Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vyksta vaiko pasirinkimas?

labukas smile.gif mamytes ir globejai kaip vyksta vaiko pasirinkimas.tau atnesa arba atveda viena vaika ir kitu vaiku tu nematai g.gif ir dar noreciau paklausti pries pasiimant vaikuti ar leidzia ji istirti klinikoje
Atsakyti
labukas, na pirmiausiai lankai vaikucius vaiku namuose, iskarto niekas taip lengva ranka neduoda, reikia rastisko leidimo.o kam tirti tuos vaikucius klinikoje?
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2008 12 10, 22:16)
labukas, na pirmiausiai lankai vaikucius vaiku namuose, iskarto niekas taip lengva ranka neduoda, reikia rastisko leidimo.o kam tirti tuos vaikucius klinikoje?

VTATas siunčia pas konkretų vaiką.
o tiriama tam, kad patvirtinti arba atmesti spėjamas diagnozes. Teko matyti konkretų vaiką, kuriam globos namų gydytoja įtarė sunkią širdies ydą, tuo tarpu poliklinikos kardiologai tai paneigė. ir auga vaikis sveikutėlis smile.gif
Atsakyti
Kadangi pas rusus yra nemazai vaiku su AIDS tai galiu pasakyti kad vaikas iki 1.5 metu turi motinos antikunius ir tik po 1,5 metu galima pasakyti ar vaikas sveikas.
Del psichiniu ligu tai jos daugum,a islenda kai zmogui buna 30-40 metu
Atsakyti
QUOTE(ZAIKA2 @ 2009 01 29, 23:07)

Del psichiniu ligu tai jos daugum,a islenda kai zmogui buna 30-40 metu

psichologė sakė - paauglystėje.
Atsakyti
Gal žinote, kokio amžiaus kūdikį jau leidžia įsivaikinti? Esu girdėjus, jog pirmus pusę metų įvaikinti neleidžia. Gal žinote tikslesnės informacijos?
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2009 02 11, 10:02)
Gal žinote, kokio amžiaus kūdikį jau leidžia įsivaikinti? Esu girdėjus, jog pirmus pusę metų įvaikinti neleidžia. Gal žinote tikslesnės informacijos?

Įvaikinti galima vaikus nuo 3 mėn., tačiau tokio amžiaus galimų įvaikinti vaikų yra labai labai nedaug, todėl tektų ilgai laukti.
Atsakyti
ikI 3 menesiu i teisma duoti negalima, 3 menesiu vaiko dokumentus galima nesti i teisma del motinos teisiu apribojimo jei jo atsisake motina rastiskai , teismas paskiriamas po 1 menesio ir dar standartiskai teismo sprendimas isigalioja po menesio o tik poto kai isigalios teismo sprendimas (geriausiu atveju tai bus kai vaikui sueis 5 menesiai ir teismai nevyks per naujakus ar vasara kai teisejai atostogauja (zinau kad teismu kartais prisieina laukti iki 3 menesiu). Taigi kai bus apribotos motinos teises (beje ji pati turi paliuditi kad atsisako teisme) tada galima ruosti dokumentus ivaikinimui.
Kadangi motinos kurios atsisako vaiko (tokiu yra kelios per metus) dazniausiai nepasirodo teisme , tada reikia duoti jas paieskai. taigi vaikai po teismu ir su dokumentais buna geisausiu atveju 7-8 menesiu jei norite mazesnio imate mazyli ir tampotes po teismus jau turedami vaika ir neturedami garantiju kad jis tikrai tkrai bus jusu. Bet jei nebijosite rizikuoti tai lengviau gausite mazyli.
Atsakyti
Labai ačiū, Zaika, už tokį išsamų atsakymą.
Kaip suprantu teisiškai motina vaiko atsisakyti gali tik kai jam sueina trys mėnesiai? Tai yra tada gali prasidėti atsisakymo/įvaikinimo procesas?
Jei to proceso metu vaikelis gyvena kūdikių namuose, jo dokumentus tvarko valstybė, o jei jis paimamas į šeimą - tada patys "kandidatai" į įtėvius?

Ar teisingai supratau?
Atsakyti
Vaika galite su vaiku namu ir VTAT sutikimu imti ir keliu savaiciu, kadangi dokumentus del teismo tvarkytu VTAT (kai ribos motinos teises) kai vaikinsites dokumentus tvarkysite jus.
Bet kai motina ateis iki teismo ir patvirtins atsisakyma (nesvarbus kada atsisakyma paraso bet teisma galima duoti tik tada kai praeis trys menesiai, tai laikas motinai apsigalvoti) tik praejus tam laikui bus pradedami rinkti popieriai duodama teisman .
Bet laikarasciuose skaiciau kad tai jog motina tasiako ir dar turi patvirtinti teisme yra didele spraga nes daznai motineles isvaziuoja i uzsieni prostitutem dirbti ir ieskok tu ju su interpolu keleta metu o motinele tai galvoja kad vaikas jau ivaikintas .
Atsakyti
Ojojoi Zaika, Jus tiek visko privėlėt, kad sunku ir atpainioti. Gal geriau nekonsultuoti žmonių, kai nelabai suprantate procedūrų. Vaiko laikinas išleidimas iš globos namų, vaiko globa, įvaikinimas, vaiko tėvų sutikimo įvaikinti patvirtinimas teisme, tėvų valdžios apribojimas yra skirtingi dalykai. Jus viską taip sumalėt, kad net ir žmogui, žinančiam procedūras, sunku ir atrinkti, ką norėjot pasakyti. Liute, jeigu norite įvaikinti vaikelį, Jūs turite kreiptis į savo gyvenamosios vietos vaiko teisių apsaugos tarnybą. Kai praeisite pasirengimo procedūrą, Jums bus pasiūlytas galimas įvaikinti vaikelis, tai yra toks, kurio biologinių tėvų ieškoti dėl kažkokio sutikimo nebereikia, ir iš karto galėsite kreiptis į teismą dėl įvaikinimo. Pasiūlytas vaikelis bus vyresnis negu 3 mėn., nes mažesnio pas mus įvaikinti neleidžiama. Tikiuosi atsakiau į Jums rūpimą klausimą. smile.gif
Atsakyti
Nieko as nepriveliau butent tokia tvarka praeina dauguma pasiemusiu vaika iskarto po gimimo, nes tik praejus 3menesiam galima duoti i teisma kad apribotu motinos teises o tik poto kaip apribos teises galima duoti i teisma del ivaikinimo.
Na o jei isirenki vaika didesni tada dokumentai sutvarkyti ir telieka duoti iuvaikinumui, bet ir tai pries ivaikiima vaikas jau buna nauose tad nieko nepriveliau.
Atsakyti