QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 11 18, 13:39)
as visai pasimetusi

kiek alkoholio (degtines,alaus,sampano) reiktu 60 zmoniu?
QUOTE(Ismene @ 2007 11 30, 21:27)
Labas vakarėlis...
Ar galėtų pasidalinti patirtimi, tos kurios jau tapo -ienės...?

Jei šventėje planuoja būti nuo 40 iki 50 žmonių. Kiek ir ko reikėtų pirkti? Bent jau daug maž... Gal galėtų kas įmest savo alkoholio sąrašėlį kiek pirko, kiek išleido ir kiek liko? Tikrai padėtumėt...
Orientuokitės taip - žmogui litras alkoholio (neskaitant alaus). Į tą litrą įskaičiuokit viską: ir degtinę, ir šampaną, ir brendį, ir vyną. Proporcijas, ko daugiau, o ko mažiau, skirstykitės pagal tai, ką labiau geria jūsų sukviesti svečiai. Kai mes su protingais žmonėm pasitarėm, tai supratom, kad vien tik degtinės turi būti litras žmogui

Tai ir prisipirkom 30 žmonių: 60 butelių degtinės, 10 butelių brendžio, 15 butelių šampano, 6 buteliai vyno. Tai va, skirstantis svečiams antrą dieną kiekvienai porai dar įdavėm po degtinės butelį ir torto (vestuvių pyragas

), ir tai po visko, liko lygiai PUSĖ degtinės (3 pilnos dėžės), ir dar nemažai svečių suneštų gėrimų.
O dėl alaus bijau sumeluoti

Baro šeimininkė paliko mums kaip dovaną nepilną alaus statinę (apie 20 litrų) ir patys pirkom, tik nepamenu kiek - 30 ar 50 litrų

Bet greičiau, kad 30. Bet išgėrė visą alų iki paskutinio lašo