Įkraunama...
Įkraunama...

Veido grožis: kiek jis kainuoja?

Nu žiūriu į kai kurias moteris ir žaviuosi jų veido bruožais: didelės ryžkios akys, atsikišę skruostikauliai ir lygutė oda, laibas kaklas. Negaliu ir aš skūstis. Akys nemažos, tamsios, šypsena graži, bet norėtųsi ko nors labiau išsiskiriančio, gal ne tokių putlių vietų g.gif Aišku, nemaža to yra įgimta, tačiau mažas korekcijas gal galim pasidaryti be plastinės operacijos? Gal kas nors padės pabėgti nuo raukšlių ?

Ar darot specialius pratimus veido raumenims, kuo tepat, ar lankotės salonuose, kur daro masažus, kokias kaukes naudojat?
Atsakyti
Vasariniai drabužiai dažnai traukia aplinkinių žmonių žvilgsnius būtent į tas vietas, kurias mes dažniausiai užmirštame. Pavyzdžiui: pagurklį, kurį galėdavome paslėpti po kailiniais ar aukšta megztinio apykakle.

Tai ką daryti? Kuo greičiau kovokite su šiuo dalyku. Nekaltinkite savęs už per didelį ledų ar bandelių kiekį. Dažniausiai „šleifas“ pasmakrėje atsiranda dėl netaisyklingos galvos padėties. Dėl to susilpnėja raumenys ir laikui bėgant ši raukšlė užsipildo riebalais. Būtent dėl šios priežasties pagurklis būna ne tik storuliams, bet ir labai liekniems žmonėms.
Reklama




Išsivaduoti nuo „atliekamos“ odos jums padės ne tik tinkama mityba (venkite per daug riebaus ir aštraus maisto), bet ir gimnastika bei įvairios kosmetinės procedūros.

Pratimai:

· Atsistokite tiesiai, ištiesinkite pečius. Ant išdidžiai pakėltos galvos padėkite storą knygą ir 5 minutes vaikščiokite po kambarį. Sekite savo laikyseną, nesikūprinkite. Šis pratimas, jeigu jį atliksite kasdien, ne tik greitu laiku padės atsikratyti pagurklio, bet ir padės išlaikyti puikią laikyseną.

· Atsistokite, ištiesinkite pečius, rankas nuleiskite žemyn. Galvą nuleiskite ant krūtinės ir lėtai ją sukite link kairiojo peties, po to atlošdamos galvą atgal, sukite ją prie dešiniojo peties. Tokiu būdu jūs suksite galvą aplink. Po dešimties kartų pakartokite šį pratimą priešinga tvarka.

· Atsisėskite ant kėdės, ištiesinkite nugarą ir pasistenkite nuleisti smakrą, priešindamiesi šiam judesiui sugniaužtais kumščiais spausdami pagurklį iš apačios. Po to lėtai atitraukite rankas. Šis pratimas ne tik puikiai pašalina antrąjį pagurklį, bet ir treniruoja kaklo raumenis.

· Atsisėskite ant lovos krašto, rankas ištieskite prieš save delnais žemyn. Lėtai lenkite galvą iki pat krūtinės ląstos, vėliau taip pat lėtai atloškite ją atgal. Kasdien darydami šį pratimą, pasistenkite didinti lenkimųsi skaičių.

· Tarkite garsus „i“ ir „ū“ maksimaliai įtempdamos raumenis. Treniruodami žemutinės veido srities raumenis mes tuo pačiu neleidžiame prarasti odos tamprumo ir elastingumo. O tai reiškia, kad oda ilgiau išliks jauna.

· Atsisėkite priešais veidrodį, uždėkite vienos rankos pirštus ant kaklo po žandikauliais, o kitos – ant pagurklio. Tarkite garsą „fį“, tuo pačiu metu įtempdami kaklo raumenis tiek, kad jaustumėte kaip įsitempia oda. Šį pratimą pakartokite ne mažiau 10 kartų.

Užeikite į vaistinę ir įsigykite vaistažolių: ramunėlių, šalavijo, liepų žiedų. Namuose pasiruoškite nuoviro iš bet kurio vaistingojo augalo. (1,5 stiklinės vandens įdėkite 1 arbatinį šaukštelį vaistažolių). Paimkite du nedidelius indelius: į vieną įpilkite karštą užpilą, o kitą – šaltą. Paimkite du senus rankšluosčius (nes paruoštas nuoviras paprastai nudažo audinį). Apie 5 minutes ant pagurklio laikykite karštą rankšluostį, o po to tiek pat laiko – šaltą. Keiskite karšą ir šaltą kompresus ne mažiau kaip penkis kartus. Procedūros pabaigoje ( kuri pageidautina daryti vakare) odą patepkite maitinamuoju kremu.

Su rankšluosčiu galima padaryti ir kitą, nemažiau veiksmingą procedūrą. Sudrėkinkite rankšluostį šaltame vandenyje, lengvai nugręžkite ir paėmę už abiejų rankšluosčio galų pridėkite prie pagurklio. Stipriu judesiu įtempkite jį taip, kad rankšluostis tiesiog pliaukštelėtų į pasmakrę. Tai pakartokite keletą kartų, vėliau nusausinkite drėgną odą ir patepkite įprastiniu kremu. Šį „pratimą“ galite atlikti tiek ryte, tiek vakare.

Labai naudinga kasdien patapšnoti pagurklį išorine delnų puse. Tokios procedūros yra veiksmingesnės, jeigu atliekamos iš karto po prausimosi, kol oda dar būna truputėlį drėgna.

Jeigu šios gudrybės nepadeda, nenusiminkite ir kreipkitės į specialistus. Riebalai nuo pagurklio gali būti nusiurbiami ir taip pakoreguojama jo forma. Ši procedūra atliekama dviem būdais: vakuumu ir ultragarsu.

Suprantama, tai kraštutiniai atvejai. Pateikiame keletą paprastų patarimų, kaip galima paslėpti nereikalingus riebalus ant kaklo.

· Jeigu pas jus jau matosi „antras“ pagurklis, pagal galimybes stenkitės vengti puošti kaklą stambiais papuošalais, kurie tik akcentuos dėmesį į nereikalingą odą. O to juk jūs visiškai nenorite.

· Pasirinkdamos šukuoseną vadovaukitės tuo, kad jūsų pagurklis ne per daug kristų į akis. Prisitaikykite tokią šukuoseną, kad plaukai truputį dengtų kaklą, bet nebūtų nei ilgesni, nei trumpesni.

Būkite įsitikinusi, kad dabar, kai esate apsiginklavusi mūsų patarimais, jums nebus baisūs nei vyrų žvilgsniai, nei pikti jūsų „draugių” liežuviai.
Atsakyti
Masažą galima pačiai pasidaryti kiekvieną dieną įmasažuojant tiek dieninį, tiek naktinį kremą. Kas svarbiausia- tai nieko nekainuoja. Žinau, kad kremai geriau veikia, kai kremas nepaliekamas "nudžiūti", o gerai ir švelniai įmasažuojamas. Aišku profesionalus masažas duotų geresnės naudos, bet ir pati pamažu visko gali išmokti, jei tik nori. mirksiukas.gif

VEIDO MASAŽAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neraska: 29 rugpjūčio 2005 - 13:49
Ačiū už nuorodą masažo,vis kažką bandydavau daryti pagal tai,ką kosmetologė rodė,bet vistiek gerai,kai gali dar pasižiūrėti..nors kai kurios vietos nelabai aiškios-pvz glostyti kaktą-ir nepaaiškinta kaip-turbūt išilgai,o gal ne-gal vertikaliai.. g.gif
tik patiko žodis "paliai" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš turiu tokią knygą kur nurodyta kaip daryti veido odos masažą tačiau pačiai pasidaryti be galo sunku cool.gif
Atsakyti
Mane labai domina veido savimasažai, gal kas gali išsamiai papasakoti ar pateikti nuorodą kur galiu pasiskaityti, noriu išmokti veido savimasažo, nes jau pradeda ryškėti "juoko raukšlės" - nuo nosies link lūpų, reikia kažko imtis, o botulinus ir kt. dar palieku ateičiai, pradėti noriu nuo natūralesnių dalykų smile.gif jei kas gali padėti, prašau 4u.gif
Atsakyti
deja, veido prieziura daug kainuoja ir kuo vyresniam amziuje, tuo daugiau...
Atsakyti
kartais rupiniesi o rezultato nera,nes nedave tau genai arba igiti defektai(pvz po aknes like randeliai,ryski pigmentacija ir pan) grazios odos..o ziurek kita nieko nedaro o turi tobula oda..man asmeniskai veido oda kainuoja brangiai,nes reikia prausiklio,sveitiklio,toniko,dieninio ,naktinio,paakiu kremo,kaukiu ir kosmetologes paslaugu(pastaruju siuo metu atsisakiau del trumpalaikio efekto ir kainos)...siaip manau svarbiausia veido zona yra paakiu oda,nes ji greiciausiai rausklejasi...todel paakiu kremas butinas,bet taip gaila moketi koki 100lt uz 15ml( beto neaisku ar bus efektas)
Atsakyti
Na su tuo veido grožiu... buvo įvairių periodų mano gyvenime:

1. Studentavimo laikais kai nebuvo tokių finansinių galimybių, tai naudoju lietuvišką kosmetiką ir turėjau klaiką veido odą. Kiek padėdavo juodojo molio kaukės.

2. Vaistinės repertuaro bandymas. Tada susipažinau su Avene, Iwostin, Sebamed, Eucerin ir pan. priemonėmis. Prisipirkau kaukių visokių, molio, drėkinančių ir pan. Sakyčiau visai neblogai. Oda gerokai pagražėjo, tačiau vis tiek nedžiugino iki galo.

3. Gan brangios priemonės (Dior, Lancome ir pan.) Tai nusivyliau. Dior'o kremas sukėlė alergiją žiaurią, kai kurie kiti neatrodė verti kainos. Aišku tuo pačiu turėjau ir visokių kaukių veidui, tonikų ir pan. Oda gal ir neatrodė blogai, tačiau nemanau, kad verta tos kainos, kurią mokėdavau.

4. Kosmetologės rekomenduotos priemonės: Anna Lotan, Christina, LBC M120 ir pan. Tikrai neblogai. Net sakyčiau visai gerai oda jautėsi. Aišku ir tekdavo lankytis pas kosmetologę bent kartą per mėnesį. Tiesa, ir dekoratyvinę naudojau gan intensyvią: MAC krempudrą ir pan. Kai perėjau prie mineralinės pudros, oda jautėsi geriau.

5. Susižavėjau natūraliomis priemonėmis t.y. aliejais, moliu, natūraliu muilu, hidrolatais ir pan. Va ir netiko. Sugaišdavau per daug laiko, o ir pati išvaizda odos nedžiugino. Kaip dekoratyvinę naudojau mineralinę. Vis tiek kilo spuogeliai, kimšosi poros.

6. Dabar naudoju labai įvairias priemones: ir natūralias ir ne. Tiesiog gerokai mažiau nei paprastai turėdavau jų. Nebeliko kaukių daug, mažiau kremų, paakių kremų, spuogų naikinimo serumų ir pan. Liko prausiklis veidui, hidrolatas, kremas, serumas drėkinantis, arganų aliejus paakiams, gasulo molis kaukei valančiai, ir naudoju aspirino kaukę vietoj šveitiklio, kuri ir poras valo neblogai. Pamėgau medaus kaukę veidui, dar aliejinį valymą ir veido masažą kartais darausi. Žodžiu priemonių nedaug, kainuoja irgi ne itin daug, bet poveikis visai geras. Tai sakyčiau, kad brangios priemonės nereiškia, kad bus geras poveikis, o reikia atsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 01 23, 20:08)
6. Dabar naudoju labai įvairias priemones: ir natūralias ir ne. Tiesiog gerokai mažiau nei paprastai turėdavau jų. Nebeliko kaukių daug, mažiau kremų, paakių kremų, spuogų naikinimo serumų ir pan. Liko prausiklis veidui, hidrolatas, kremas, serumas drėkinantis, arganų aliejus paakiams, gasulo molis kaukei valančiai, ir naudoju aspirino kaukę vietoj šveitiklio, kuri ir poras valo neblogai. Pamėgau medaus kaukę veidui, dar aliejinį valymą ir veido masažą kartais darausi. Žodžiu priemonių nedaug, kainuoja irgi ne itin daug, bet poveikis visai geras. Tai sakyčiau, kad brangios priemonės nereiškia, kad bus geras poveikis, o reikia atsirinkti.

drinks_cheers.gif Visa gyvenima vargau su acne doh.gif Ko tik nebandziau - uz isleistus pinigus gan nebloga kelione manau iseitu kur pailset biggrin.gif O rezultatas - lyg nieko nedaryciau blink.gif Ir vienu momentu kiek apsileidau - tik prausiklis, tonikas, kartais kremas, kartais kauke, tingejau pudra teptis apie menesy laiko, ir pamaciau pokyty bigsmile.gif Y gera puse smile.gif Ne visada daugiau ir brangiau reiskia geriau smile.gif As taip pat maisau priemones - La Roche Posay prausiklis, tonikas, fluidas veidui arba kremas ( bet ir tai ne kasdien krema tepu, pagal poreiky), kanapiu aliejus paakiams, molio kauke. Daug darzoviu valgant maista,gerti vandens ir esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 01 23, 19:08)
Na su tuo veido grožiu... buvo įvairių periodų mano gyvenime:

1. Studentavimo laikais kai nebuvo tokių finansinių galimybių, tai naudoju lietuvišką kosmetiką ir turėjau klaiką veido odą. Kiek padėdavo juodojo molio kaukės.

2. Vaistinės repertuaro bandymas. Tada susipažinau su Avene, Iwostin, Sebamed, Eucerin ir pan. priemonėmis. Prisipirkau kaukių visokių, molio, drėkinančių ir pan. Sakyčiau visai neblogai. Oda gerokai pagražėjo, tačiau vis tiek nedžiugino iki galo.

3. Gan brangios priemonės (Dior, Lancome ir pan.) Tai nusivyliau. Dior'o kremas sukėlė alergiją žiaurią, kai kurie kiti neatrodė verti kainos. Aišku tuo pačiu turėjau ir visokių kaukių veidui, tonikų ir pan. Oda gal ir neatrodė blogai, tačiau nemanau, kad verta tos kainos, kurią mokėdavau.

4. Kosmetologės rekomenduotos priemonės: Anna Lotan, Christina, LBC M120 ir pan. Tikrai neblogai. Net sakyčiau visai gerai oda jautėsi. Aišku ir tekdavo lankytis pas kosmetologę bent kartą per mėnesį. Tiesa, ir dekoratyvinę naudojau gan intensyvią: MAC krempudrą ir pan. Kai perėjau prie mineralinės pudros, oda jautėsi geriau. 

5. Susižavėjau natūraliomis priemonėmis t.y. aliejais, moliu, natūraliu muilu, hidrolatais ir pan. Va ir netiko. Sugaišdavau per daug laiko, o ir pati išvaizda odos nedžiugino. Kaip dekoratyvinę naudojau mineralinę. Vis tiek kilo spuogeliai, kimšosi poros.

6. Dabar naudoju labai įvairias priemones: ir natūralias ir ne. Tiesiog gerokai mažiau nei paprastai turėdavau jų. Nebeliko kaukių daug, mažiau kremų, paakių kremų, spuogų naikinimo serumų ir pan. Liko prausiklis veidui, hidrolatas, kremas, serumas drėkinantis, arganų aliejus paakiams, gasulo molis kaukei valančiai, ir naudoju aspirino kaukę vietoj šveitiklio, kuri ir poras valo neblogai. Pamėgau medaus kaukę veidui, dar aliejinį valymą ir veido masažą kartais darausi. Žodžiu priemonių nedaug, kainuoja irgi ne itin daug, bet poveikis visai geras. Tai sakyčiau, kad brangios priemonės nereiškia, kad bus geras poveikis, o reikia atsirinkti.

jadzka as irgi isbandziau brangiu priemoniu. bent jau kas liecia kremines pudras tai bandziau lancome chanel clarins clinique pudras riebiai odai. rezultatas- uz keliu valandu blizganti oda. tai kam moketi tokius pinigus. dabar ziema tai naudoju essence pudra probleminei odai. esu patenkinta, o kaina tik 3€. vasarai rinksiuosi butinai su apsauga nuo saules pvz clarins ar kazka, kas kainuoja maziau. turejau clinique prausikli riebiai odai, kremine pudra, kompaktine jokio man ispudzio nepadare.
va kas is brangesniu patiko tai biotherm linija riebiai odai. norisi isbandyti ir dekoratyvine. aisku, jeigu kosmetika gera, kodel nemoketi pinigu. turejau isbandzius vienos prancuzu linijos kosmetika tai brangi ir gera bet rasti gali tik milano rinascente
vien tik naturaliom kosmetikos priemonem netikiu. jos kaip priedas galetu buti, bet pvz pagamintuos kremuos prideda visokiu medziagu, juk yra efektyviu ir neaugaliniu medziagu- pvz haliurono rugstis
tusu brangiu tikrai nepirksiu. schmoll.gif schmoll.gif
kam negaila tai kveplam tipo chanel kvepia visa diena...

Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 23, 21:42)
drinks_cheers.gif  Visa gyvenima vargau su acne doh.gif  Ko tik nebandziau - uz isleistus pinigus gan nebloga kelione manau iseitu kur pailset biggrin.gif O rezultatas - lyg nieko nedaryciau blink.gif  Ir vienu momentu kiek apsileidau - tik prausiklis, tonikas, kartais kremas, kartais kauke, tingejau pudra teptis apie menesy laiko, ir pamaciau pokyty bigsmile.gif  Y gera puse smile.gif Ne visada daugiau ir brangiau reiskia geriau smile.gif As taip pat maisau priemones - La Roche Posay prausiklis, tonikas, fluidas veidui arba kremas ( bet ir tai ne kasdien krema tepu, pagal poreiky), kanapiu aliejus paakiams, molio kauke. Daug darzoviu valgant maista,gerti  vandens ir esu patenkinta thumbup.gif


man geriausiai nuo spuogu padeda duac. o siaip jeigu spuogai kyla del hormonu disbalanso netikiu kad kremai stebuklingai pades.
man labai kilo spuogai kai meciau gerti kontraceptikus. oda pasitvarke tik per metus laiko.
va lazeriu galima daug ka pasitvarkyti- atjauninti oda, panaikinti randelius. tokiu metodu as labiau tikiu negu kremais..geriau pasitaupyt ir kazka tokio pasidaryt
jeigu butu tokiu efektyviu kremu tai holivudo zvaigzdes nesidarytu odos patempimo. kremai tik reklama...
reikia rupintis oda, bet vistiek ilgainiui atsiras rauksliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 01 25, 19:11)
man geriausiai nuo spuogu padeda duac. o siaip jeigu spuogai kyla del hormonu disbalanso netikiu kad kremai stebuklingai pades.
man labai kilo spuogai kai meciau gerti kontraceptikus. oda pasitvarke tik per metus laiko.
va lazeriu galima daug ka pasitvarkyti- atjauninti oda, panaikinti randelius. tokiu metodu as labiau tikiu negu kremais..geriau pasitaupyt ir kazka tokio pasidaryt
jeigu butu tokiu efektyviu kremu tai holivudo zvaigzdes nesidarytu odos patempimo. kremai tik reklama...
reikia rupintis oda, bet vistiek ilgainiui atsiras rauksliu blush2.gif


As ir kentejau ilgai berima, metus kontraceptikus doh.gif Ot asaru buvo, ir antibiotikai tepami isbandyti, niekas nepadejo, laikui praejus, tiesiog pasibaige ir tiek smile.gif
Del visa kito drinks_cheers.gif
Atsakyti