
Srove- grazumelis

QUOTE(Srove @ 2009 01 12, 14:47)
Ši silkutė mūsų šeimoje pati mėgstamiausia


uj, kaip noreciau silkutes

Krabų lazdelės tešloje
Krabų lazdeles pamirkome tešloje(kiaušinis, truputį pieno, miltų, druskos, pipirų), tešla gaunasi tirštoka
ir kepame aliejuje.
Valgome su salotom( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynas svogūnas, truputį alyvų aliejaus, grūdėtų garstyčių, cukraus, druskos, pipirų, lašelis acto) ir pomidorų padažu

Krabų lazdeles pamirkome tešloje(kiaušinis, truputį pieno, miltų, druskos, pipirų), tešla gaunasi tirštoka

Valgome su salotom( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynas svogūnas, truputį alyvų aliejaus, grūdėtų garstyčių, cukraus, druskos, pipirų, lašelis acto) ir pomidorų padažu


QUOTE(daivaP @ 2009 01 12, 21:18)
Krabų lazdelės tešloje
Krabų lazdeles pamirkome tešloje(kiaušinis, truputį pieno, miltų, druskos, pipirų), tešla gaunasi tirštoka
ir kepame aliejuje.
Valgome su salotom( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynas svogūnas, truputį alyvų aliejaus, grūdėtų garstyčių, cukraus, druskos, pipirų, lašelis acto) ir pomidorų padažu

Krabų lazdeles pamirkome tešloje(kiaušinis, truputį pieno, miltų, druskos, pipirų), tešla gaunasi tirštoka

Valgome su salotom( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynas svogūnas, truputį alyvų aliejaus, grūdėtų garstyčių, cukraus, druskos, pipirų, lašelis acto) ir pomidorų padažu

Pabandykite vietoj pieno pilti alu, man daug skaniau

Ačiū, kitą kartą pabandysiu

QUOTE(daivaP @ 2009 01 12, 20:18)
Krabų lazdelės tešloje
Krabų lazdeles pamirkome tešloje(kiaušinis, truputį pieno, miltų, druskos, pipirų), tešla gaunasi tirštoka
ir kepame aliejuje.
Valgome su salotom( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynas svogūnas, truputį alyvų aliejaus, grūdėtų garstyčių, cukraus, druskos, pipirų, lašelis acto) ir pomidorų padažu


Krabų lazdeles pamirkome tešloje(kiaušinis, truputį pieno, miltų, druskos, pipirų), tešla gaunasi tirštoka

Valgome su salotom( pekino kopūstas, pomidoras, agurkas, paprika, mėlynas svogūnas, truputį alyvų aliejaus, grūdėtų garstyčių, cukraus, druskos, pipirų, lašelis acto) ir pomidorų padažu


Man taip graziai nesigavo



QUOTE(Monika_150 @ 2009 01 13, 14:00)
matyt per skysta tesla padarei, kad tesla sau padego, o lazdele sau

QUOTE(Monika_150 @ 2009 01 13, 14:00)
aš ir ka tik iškepiau krabus


tešlą dariaau labai tirštą, ir labai tankiai jų nesudėjau į keptuvę, tai tikrai gražūs ir skanūs buvo

o tu matyt tikrai per skysta tešlą pasidarei



reikia atsildyti kr.lazd.ir i vidu dedame idaro:sutarkuoto kiausinio,tark.surio,pakepinto svoguniuko

lazdeles suviniojame,pavoliojame kiausinio plakinyje,dziuveseliuose ir
kepame

aš be nuotraukos, bet pasakysiu vieną receptuką, gal kuri nežinosit
kaip namuose pasidaryt česnakinį sviesta
reikia česnako galvutės viršų nupjaut truputėlį, pašlakstyt aliejum, suvynioti į foliją ir laikyti orkaitėj 100 laipsnių temperatūroj priklausomai nuo orkaitės, valandą/dvi, kol pakankamai suminkštėja, tada išpausti tą tyrelę į kambario temperatūros sviestą, sumaišyti, laikyti šaldytuve
labai skanu su orkaitėj keptom bulvėm, šiandien tokiame sviest kepiau daržoves makaronam, kvapas super
kadangi mes mėgstam česnaką, o tokiu būdu ruošiant jokio aitrumo nelieka, tai mažam, berods 100 g sviesto pakučiui aš naudoju 2 vidutinio dydžio česnakus, sudedu paskui į hermetinį indelį ir laikau


reikia česnako galvutės viršų nupjaut truputėlį, pašlakstyt aliejum, suvynioti į foliją ir laikyti orkaitėj 100 laipsnių temperatūroj priklausomai nuo orkaitės, valandą/dvi, kol pakankamai suminkštėja, tada išpausti tą tyrelę į kambario temperatūros sviestą, sumaišyti, laikyti šaldytuve


