Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai ar privačios pamokos?

Apklausa: Ką rinktumėtės? (8 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Tiesiog norėtusi sužinoti įvairių nuomonių ir gal ne tik nuomonių, bet ir argumentų, kodėl viena ar kita mokymosi forma yra priimtinesnė. Kalbam tiek apie įvairių kalbų kursus, tiek mokantis šokti, piešti ar dirbti kompiuteriu.

Pradėsiu nuo savęs. Na man šiaip labiau patirtis leidžia kalbėti apie kalbų mokymasį ir pagrindiniai argumentai būtū tokie. Pamokos, kai dirbi vienas ant vieno, visada bus daug brangesnės nei kursai. O jei kursuose tinkamai nutatomas lygmuo, tai manau kalbai mokytis rinkčiausi kursus. Nes mokantis kalbos, svarbu bendrauti ta kalba. Deja, jei nėra galimybės išvažiuoti į tą šalį, tai manau smagiau bendrauti su grupele besimokančių, prižiūrint mokytojui, nei vienas ant vieno. Taigi aš ko gero už kursus.
Atsakyti
Man atrodo, kad geresnis variantas yra privatus kursai, kuriuos organizuoja imones. Nes dazniausiai kursu programa bei trukme gali pasirinkti pati... Man taip su web dizaino kursu buvo, atejau i viena Vilniuje esancia kompiuteriu mokykla per menesiuka laiko (du kartus per savaite) ismokau kurti interneto svetaines, na bent jau savo imonelei sukuriau... smile.gif pigiau gavos nei uzsakinet smile.gif
Jei domina kompu kursai tai rekomenduoju kompiuteriu kursus Arlane, www.kompiuteriukursai.lt visai neblogas destytojas buvo, vardo neatsimenu, toks tamsus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moksliukas: 22 birželio 2010 - 12:16
Svarbiausia zinoti galutini tiksla! Jei asmeniniam tobulejimui - tai gal labiau tiktu privacios pamokos, o jei del ateities ar karjeros - kursai.
Dazniausiai lankant kursus yra gaunamas tam tikras pazymejimas, kurio turini ar pasiekta rezulata galima irasyti kaip privaluma i CV.
PVZ - baigus gidu kursus gaunamas ne siaip popieriukas - o VALSTYBINIO lygio pazymejimas galiojantis visa gyvenima. Ir kiekvienas baiges siuos kursus supranta, kad dar daug reikes mokytis... nes kaip sakant - kuo giliau i miska, tuo daugiau malku. Taciau pazymejimas atveria ne vienas duris
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
ir aš savo nuomonę panorau išsakyti.

Manau, suaugusiems žmonėms geriau kursai + papildomai savarankiškai pasėdėti (nors užrašus miegant po pagalve laikyti). Daug pliusų jie turi: komunikavimas, nauji bendraminčių kontaktai, programos šiais laikais tokios, kad veikia dar ir "foniniame režime". Pažymėjimas įsidarbinant ne visada svarbu (lemia kiti dalykai), bet dirbant jis pravers ir labai džiaugsies, kad jį turi.

Privačios pamokos (individualus mokymas) yra neapsakomai geras dalykas vaikams. Jis ne tik moko, jis kažkaip savaime pakoreguoja asmenybę. Visai nesvarbu, ko tas vaikelis individualiai bus mokomas, gali būti nesusiję su mokykla dalykai, veikla, bet kas. Ir pakanka vieno. Patariu iš paskutiniųjų bent vienus metus, bent vieną dalyką, grynai asmenybės brandumui.
Sėkmės.
Atsakyti