Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas IX tema

QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 01 20, 13:01)
4u.gif
Na,o mus vakar sualergizavo lakišius arba vanduo,net žinokit nesupratau unsure.gif .


tiktai kaip idomu, kas cia dabar netiko...

QUOTE(kgintare @ 2009 01 20, 13:11)
o kokiu mazdaug santykiu?  blush2.gif


gali pabandyt kokia 30% skystu alieju, ir 70% kietu (KS, TS).
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 20, 17:21)
gali pabandyt kokia 30% skystu alieju, ir 70% kietu (KS, TS).

Aciu rolleyes.gif savaitagali maisysiu o po kol kas TS tepliojames... Bet man kazkodel norisi i tarpus ka nors kita dar tept...
Beje maciau kad cia snekejot apie kedru riesutu alieju tai Meta ju 200ml isgere, kasdien duodavau po arbatini sauksciuka, tai ar sutapimas nezinau bet tuo metu buvo tikrai pagerejimas. Ir dabar reiktu davaziuoti nusipirkti iki stoties KAune, anksciau pirkdavau aleksoto turguj, bet jau nebematau kuris laikas... Kita savaite eisim pas alergologe tai ziuresim ka gero pasakys, o jei nieko tai floracare bandysiu pirkt... Nors va visai neseniai sugere bakteriju kursa, bet nepasakyciau, kad stebuklus dare...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 15, 12:37)
uriage kremai urine pagrindu pagaminti


Labutis. Uriage kremuose slapalo tikrai nera schmoll.gif . Galbut pavadinimas uriage asocijuojasi su anglisku zodziu "urine", bet uriage yra prancuziskas zodis, tiksliau tai miestelio Prancuzijoje pavadinimas, kuriame ir gaminama uriage kosmetika.

"Uriage terminio vandens šaltiniai savo gydomosiomis savybėmis yra žinomi daugiau nei 2000 metų. Jau Romos Imperijos laikais čia buvo atliekamos terminio vandens vonių procedūros.
XIX a. pradžioje Uriage buvo atidarytos prabangios gydyklos, kurios iš karto priviliojo tų laikų Prancūzijos "grietinėlę". Uriage gydyklas ypač buvo pamėgę rašytojai Stendhal bei Alphonse Daudet.
Iki pat praėjusio amžiaus vidurio Uriage gydyklos buvo prieinamos tik išrinktiesiems. Le Grand Hotel d'Uriage tuo metu dažnai apsistodavo tokios įžymybės kaip Coco Chanel, skandalingoji rašytoja Colette, romantiškai susitikinėjo šou žvaigždės Mistinguett ir Maurice Chevalier.
Kuo ypatingas Uriage šaltinio vanduo? Iš Alpių gelmių trykštančiame vandenyje ypač gausu mineralų ir mikroelementų, o šio vandens druskų sudėtis labai artima jų kiekiui mūsų odos ląstelėse. Be to, Uriage terminis vanduo yra ypač švarus - iš žemės gelmių jis net 75 metus skverbiasi per uolienas, kaip per filtrus, kol ištrykšta paviršiuje.
Dėl šių savybių Uriage terminis vanduo yra sėkmingai naudojamas įvairių ligų gydymui ir naudojamas gaminant aukščiausios kokybės URIAGE kosmetiką."

Siaip si kosmetika tikrai verta demesio. Mes dabar tepliojames Uriage Xemose ir esam juo tikrai patenkinti. Nors ir nepigus, bet yra vienas is naturalesniu kremu, neturi parabenu, mineralinio aliejaus ir kitu sintetiniu blogybiu, apie kurias rase Greisi kazkurioje temoje, i sudeti, beje, ieina taukmedis smile.gif. Dar isbandziau termini Uriage vandeni. Jis toks surokas, tai dr. Mercolos patarimu juo papurskiu tas vietas, kur labai draskosi - is pradziu parausta, bet po kokio pusvalandzio nubala ir jau nebesidrasko.
Atsakyti
smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 01 20, 01:05)
nu tai baltarusiskos turguj bus tikrai gerokai pigiau nei pas mus  mirksiukas.gif pas mus gausis kokie 45lt (100% ekologiska medvilne)


blink.gif Joooo, kaina graži už ekologiškas doh.gif . Baltarusiškos apie 7-10lt kainuoja biggrin.gif . Žiūrėsim, blogiausiu atveju tektų ir 45lt mokėti unsure.gif

QUOTE(ausru @ 2009 01 21, 12:00)
Siaip si kosmetika tikrai verta demesio. Mes dabar tepliojames Uriage Xemose ir esam juo tikrai patenkinti. Nors ir nepigus, bet yra vienas is naturalesniu kremu, neturi parabenu, mineralinio aliejaus ir kitu sintetiniu blogybiu, apie kurias rase Greisi kazkurioje temoje, i sudeti, beje, ieina taukmedis  smile.gif. Dar isbandziau termini Uriage vandeni. Jis toks surokas, tai dr. Mercolos patarimu juo papurskiu tas vietas, kur labai draskosi - is pradziu parausta, bet po kokio pusvalandzio nubala ir jau nebesidrasko.


Nu vat ir aš gundausi šituo kremu mažių pateplioti. Pradžioje bandysim mėginuką gauti, kad pažiūrėti ar tinka. O vat to vandens mėginukų tai tikriausiai nebūna g.gif . O gal? bigsmile.gif

Hormonais nebetepu, taigis tepėm 3d 3k. Užsidėjo toks plonas šašiukas tose vietose, nuo TS tepimo minkštėja ir lupasi, po apačia švari odelė. Žiūrėsim kas čia toliau darysis.
Atsakyti
QUOTE(ausru @ 2009 01 21, 11:00)
Labutis. Uriage kremuose slapalo tikrai nera  schmoll.gif .  Galbut pavadinimas uriage asocijuojasi su anglisku zodziu "urine", bet uriage yra prancuziskas zodis, tiksliau tai miestelio Prancuzijoje pavadinimas, kuriame ir gaminama uriage kosmetika.


oi doh.gif nepagalvojus parasiau - sumaisiau su eucerin'u. atsiprasau 4u.gif smile.gif
uriage naturalia ar 'prie naturaliu' tai as nepavadinciau smile.gif , bet jei padeda geriau nei kitos priemones, tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 21 sausio 2009 - 12:45
g.gif sweikos ryt einam darytis ta alergenu tyrima sake ten ta laborante ar kas ji ten yra kad 80ml kraujo paiims blink.gif tai waikas man nenuualps ar kuri daretes su tokiu maziuku kaip mano?
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 12 23, 14:20)
Nu va, o tai kažin kodėl mumi jo nepasiūlė, o Zyrteką (O buvo visai mažas vaikutis)?  g.gif


Antihistamininiai yra skirstomi i I ir II kartos vaistus. I kartos (pvz. tavegilis) daugiau tinka greito tipo alerginei reakcijai nuslopinti. Pavartojus ilgiau nei 2 sav. prie ju organizmas pripranta. O prie II kartos antihistamininiu (pvz. zyrtec) nepriprantama, jie gali buti vartojami ilga laika, todel labiau tinka letinems alerginems reakcijoms slopinti. Ketotifenas, jeigu neklystu, I kartai priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 24, 03:11)
triethanolaminas, teigiama, apnuodija imunine, kvepavimo sistemas, oda, sukelia ar paastrina alergijas... kenksmingumo/pavojingumo laipsnis didesnis nei vidutinis.


Kazin tavo minimas triethanolaminas ir tromethamine nera tas pats? g.gif Ar tiksliai prisimeni pavadinima?
Atsakyti
QUOTE(Lejute @ 2009 01 21, 16:31)
g.gif sweikos ryt einam darytis ta alergenu tyrima sake ten ta laborante ar kas ji ten yra kad 80ml kraujo paiims blink.gif tai  waikas man nenuualps ar kuri daretes su tokiu maziuku kaip mano?


Mes darėm pirmadienį, niu nieko, atlaikė vyriškai ax.gif , gera sesutė pasitaikė iš kart veną rado, o kraujo tai nemažai nuleido doh.gif. Manau, kad tikrai nenualps mirksiukas.gif. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda01: 21 sausio 2009 - 21:17
QUOTE(ausru @ 2009 01 21, 18:22)
Kazin tavo minimas triethanolaminas ir tromethamine nera tas pats?  g.gif Ar tiksliai prisimeni pavadinima?


nu ne, cia dvi skirtingos medziagos.
kodel klausi?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti