Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas ir Ožiaragis

QUOTE(Orina @ 2008 01 06, 18:58)
Zinai, perskaiciau, tai atrodo, kad cia apie mane ir mano vyra biggrin.gif As irgi oziarage, o jis liutas.

sveikutes.As esu oziaragis,o maniskis liutas.Kiek esu skaiciusi tai sie zenklai netinka vienas kitam nei per kur,bet tfu-tfu-tfu,mes jau kartu 5metai ir visai gerai sutariam.Pirmieji metai tai buvo kosmaras,nes as jau viena karta buvau istekejusi,o jis nes.As kazkaip jau zinojau ko noriu is gyvenimo,o jis buvo toks "vejo pamusalas biggrin.gif "bet dabar tai jau viskas liuks,kazkaip issiauklejau pagal save ir viskas gerai.Nei barames,nei ka.O jai kartais buna tokiu situaciju,tai kazkaip jos savaime issisprendzia.Tad manau,kad oziaragis ir liutas yra labai thumbup.gif sajunga,tik gal reikia siek tiek kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
tempem tempem mes,bet neistempem...Derinys nepasiteisino lotuliukas.gif
Atsakyti
As - Oziarage, o MB - Liutas, na mes esame visiski priesingybes, As ramaus budo, o jis tikras Liutas, megstantis buti demesio centre, na bet mes puikiai sutariame jau daugiau nei 5 metai kartu, is pradziu sunkiau buvo, bet apsitrynem wub.gif
Atsakyti
As Ožiaragis,vyras Liūtas.Kartu jau 15 metų,vedę 11,puikus derinys thumbup.gif pasipykti tenka,bet tai manau kiekvienoj šeimoj būtinybė.
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2008 04 24, 15:49)
As Ožiaragis,vyras Liūtas.Kartu jau 15 metų,vedę 11,puikus derinys  thumbup.gif  pasipykti tenka,bet tai manau kiekvienoj šeimoj būtinybė.

As irgi Oziaragis, o brangusis Liutas. biggrin.gif Viskas mums ok, kartu jau 9 metai, 5 metai vede 4u.gif Taip, pasipykstam ir dar kaip, bet trumpam mirksiukas.gif Del demesio - Liutams is tikruju jo reikia, kaip oro biggrin.gif O siaip galiu tvirtint, jog jie seimos zmones, brangina santykius, rupinasi seimos gerove, vienu zodziu posakis -uz vyro, kaip uz sienos - labai tinka Liutams apibudint mirksiukas.gif (nors kiekvienoj taisyklej buna isimciu) unsure.gif

Oziaragis+Liutas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(XXXXXX @ 2008 02 09, 00:23)
tempem tempem mes,bet neistempem...Derinys nepasiteisino lotuliukas.gif

Smagu,kam iseina sutarti ir laimingais buti,tokiu deriniu kaip, liutas ir oziaragis.Nors man tai,toks derinys,kaip fantastinis filmas.Arba nebent,gyvenimas -tai sokis su kardais. cool.gif
biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Lilka777,2008 05 29, 21:02]
As irgi Oziaragis, o brangusis Liutas. biggrin.gif Viskas mums ok, kartu jau 9 metai, 5 metai vede 4u.gif Taip, pasipykstam ir dar kaip, bet trumpam mirksiukas.gif Del demesio - Liutams is tikruju jo reikia, kaip oro biggrin.gif O siaip galiu tvirtint, jog jie seimos zmones, brangina santykius, rupinasi seimos gerove, vienu zodziu posakis -uz vyro, kaip uz sienos - labai tinka Liutams apibudint mirksiukas.gif (nors kiekvienoj taisyklej buna isimciu) unsure.gif

taip, bet jei tu norite nors kartais pasiziureti, kas yra uz tos sienos, ne duok dieve. tas pats myliniausias liutas sutrins tave i miltus. kuo jis daugiau rupinasi sheima tuo maziau erdves ir oro palieka tau, mes kartu jau 13 metu ir galiu drasiai sakyti, kad su liutais gyventi isties sunku
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 01 01, 19:47)
užsispyręs ir visad norintis, kad jo žodis būtų paskutinis.. žiauriai savikritiškas, kai kada greit keičiantis planus ir norus.. žodžiu, nenuspėjamas kalnas.  biggrin.gif  laugh.gif

dėl to žodžio, tai koas to nenori... mirksiukas.gif aš jaučiu visgi net labiau biggrin.gif jo, savikritiškas, aš jaučiu mažiau ax.gif planų kaitaliojimo kartias turi, vat tada lojinu aš jį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugnė @ 2008 05 30, 17:40)
Smagu,kam iseina sutarti ir laimingais buti,tokiu deriniu kaip, liutas ir oziaragis.Nors man tai,toks derinys,kaip fantastinis filmas.Arba nebent,gyvenimas -tai sokis su kardais. cool.gif
  biggrin.gif

o plačiau gal galima, suintrigavai... kas ten taip su tais kardais šoko? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Is irgi prisideda smile.gif as liute, jis oziaragis... kartu 5metai...nius nesipjaunam...jis visalaik nusileidzia.
As impulsivi, o jis meme...as rekiu...jis niurzga tyliai sau po nosim.... ax.gif
Atsakyti
o man antraip , esu liute meme biggrin.gif
Atsakyti
liutė mėmė biggrin.gif lotuliukas.gif gerai čia...
o maniškis kažkoks nebe mėmė g.gif jau kai gaunu kartais rėkt, tai net garuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš liūtė,MB ožiaragis,kartu jau 26 metai...
Atsakyti