektuose, esančiuose geriau išvystytuose rajonuose.
Atsakyti
Ciccio, ačiū už atsakymą.Nelabai patinka ir man tas rajonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milvaja: 05 birželio 2019 - 16:20
Ar perkant šitaip butą už maždaug 20000-25000 reikia ir pradinio įnašo?Ar galima visą sumą išsimokėti išsimokėtinai?
Atsakyti