QUOTE(Olesta @ 2008 12 20, 11:49)
ir net labai, nu panašūs jie į manų krupas, bet skoniu, išeiga tai nenusileidžia nei vieniems mano bandytiems miltams, kiek yra tekę kept tai patys geriausi, čia mano nuomonė

kepėm su dukryte trobelės sienas, vakare reikės užsiimti statybos darbais
visad bandžiau kepti su Extra ir bandžiau draugauti visaip kaip, nu man niekaip
iškepiau
cipciuko meduolius su malsenos aukščiausios rūšies miltais ir ką jūs manot

toooobulos išvaizdos meduoliukai
jūsų teismui meduoliukai su Eksta miltais ir su malsenos, akivaizdus skirtumas


ką manot? tuos gražučius nepuoštus verta puošti? ar ne?

lyg ir manau įspausti rudo šokolado sagutes ir akytes bei lūpas balto šokolado

ar nereikia?
Papildyta:
Beja, minkydama su malsenos pagaliau supratau kas yra ta maloni plastelino pojūtį suteikianti tešla

žodžiu, ignoruosiu eksta kurį laiką tai tikrai