Sveikos, mamytės
Gal kartais esate mačiusios pirkti maisto ruošime naudojamą termometrą (panašus į medicininį, temperatūrai matuoti, tik žymiai didesnis). Būčiau labai dėkinga
Tokio panašaus į medicininį nemačiau, bet mačiau tokį įsmeigiamą kaip diiidelį smeigtuką. O "smeigtuko" galva - temperatūros skalė. Pats termometras metalinis. O pirkom Senukuose ar Ermitaže, nebeatsimenu, nes tai buvo prieš metų 3... Bet turėtų būti, reik konsultantų paklaust...
ir tokių kaip medicininių, tik didelių yra senukuose... konkrečiai Vilniuje Banginyje mačiau...
As irgi neseniai maciau senukuose. o pati pirkau pries metus CUP'e esancioje indu parduotuveje pirmam aukste, nezinau kaip vadinasi. Tuomet ten buvo net keliu rusiu termometrai, tokie paprastesni uz 15-18 Lt ir elektroniniai, virs 100 Lt. O dar lyg ir CONTACTO parduotuvese budavo..
ačiū visoms, "senukuose" temperatūra tik iki 110 laipsnių Tad per turgus palakstėme ir 200 radome Ačiū, kad atsiliepėte
QUOTE(ecka @ 2008 12 06, 15:43)
ačiū visoms, "senukuose" temperatūra tik iki 110 laipsnių Tad per turgus palakstėme ir 200 radome Ačiū, kad atsiliepėte
Oo, idomu.... o kam reikia tokios aukstos temperaturos? juk maistas iki tiek neikaista...
QUOTE(mama_Greta @ 2008 12 06, 16:26)
Oo, idomu.... o kam reikia tokios aukstos temperaturos? juk maistas iki tiek neikaista...
"tušonkei" virti Turi būti 118 tempa, jei nemeluoju, o vat 110 maža Be to, 200 ir buvom pasiskolinę, o kai ne savo, tai būtinai turėjo sudūžti Žodžiu, seni turgų vilkai, pasirodo, turi tokių tarybinių, tik vat reikia ieškoti
pirkau senukuose, metalinis galas su paplacku bumbulu
veikia ilgiau, nei 3 metus
kainavo apie 20Lt
veikia ilgiau, nei 3 metus
kainavo apie 20Lt
Sena tama, bet gal kas atsilieps. Gal kas turite kokia lentele ar kazka panasaus, kokia turetu buti paruostu produktu temperatura? Tarkim kad ir vista kada jau buna iskepusi? Turiu termometra, bet kokia is jo nauda, jei nezinau temperaturu
QUOTE(Tučka @ 2015 12 25, 10:01)
Sena tama, bet gal kas atsilieps. Gal kas turite kokia lentele ar kazka panasaus, kokia turetu buti paruostu produktu temperatura? Tarkim kad ir vista kada jau buna iskepusi? Turiu termometra, bet kokia is jo nauda, jei nezinau temperaturu
Įsiveskit į google paiešką "maisto termometras" ir išmes jums įvairių. Pirkausi tokį kalakutui kepti.
http://www.krinona.l...p...964&lang=lt
Su juo išėjo visa istorija Norėjau kad būtų galima įsmeigt į kepsnį ir palikt kartu orkaitėje kol kepa. Visur, kur ėjau, buvo tik tokie, kad pamatuoji ir ištrauki. O daug skylių daryt nesinorėjo - per jas gi mėsos sultys išteka ir taip sausėja mėsytė.
Ir į Krinoną ėjau paskiausiai, nes ten jis - pats brangiausias. Maniau - bus jau tas, tinkamas kepti. O, pasirodo - tas pats bruds. Tik ... 3e brangiau Pagalvojau, pagalvojau, kiek man kainuos važiuoti atgal pirkti pigesnio, ir supratau, kad nesutaupysiu, tik laiko dar prarasiu
Tai tokie mano nuotykiai su termometru. O va ant jo yra nurodyta iki kokios temperatūros ką kepti.
O tuo pačiu dar parodysiu, pirkau tokį vasarą
http://www.masinis.l...-lietuvoje/536/
Ne iš šios pardės, iš kiniečių už visai menką sumą (kas manot, kad čia kitas - esat naivuoliai ) taigi, pabandymui su juo pamatavau šildomą pieną ir pavaliau su popieriniu rankšluostėliu... ir... nuo to momento jis ėmė rodyti ... pienių skaičiaus pokyčius pievose
Žodžiu, siūlau bėgt nuo tokio daikto kuo toliau, o ypač - jei kažkas už jį drįsta tokių sumų prašyti
http://www.thermowor.../chefalarm.html Mes tokį turime. Parekomendavo draugai, vyras jau naudojo, aš dar ne.