Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai

QUOTE(spurrga @ 2013 08 29, 15:33)
QUOTE(Ailad_SK @ 2012 04 04, 12:48)

Laba diena, mergaites,

Visa interneta isklaidziojau: arba nesugebu rasti, arba nera. Gal jus turesite. Man reikalingas notaro patvirtintas kaimynu sutikimas del namo rekonstrukcijos darbu. Taciau pats notaras jo neraso, jis tik patvirtina. Reikia pasirasyti patiems. Gal turite koki sablona? Pavyzdi?
Busiu dekinga.


Man iškilo beveik analogiškas klausimas...Planuojame statyti priestatą, tačiau projekto dar neturime, ketiname kreiptis dėl projektavimo sąlygų sąvado išdavimo, prie prašymo turime pridėti žemės sklypo bendrasavininkių sutikimus. Ar jie privalo būtinai būti patvirtintinti notaro? Gal kas nors turite kokį nors pvz. arba tiesiog pasiūlysite, kaip suformuluoti, kad sutikimas tiktų, parengus būsimą projektą.

Jūsų atveju bendrasavininkai turi pasirašyti ant visų prašymų sąlygoms (sąvadas jau neišduodamas, reikia atskirai eiti į reikiamas institucijas), projekto bylos (nes sklypas bendrojoje nuosavybeje). Arba galite gauti notarinį sutikimą ir pasirašyti už juos pagal įgaliojimą. Dar vairiantas atsiskirti bendrą nuosavybę. Čia tuomet, kai projektui reikia gauti statybos leidimą ar pritarimą.
Atsakyti
Į ką atkreipti dėmesį, gavus turto vertinimą, kas nebūtų paskui kokių netikėtumų?
Atsakyti
Sveiki, gal galite rekomenduoti patikimus, greitai dirbancius matininkus Kaune, zemes slypo matavimams.
Dekui 4u.gif
Atsakyti
sklando gandai, kad projektuojant nama BUTINI grunto tyrimai. Gal ka zinot - ar jie BUTINI, ar tik reikalaujami architekto

Ar be ju suderinsim projekta ir gausim leidima?
aciu
Atsakyti