Įkraunama...
Įkraunama...

Našlės

Sveikos, kazkaip vis dazniau uzeina niurios ir liudnos mintys bei prisiminimai... Gal del to kad jo gimtadienis arteja, o jo nebera... Kazkodel noris kaukti is sirdies skausmo... verysad.gif Kaip jus tai isgyvenat???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaR: 14 gegužės 2009 - 09:16
..visada artejant tokiom dienom norisi staugti is skausmo, is vienatves..... ryt sueina 6 metai kaip is iskeliavo... atrodo laiko daug praejo, bet viskas pries akis sukyla... visos jo ligos, kancios ir..... mirtis..... reikia gyventi, nes vaikai auga....
Atsakyti
...sunku brangiosios...kad ir negalima taip klausti, bet man vistiek didelio liudesio minutemis iskyla klausimas KODEL... vaziuoju i kapines, uzdegu zvakele, pasikalbam...O gyventi reikia toliau, juk turime del ko...
Atsakyti
sveikutes! turiu klausimeli, gal ka patarsit? 4u.gif
mano drauge gyveno su mylimu vyru...pastojo...vyras mire..vaikelis gime po tecio mirties..kai jis mire, teismo ekspertai iskart paeme DNR megini tevelio (nes jiedu su drauge nebuvo susituoke). Db drauge kreipesi i advokata tevystes nustatymui- jis reikalauja visokiu kvailu pazymu (pvz kur rasti vyro palaikai), reikalauja bent 3 ju liudininku (kurie patvirtintu, jog vaikelis to vyro sunus) ir dar uzsimena apie exhumacija...kazkokia nesamone, ar ne?
juk DNR ir yra irodymas, kokiu cia dar pazymu reik?
gal kas susidurete su panasia situacija?
Busiu dekinga uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteSaulyte @ 2009 05 14, 13:47)
sveikutes! turiu klausimeli, gal ka patarsit? 4u.gif
mano drauge gyveno su mylimu vyru...pastojo...vyras mire..vaikelis gime po tecio mirties..kai jis mire, teismo ekspertai iskart paeme DNR megini tevelio (nes jiedu su drauge nebuvo susituoke). Db drauge kreipesi i advokata tevystes nustatymui- jis reikalauja visokiu kvailu pazymu (pvz kur rasti vyro palaikai), reikalauja bent 3 ju liudininku (kurie patvirtintu, jog vaikelis to vyro sunus) ir dar uzsimena apie exhumacija...kazkokia nesamone, ar ne?
juk DNR ir yra irodymas, kokiu cia dar pazymu reik?
gal kas susidurete su panasia situacija?
Busiu dekinga uz ats  4u.gif

Mano situacija buvo lygiai tokia pati (pries metus). Zinoma, kad uztenka DNR tyrimo. Netgi toks prasymas nagrinejamas rasytine tvarka (nereikia dalyvauti teisme). As net advokato neturejau, pati ieskini surasiau ir nunesiau.

Jei norite dar ko paklausti, rasykit i AZ, mielai patarsiu, nes praejau jau tuos "kryziaus kelius"...
Atsakyti
pakelsiu temutę, noriu suskaičiuot plepalų temas, nekreipkite dėmesio į mano komentarą 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Su sventem visas newyear.gif
Atsakyti
Su sventem Jus visas! Siltu, jaukiu, prasmingu, linksmu, svajingu, meilingu, dovaningu, turtingu ir stebuklingu svenciu!
Atsakyti
Su atėjusiais Naujaisiais metais, mielosios... tegu jie atneša ramybę, taiką ir meilę į jūsų namus 4u.gif
Atsakyti
Noriu tiket kad jums visoms viskas tik geriau ir ateje sie metai bus tik geresni naujais isgyvenimais, naujais atradimais ir naujais dziaugsmais smile.gif Bukit laimingos smile.gif
Atsakyti
kokie, grazus sveikinimai ir palinkejimai....... smile.gif na ,as turbut busiu naujoke ,jusu tarpe:verysad: ,man sios sventes pirmos be mylimo vyro ir labai jautrios cray.gif
Atsakyti