QUOTE(Asio @ 2009 01 10, 18:50)
QUOTE(Srove @ 2009 01 10, 19:21)
Taisingumo delei tureciau prisipazinti, kad pirmas blynas ir man gavosi prisviles
[quote=Asio,2009 01 10, 17:50]
[quote=trejetas,2009 01 09, 01:11]Sveiki, labai džiaugiamės šia tema.Tiesiog dieviname obuolių pyragus.Mus ypač sužavėjo senoje temoje rastas receptas:
Liaudies ismintis byloja, kad "blogam sokejui ir kiausinukai trukdo"
[/quote]
-----------------------------------------------------------------
[quote=trejetas,2009 01 09, 01:11]Sveiki, labai džiaugiamės šia tema.Tiesiog dieviname obuolių pyragus.Mus ypač sužavėjo senoje temoje rastas receptas:
Liaudies ismintis byloja, kad "blogam sokejui ir kiausinukai trukdo"
[/quote]
-----------------------------------------------------------------
o as merginos kepiau obuoliu pyraga su pudingu jis paimtas isforumo,bet kas rase receptuka nepamenu,tad pagooglinusi radau, tagi viskaskaip ir gerai butu bet ko tai pati tesla ji ejo pagrindu gavosi kiek kietoka ir per saldi, matyt reiketu deti siek tiek maziau miltu ir krakmolo bei cukraus norscukru pamazinau recepte pamineta 1.5 stiklines bet as dejau tik 1 st., taigi jei prisiminsit si kepini pakomentuokite dekoju
QUOTE(georgiana @ 2009 01 12, 11:50)
o as merginos kepiau obuoliu pyraga su pudingu jis paimtas isforumo,bet kas rase receptuka nepamenu,tad pagooglinusi radau, tagi viskaskaip ir gerai butu bet ko tai pati tesla ji ejo pagrindu gavosi kiek kietoka ir per saldi, matyt reiketu deti siek tiek maziau miltu ir krakmolo bei cukraus norscukru pamazinau recepte pamineta 1.5 stiklines bet as dejau tik 1 st., taigi jei prisiminsit si kepini pakomentuokite dekoju 
o cia idedu recepta, nes nesulaukiu atsiliepimu
Ingredientai
1 kg obuolių
100 g sviesto ar margarino
4 kiaušiniai
1,5 stiklinės cukraus
1 stiklinė miltų
1 stiklinė bulvių krakmolo
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 pakeliai vanilinio pudingo
1 litras pieno
Aprašymas
Tešla
Margariną ar sviestą ištrinti su stikline cukraus ir tryniais iki vienalytės purios masės. Toliau trinant po truputį dėti miltus išmaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais. Tada atsargiai įmaišyti išplaktus iki standumo baltymus.
Pudingas
Išvirti pudingą iš abiejų pakelių su litru pieno ir puse stiklinės cukraus.
Obuoliai
Obuolius nulupti ir sutarkuoti su burokine tarka.
Kepimas
Kepimo forma ištepti margarinu ar sviestu bei pabarstyti džiūvėsėliais. Dėti ¾ tešlos, ant jos obuolius, karštą pudingą ir likusią tešlą. Kepti 50 min. 1800C laipsnių orkaitėje. Iškepus pabarstyti cukraus pudra.
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 09, 12:19)
Receptas tikrai geras , tik darymo eiga sudina ....todel ir kramtete sausas kruopas ......darosi ne 2 o koki 5 -6 sluoksniai , misinio ir tarkuotu obuoliu :
PILATE 4 MM. STORIO SLUOKSNI MILTU MISINIO , ANT JO SLUOKSNI ( NEPTONA !!!) OBUOLIU , N
VEL MISINIO , VEL UOBOLIU , VEL MISINIO .....IR TAIP IKI GALO ....VIRSUS PLONAS MILTU MISINYS , ANT JO TARKUOJASI SVIESTAS ......pasaka ne pyragas
, lesti tikrai nereikia , pjaustai gabaliukais imi i ranka ir kandi .....pakartokite ....tikrai nenusuvilsite 
PILATE 4 MM. STORIO SLUOKSNI MILTU MISINIO , ANT JO SLUOKSNI ( NEPTONA !!!) OBUOLIU , N
VEL MISINIO , VEL UOBOLIU , VEL MISINIO .....IR TAIP IKI GALO ....VIRSUS PLONAS MILTU MISINYS , ANT JO TARKUOJASI SVIESTAS ......pasaka ne pyragas
isbandziau ir as, gavosi pyragas, bet toks tikrai labai siaip sau
QUOTE(Zlata @ 2009 01 19, 23:11)
isbandziau ir as, gavosi pyragas, bet toks tikrai labai siaip sau
, vos suvalgem per kokias 3 dienas .
Na čia jau turbūt skonio reikalas
QUOTE(Zlata @ 2009 01 19, 23:11)
isbandziau ir as, gavosi pyragas, bet toks tikrai labai siaip sau
, vos suvalgem per kokias 3 dienas .
man jis irgi
QUOTE(Zlata @ 2009 01 20, 00:11)
isbandziau ir as, gavosi pyragas, bet toks tikrai labai siaip sau
, vos suvalgem per kokias 3 dienas .
Zlat, ninada lia lia tiktais, reikėjo pas mane atvažiuot ir paragaut, būtum lapnojus ir dar prašius, taip kad ŠĄĄĄĄĄĄ
QUOTE(multti @ 2009 01 20, 13:11)
Zlat, ninada lia lia tiktais, reikėjo pas mane atvažiuot ir paragaut, būtum lapnojus ir dar prašius, taip kad ŠĄĄĄĄĄĄ

Už ka tu mane taip...nenoriu aš to pyrago daugiau
Papildyta:
QUOTE(RiMami @ 2009 01 20, 01:57)
Na čia jau turbūt skonio reikalas
Šį pyragą obuolių bumo metu kepiau gal 3 kartus ir dvigubom porcijom - mums jis NEREALIAI SKANUS
Ir iš vis šis pyragas - man tikras atradimas, va
Būčiau pas tave į svečius įsiprašius ir padėjus suniamniot

Man sis pyragas super
dekinga Cipsiukui uz si recepta
QUOTE(Zlata @ 2009 01 20, 17:55)
Už ka tu mane taip...nenoriu aš to pyrago daugiau
Būčiau žinojus kad tu jį mėgsti būčiau pas save pasikvietus , kad padėtum maniškį sukapot
Va šiandien kepsiu kokį obuolinį (tik 100 proc. žinau kad ne šitą ) kviečiu ragaut, nes žinau kad tikrai gausis skanesnis už tą maninį 
Kept nemokėjai









