Eikit peklon moteros, nu ir isgasdinot su tuo pyragu

juk net 2 issikepiau
Prisiskaiciau apie tuos pelesius ir lekiau kaip strele nuo antrasoliu kelti savo kaleduku
Fuiiiiiiii, tokie grazuciai ir be jokiu grybuku

Tik anksciau keptas netgi kietesnis uz velesni kepineli

Standziai susukau i folija, paglosciau ir atgalios uzkeliau, kad pagunda nekiltu
Papildyta:
QUOTE(Monika_150 @ 2008 12 13, 18:59)
Dar buvo parasius kazkuri,kad lyg su med. svirkstu puosia..

Bet as tiksliai nepamenu
Pernai as su med. svirkstu laaabai otkutiuriskai papuosiau meduoliukus. Aisku tik svirksta pasirinkau ne 5 ml
QUOTE(Bjjanka @ 2008 12 13, 20:48)
Aš vakar kepiau tą kalėdinį pyragą, kur reikia laikyt . Tai man jis iškepė per valandą

, jei būčiau ilgiau kepus tai būtų sudegęs. Bet kepiau didelej formoj, tai jis nebuvo storas, tai gal dėl to taip greit iškepė. Ir man jis nesigavo "šlapias", nežinau , gal ką ne taip padariau. Kas kepėt, ar jis buvo šlapias? O gal jis laikant kažkiek padrėksta?

. Žodžiu, kai atvėso jis, dar sulaisčiau brendžiu ( nes jau jis man atrodė ne tik ne šlapias, bet gal ir kietas dar ), suvyniojau į foliją ir padėjau i spintelę.
Jis pradzioje ir nebuna slapias. Sis pyragas nuo stovejimo suminksteja, bet "nesuslampa", o jame esantys vaisiai isskiria specifini aromata, todel kiekviena karta jis vis kitokio skonio gaunasi.