Laba, norėjau paklausti, jei aš šiandien iškepčiau biskvitą, o rytoj tik tepčiau tortą, jis man nesukietėtų? AČIŪ
QUOTE(Oksiukas @ 2008 12 22, 14:18)
Laba, norėjau paklausti, jei aš šiandien iškepčiau biskvitą, o rytoj tik tepčiau tortą, jis man nesukietėtų? AČIŪ
Kas ? biskvitas ? .....netgi rekomenduojama biskvita pjaustyti kita diena , lengviau tai padarysi
labai ačiū cipciuk, nes pirmą kartą kepsiu, tai už tai ir nežinau
QUOTE(Oksiukas @ 2008 12 22, 14:59)
labai ačiū cipciuk, nes pirmą kartą kepsiu, tai už tai ir nežinau
Nieko , dabar zinosi , as kepu vakare , o pjaunu kita diena , o perpjauti moki ? su siulu ?
sveikos
ruosiuosi kepti ananasinio tortuko biskvita. Tai jus man pasakykit(kepsiu pirma karta), ar iskepusi biskvita palikti atvesti orkaitej, ar, sakykim po kokiu 5 min istraukti. Atsiprasau, jei kartojuosi siuo klausimu
ruosiuosi kepti ananasinio tortuko biskvita. Tai jus man pasakykit(kepsiu pirma karta), ar iskepusi biskvita palikti atvesti orkaitej, ar, sakykim po kokiu 5 min istraukti. Atsiprasau, jei kartojuosi siuo klausimu
QUOTE(rasixe @ 2008 12 22, 15:20)
sveikos
ruosiuosi kepti ananasinio tortuko biskvita. Tai jus man pasakykit(kepsiu pirma karta), ar iskepusi biskvita palikti atvesti orkaitej, ar, sakykim po kokiu 5 min istraukti. Atsiprasau, jei kartojuosi siuo klausimu
ruosiuosi kepti ananasinio tortuko biskvita. Tai jus man pasakykit(kepsiu pirma karta), ar iskepusi biskvita palikti atvesti orkaitej, ar, sakykim po kokiu 5 min istraukti. Atsiprasau, jei kartojuosi siuo klausimu
as ir taip ir kitaip dariau. abiem atvejais iseina gerai. siaip tai dazniausiai leidziu jam atvesti su visa orkaite, nes neturiu kur saugiai karsto padeti
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 22, 15:33)
as ir taip ir kitaip dariau. abiem atvejais iseina gerai. siaip tai dazniausiai leidziu jam atvesti su visa orkaite, nes neturiu kur saugiai karsto padeti
aciu uz atsakyma
QUOTE(rasixe @ 2008 12 22, 15:45)
aciu uz atsakyma
KNYGOJE BUVO PARASYTA - ISTRAUKTI KA TIK ISKEPUSI !!!!
Klausimas CIPSIUKUI..
Ar sviestinį popierių galima pakeisti folija??
Ar išvis geriau formą ištempti reibalais? Čia aš ruošiuos kepti kažkada visų senai išgirtą Obuolių-manų pyragą..
Ar sviestinį popierių galima pakeisti folija??
Ar išvis geriau formą ištempti reibalais? Čia aš ruošiuos kepti kažkada visų senai išgirtą Obuolių-manų pyragą..
Nieko , dabar zinosi , as kepu vakare , o pjaunu kita diena , o perpjauti moki ? su siulu ?
Aš pjausiu su peiliu, o kaip su siūlu gal galit paaiškint?
QUOTE(Oksiukas @ 2008 12 22, 20:06)
Aš pjausiu su peiliu, o kaip su siūlu gal galit paaiškint?
Aš iš pradžių įpjaunu truputėlį su peiliu aplink biskvitą, tada dedu siūlą į tą įpjovą ir sukryžiavusi siūlų galus tempiu į priešingas puses - nu gal suprasit ką čia parašiau
Gal kitos kaip kitaip daro