Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgaliežuvė uošvienė


Sveikos, mergaitės,

turiu tokią didelę bėdą ir nebežinau kaip elgtis. Mano uošvienė jau sena moterėlė, bet dar nepensininkė, dirba mokytoja mokykloje, atrodo, turėtų būti inteligentė ir pan. Bet yra taip, kad ji mokiniams mokykloje pasakoja nebūtus dalykus, pvz., kad aš jos sūnui sugadinau gyvenimą. O tai sužinojau iš savo mamos, kuri dirba su mano uošvienės mokinės mama. O jos sūnui gyvenimo tikrai nesugadinau, nes nei mokslų jis metė nei šiaip niekas nepasikeitė, tik tiek, kad mes susituokėm ir turim beveik dviejų metukų sūnų.

Tai vat kai sužinojau apie kokius dalykus ji šneka, pas ją nebevažiuoju. Aišku manęs ten labai nepasigenda, bet dabar artėja šventės, vyras kalbina kad nuvažiuotume pasibūti. Bet aš tokia pikta! g.gif o vyras neužtaria, nes sako, kad jai nuo mokytojavimo pasisukę smile.gif

Ką jūs darytumėte tokiu atveju? Patarkit.. 4u.gif
Atsakyti
Daugiau su ja nebendraučiau,o vyras jei nori-tai tegu pas ją ir važiuoja.Aš anytos nemačiau apie 10 metų,ir mes viena kitos visai nepasigendam,na niekas nekaltas,kad nepatinkam mes viena kitai.
Atsakyti
Kam nuvažiavus ginęytis, geriau pasilikti namie. Vyras turi būti supratingas, kad tave jo mama skaudina kalbėdama tokius dalykus.
Atsakyti
gal jai jau tikrai stogas vaziuoja ir tai pirmieji senatves pozymiai, tad gal nesigadinkit sau svenciu ax.gif as tai vykciau ir buciau lyg niekur nieko, bet aisku jei ji nors ka nors lepteletu isvykciau namo tuoj pat - su vyru, ar be jo.
Atsakyti
Pedagogas tai deagnoze smile.gif Mano abu tevai pedagogai,labai uzjauciu tave,bet patarciau islaikyti mandaguma,tuo labiau jeigu vyras nori,kad lankytum ja.Vaziuok,lankyk,sveikink ir stenkis islaikyti lygi,kad ir sukastais dantimis,o ir anukas tegu prie mociutes pripranta.Tiesiog daryk tai kaip privaloma darba,nes jeigu leisi viena vyra,tai dar ji prades nuteikineti pries tave,o kam to reikia?Kartu, ir tegu pamato,kad esat laimingi. 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Kilinai smile.gif .As ir vaziuociau,bet is manes sypsenos nesulauktu,elgciaus taip kaip jos ir nebutu.Jei nevaziuosi,velnias zino ko dar prikurs apie tave.
Atsakyti
as ir nuvaziuociau ir tooookia laiminga ir visa svytinti kad apsiverstu stovinti..ir graziai paklausciau su sypsena kurioj vietoj ir kaip sunui gyvenima sugadinau bigsmile.gif tuo momentu vyra uz parankes laikyti patartina biggrin.gif bigsmile.gif ...va tegu i akis anytele pasako viska..gal is tiesu sugadinai lotuliukas.gif nu ten kotletukus ne tokius kepi ar batukai nevaksuoti sunelio lotuliukas.gif lotuliukas.gif gi idomu bigsmile.gif
butinai vaziuociau..butinai.. thumbup.gif
Atsakyti
Arba tegu manęs atsiprašo aggressive.gif Arba aš nevažiuočiau ir negadinčiau sau nervų schmoll.gif Pirmoje vietoje tai vyrui viską pasakyčiau. O vyras tegu pasako, kad daugiau niekam nesibedavotu kokia aš bloga. Mano vyras tai greitai viska mamai išklotu, kad daugiau ji niekam nesąmonių nesakytu. O be to koks jis vyras jei savo žmonos neapgina nuo motinos aggressive.gif box.gif
Atsakyti
O kodel tu musu patarimo klausi. jei ta moteris inteligente, o dar ir mokytoja tai ji su mielu noru pades. taip ir pasakyk, blogai gyvenu, nes pasirodo man artimas zmogus mane kitu akyse juodina. galeciau ir nebendraut su juo, bet tai liudina mano pati brangiausia zmogu. ka jus mano atveju darytumet. jei ji nesusivoks kas per situacija, tai tu taip daugiau detaliu pateik, kaip pvz. dirba mokytoja ir pasakoja mokiniam, kad as gyvenimu gadintoja.
arba dar paprasciau. pusiau juokais pasitaikius progai pasakyk vyrui prie jos, kad sugadinai jam gyvenima, o tuomet pazvelk i jo mama ir sakyk, gadinam viens kitam gyvenimus, kaip turbut ir visose santuokose. gal ir vyras sutiks isitraukt i zaidima, tegu pasako, kad sunku jam su tavim, bet be taves butu daug sunkiau.
lengviausia atsitraukti ir nebendrauti, bet bus nesmagu ir tau ir vyrui, galu gale ir anukui. bet nereikia ir leistis zeminamai.sekmes

Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2008 12 19, 16:01)
O be to koks jis vyras jei savo žmonos neapgina nuo motinos 

nu cia labai slydus dalykas rolleyes.gif mama lieka mama...pasakyt aisku reikia kad uz akiu nejuodintu zmoniu,bet..ne visi sugeba akis tevams draskyti ax.gif ...
Atsakyti
As manau,kad daugiau islosi nieko nesakydama ir nesiaiskindama.Jai gerkles neuzkimsi,jeigu ji kalba nesamones ir dar mokiniams.Tiesiog parodyk,kad esat laiminga seima ir atlik savo pareiga,juk kelias valandas pakesti bendravima su ja ne taip ir sunku.Ir vilkas sotus ir avys sveikos.Tik kantrybes,tu irgi kada nors busi uosve ar anyta.Zinok tokius zmones zudo mandagumas ir sypsena.
Atsakyti
Mes su anyta nesutariam, tai nei per šventes, nei po jų ten važiuoti nesiruošiu.. schmoll.gif Juolab,kad mano sūneliui čia pirmosios šventės ir jų gadinti tikrai neverta.. Man ji ir į akis paporinusi buvo, kad mano vaikas ne jos sūnaus ir aplamai ne tokios moters, mat jos sūnui reikėjo doh.gif Tai ką su tokia moterim ir bešnekėti g.gif Vyro tik gaila.. Sunku jam tarp 2 ugnių.. Mama lieka mama, o ir su manim sutati gi norisi.
Atsakyti