Įkraunama...
Įkraunama...

Liūtas ir Ožiaragis

QUOTE(Copacabana @ 2009 09 18, 01:15)
Kodėl niekas nediskutuoja apie tokį šaunų poros derinį, a?  didis.gif Aš visada ožiaragius įsivaizduodavau visiškai kitaip, kažkodėl kaip baisiai nuobodžius, nes taip daug kur rašo - bet tai čia šlamštas, ožiaragiai labai netgi nenuobodūs, tiesiog įdomu juos gliaudyti ir pažinti. Pati esu liūtas, bandau su savimi sugyventi, kartais sunkiai sekasi  ax.gif Bet kažkodėl MB tai lengviau sekasi, nei man pačiai - jis su manim sugyvena geriau, nei aš su savim  laugh.gif

Puikiai pasakyta bigsmile.gif Pati savęs taip gerai nesuprantu, kaip MB supranta mane biggrin.gif
Aš irgi iš pradžių galvojau, kad bus nuobodos, ir kad sunkiai leisis į santykius. Nebuvo sunku, dabar net pagalvojus, niekur nebesitrauksi kas mano tas mano maždaug taip lotuliukas.gif
Kaip sakiau, visai nenuobodūs, atvirkščiai, tvirtai ant žemės laikosi, bet taip pat labai kūribingi ir netgi labiau optimistai, viskas ramiai, neskubant, bet užtvirtintai.. Na čia tik iš mano pastebėjimų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Navy1 @ 2013 10 05, 19:36)
Puikiai pasakyta  bigsmile.gif Pati savęs taip gerai nesuprantu, kaip MB supranta mane  biggrin.gif
Aš irgi iš pradžių galvojau, kad bus nuobodos, ir kad sunkiai leisis į santykius. Nebuvo sunku, dabar net pagalvojus, niekur nebesitrauksi kas mano tas mano maždaug taip  lotuliukas.gif
Kaip sakiau, visai nenuobodūs, atvirkščiai, tvirtai ant žemės laikosi, bet taip pat labai kūribingi ir netgi labiau optimistai, viskas ramiai, neskubant, bet užtvirtintai.. Na čia tik iš mano pastebėjimų  ax.gif

labas ir cia Navy1 4u.gif

o tai po kiek laiko kaip tu sakai "leidos" i santykius? ir kiek jus apskritai jau kartu?

man tai siaip butent tos savybes, kurias isvardinai, ir labai imponuoja! thumbup.gif
Atsakyti
Aš liūtas, vyras ožiaragis. biggrin.gif Kartu apie 9 metus, du iš jų susituokę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Little cat @ 2013 11 18, 22:09)
Aš liūtas, vyras ožiaragis.  biggrin.gif  Kartu apie 9 metus, du iš jų susituokę  tongue.gif

Ir kaip? ax.gif

ilgai truko kol zmogus atsivere ir suprato kad jus ta jo meile?
Atsakyti
Kad aš jo gyvenimo meilė suprato tą pačią ar kitą dieną po pažinties, tai buvo pirmą kartą toks smūgis, iki tol nebuvo įsimylėjęs. Bet vedybos įvyko po kelių draugystės ir bendro gyvenimo metų. Kartu jau keliolika metų. Ožiaragiai labai atsargūs, labai vengia bet kokių gyvenimo pokyčių, bet jei pasiryžta, tai nekeičia sprendimo po kelių savaičių ar metų, labai pastovūs, nesiblaškantys. Na bent jau maniškis būtent toks.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 11 20, 09:20)
Kad aš jo gyvenimo meilė suprato tą pačią ar kitą dieną po pažinties, tai buvo pirmą kartą toks smūgis, iki tol nebuvo įsimylėjęs. Bet vedybos įvyko po kelių draugystės ir bendro gyvenimo metų. Kartu jau keliolika metų. Ožiaragiai labai atsargūs, labai vengia bet kokių gyvenimo pokyčių, bet jei pasiryžta, tai nekeičia sprendimo po kelių savaičių ar metų, labai pastovūs, nesiblaškantys. Na bent jau maniškis būtent toks.

sveika! 4u.gif o taip jis tau kita pazintie diena ir prisipazino ar dar ilgai mergino, ir tu ta fakta tik veliau suzinojai?
Atsakyti
Ilgai ir labai atkakliai mergino, nes jis man visai nepaliko įspūdžio, bent jau tokio, kad poruočiausi ir meilės seilės. schmoll.gif O prisipažino vėliau, kad meilė iš pirmo žvilgsnio ir viskas, taškas, visam gyvenimui, bent jau iki dabar vis dar meilė.

Čia nemažai tiesos apie juos http://www.tavovaika...s.d?id=62036933
Papildyta:
"Jeigu norite įžeisti Ožiaragį, pavadinkite jį neatsakingu, nepatikimu, nelogišku ir nerimtu. Jis labai susirūpins, kodėl taip jį vadinate, ir stengsis ateityje būti dar rimtesniu, atsakingesniu ir patikimesniu."

"Neteisinga galvoti, kad visi šio Zodiako atstovai yra šaltos asmenybės. Ne, jie yra pažeidžiami, ir atsiribojimas dažnai tėra kaukė. Jie ir jausmingi, ir apdovanoti intuicija. Tiesiog, jausmų kartais nerodo todėl, kad bijo nusivilti."

Atsakyti
Va čia kaip teisingai biggrin.gif
"Netgi atostogaudamas jis suranda naudingos veiklos ir nedykinėja."

Ir čia tikslu:
"Savo tėvus Ožiaragis gerbia, tačiau pastebėjęs logikos trūkumą jų elgesyje, jis gali tai pasakyti."

"Jie ir jausmingi, ir apdovanoti intuicija. Tiesiog, jausmų kartais nerodo todėl, kad bijo nusivilti."
bet kai nebebijo, tai rodo tiek ir tiek bigsmile.gif

"Taiklus protas, loginis mąstymas padeda ožiaragiams tapti gerais programuotojais. Matematika, fizika, astronomija dažnai tampa mėgstamiausiomis pamokomis mokykloje. Tai, kas yra suskaičiuojama, paaiškinama ir negali būti interpretuojama, jiems visada patinka."
irgi tiesa

http://www.tavovaika...3#ixzz2lM92QoQL

Apibendrinimui, tai man šis ženklas kaip tik labai lankstus, bet tik ne iš karto. Reikia viską įrodyti, nieko stačia galva. Bet manau, kad tai kaip tik privalumai, nes realus gyvenimas, tai ne filmas, kad gražu žiūrėti į kokius Boni ir Klaidą. Realiai kaip tik reikia tokio kaip Ožiaragis smile.gif

Beje, manęs ilgai merginti neteko, jis apsisprendė po pirmo pasimatymo, o aš pati nesuprantu kaip, bet labai greitai susilydžiau tada dar nežinodama ko ir prieš ką. Nes visos Ožiaragio savybės atsiskleidė gerokai vėliau, iš karto sunku buvo suprasti. Bet vat, moteriška intuicija numatyti kas po žmogelio kauke tongue.gif
Atsakyti
Mano ožiaragis VISADA kažką veikia ir retai dykinėja, turi labai daug energijos ir neretai užknisa tuo, pats supranta, tai net pasako, kad mes jau pavargom nuo jo energijos pertekliaus. biggrin.gif Bet tuo pačiu man gerai, nes kadangi esu prie pasyvesnių, tai gera stebėti, kai aplink vyksta darbas ir man to nereikia daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 11 22, 10:09)
O prisipažino vėliau, kad meilė iš pirmo žvilgsnio ir viskas, taškas, visam gyvenimui, bent jau iki dabar vis dar meilė.

Ožiaragiai, nepriklausomai nuo lyties, yra labai patikimi ir ištikimi, pastovūs jausmuose drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2013 11 23, 13:37)
Ožiaragiai, nepriklausomai nuo lyties, yra labai patikimi ir ištikimi, pastovūs jausmuose  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif pažįstu ne vieną ožiaragį, puikūs vyrai drinks_cheers.gif
Atsakyti