Įkraunama...
Įkraunama...

Naturalios medicinos centra 'Gera Sveikata'

Sveikos smile.gif neseniai atsidare naujas naturalios medicinos centras 'Gera sveikata' Vilniuje. Butu labai idomu isgirsti jusu ispudzius, gal jau ka esate isbandziusi? Labiausiai domina zinoma maisto netoleravimo testas.
Atsakyti
Sveiki smile.gif Esu isbandziusi si testa ir esu tikrai patenkinta!!!Nors mano rezultatai yra pakankamai geri, t.y. netoleruoju tik 6 produktu. Turiu 7 men dukryte ir kol ja maitinu savo pienu, tai to kuo netoleruoja mano organizmas, tas pats liecia ir jos!!! o tai man yra labai svarbu, kad ne tik man butu gerai, bet isu pirma mano kudikiui. Man sudare Gydytoja mityba pagal si testa ir is tikruju dziaugiuosi, nes jau matau rezultatus. per gimdyma priaugau 20kg ir numeciau tik 10, t. y. 10 liko ir labai sunkiai numesti.Bet deka sios klinikos numeciau ir tikiuosi numesti dar daugiau!!!!Dar vaisktau ten i LPG- tai masazas su specialu aparatu.Labas fainas - celiulita mazina ir apimtys, man nuo slaunu 5cm nukrito!!!As jums tiesa sakau!!!!!!!SUPER.Tai iki sios prisilaikau, tai ka man sako klinikos gydytojai. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas naujų atsiliepimų turite?
Atsakyti
QUOTE(maravillosa @ 2008 12 17, 21:54)
Sveikos  smile.gif  neseniai atsidare naujas naturalios medicinos centras 'Gera sveikata' Vilniuje. Butu labai idomu isgirsti jusu ispudzius, gal jau ka esate isbandziusi? Labiausiai domina zinoma maisto netoleravimo testas.

AS thumbup.gif ax.gif
Imupro testa ismeginau ir iki siol negaliu atsidziaugti rezultatais smile.gif dingo baisi oda..... Daktare nereali! As pirma karta maciau tokia uzsidegusia darbu smile.gif noru padeti.
o padeti tikrai buvo ka.. net depresija esui sirgusi nuo tu prakeiktu berimu...
pasirodo, kad man nesveika niekas, kas isivaizdavau, jog yra labai gerai...
Si menesi uzsirasyt ketinu i masazus smile.gif girdejau, kad labai super LPG masazai, tai noriu pameginti pati smile.gif ir kaina prieinama.
Atsakyti