Įkraunama...
Įkraunama...

Esu nevilty...

Pirmiausia labai dekoju, kad jus GYDITOJA, su mumis...
Esu gyditoja nevilty, ir labai prasau patarimo...
Labai sunkiai pastojau, bandem beveik metus pries tai dar metus gydziausi, nes niekaip nebudavo men, isvarydavo tik vaistuku pagalba.. Ir stai po visu vargu pagaliau suzinojom gera naujiena... Abu su vyru buvom labai laimingi, saugojaus nuo stresu, geriau vitaminus ir atrodo sveikai gyvenau... Apsilankius Lietuvoje pas gyditoja kai buvo septiniu savaiciu nestumas, buvo viskas gerai.. Embrijonas vystesi, plake jau net sirdute.... Poto manes niekas ultragarsu neziurejo, nejutau jokiu salutiniu pojuciu, nebuvo jokio kraujuko, pilvelis didejo, pati suapvalejau..... Atrodo viskas buvo gerai... Su vyru grizom namo i Vokietija(vyras vokietis) ir nuejus 17 nestumo savaite pas gyditoja, apziura ultragarsu parode kad embrijomas 9 savaite mire.... Zlugo per viena akimirka visos mano svajones.... Kodel taip ivyko, kas nutiko, del ko?????? Klausimai kurie dabar manes niekad nepalieka.... Gyditoja, ar taip daznai buna..? Vokietijos gyditoja ir gyditojas kuris dare isvalyma itikinejo kad taip pasitaiko gan daznai ir kad del to niekas nekaltas.. Ar tai tiesa????
Gyditoja vaikucio mes labai labai norim ... Kada galim pradet planuot kita ir ar gali taip ivykt ir antra nestuma .... Nes jauciu kad kita kart to paties istvert jau nebegaleciau.... Ka daryt kad viskas baigtusi gerai......
Isanksto dekoju uz atsakymus...
Atsakyti
Iš tiesų,vaisiaus žuvimo priežąsčių nėštumo pradžioje gali būti labai daug.Tai ir įvairios infekcijos,žalingi aplinkos faktoriai,kurių Jūs pati galite ir nejusti.Dažnai vaisius žūna,jei būna genetiniai pakenkimai,kurių nei ultragarsu,nei kitais metodais nebenustatysi,ir kurie gali visiškai nebesikartoti.Tokiais atvejais,kai neaiški vaisiaus žūties priežąstis,siūloma išsitirti dėl taip vadinamo antifosfolipidinio sindromo.Taip pat būtinai išsitirkite dėl toksoplazmozės,citomegaloviruso, lytiškai plintančių ligų.
Atsakyti