Įkraunama...
Įkraunama...

Ritmologija

Gal esate kas susidurę su ritmologija ? Lietuviskai nieko nerandu tik toki mažą straipsnį :
http://www.vipt.lt/c...B...3&sp=Sindex
Gal kas turite patirties su ritmų kartojimu ?
Atsakyti
pirmą kartą apie tokią girdžiu, tikrai būtų labai įdomu sužinoti daugiau
Atsakyti
as taip pat noreciau suzinoti placiau
Atsakyti
na lt nera info , bet jei mokat rusiskai tai irasykit google rusiskai zodi ritmologija ..... wink.gif
Atsakyti
Mano mama domėjosi, keletą knygų rusiškai turi, bet nemanau, kad skolins.
Atsakyti
lotuliukas.gif
Na kaip aš supratau tai ritmologija mažina ar lengvina karma , taip pat yra ritmai spec kažkam pvz alkoholikui reik kartot vieną ritmą , o depresija sergančiam kitą ritmą ... dar yra ramybės suteikiantis ritmas g.gif
Atsakyti
labas, ritmologija ir bioritmologija domiuosi rimtai ir pakankamai senai - nuo 1988 metų. Tai pasąmonės kontrolės sritis. T.y. pagrindiniai dalykai vyksta automatiškai ir protui bei sąmonei nedalyvaujant. Nebent dėl streso ar pripratimo pasąmonė pradeda nebeištempti, tada verta ir sąmoningai specialistui prisidėti, kad būtų impulsas revizijai ir prisikėlimui ar vidaus ritmų persitvarkymui. beje, ritmų yra pakankamai daug alternatyvių, nors visi jie konkretūs.. [palyginimui, lyg palydovinio TV kanalai - daug ir skirtingų]
Atsakyti
Sveikas , gal gali pasakyti ar ritmas Atsiverk Sirdie yra emociju ritmas , na ka jis daro pasamonei ?
Atsakyti
Sveiki,
trumpai klausiantiems atsakysiu, kas yra ritmologija, ir su kuo ji valgoma. Tai labiau mano suvokimas apie ritmologiją, negu oficialus pristatymas smile.gif Daugiau skaitykite tinklapyje irlem.ru

Ritmologija - mokslas apie laiką, kaip jį valdyti ir jo pagalba keisti save ir savo gyvenimą. Mokslo autorė - Evdokija Dmitrievna Marčenko, įkūrusi Maskvoje institutą "IRLEM" (Institut RitmoLogiji Evdokiji Marčenko), per 20 savo veiklos metų parašiusi virš 300 knygų apie ritmologiją.

Autorės pristatytas metodas 7R0 - būdas reguliuoti laiko kiekį ir savybes įvykiuose, reiškiniuose. Dirbti su laiku gali tik žmogaus smegenys, todėl jų lavinimas yra savaiminis procesas užsiimant ritmologija, skaitant ritmus, ritmologiškai analizuojant savo gyvenimą. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad smegenų aktyvumas ir blaivumas žymiai padidėja perskaičius keletą ritmų (asmeninė patirtis). Kaip teigia autorė, ritmologija "maitina" smegenis, jas gaivina.
Ritmologija - būdas keisti įvykius įvedant ir išimant iš jų laiką. Papildomą laiką duodą ritmai. Juos skaitant automatiškai gauni laiko, erdvės, informacijos, energijos, atsigauna iki šiol snaudusios smegenų zonos. Atkrinta probleminės gyvenimo situacijos, gerėja sveikata, mąstymo greitis, gryžta gyvenimo džiaugsmas (kiekvienam skirtingai viskas pasireiškia, nes tai labai individualus dalykas).

Viskas Visatoje yra sudaryta iš ritmų, viskas turi savo ritmą: daiktai, reiškiniai, įvykiai, jausmai, žmonės. Esmė - surasti savo asmeninį ritmą ir jame gyventi. Ritmo sąvoka yra labai plati ir daugiamatė, tad nupasakoti jos tiksliai tikriausiai niekam nepavyktų, kaip pačiai autorei, kuri yra parašiusi virš 12 000 ritmų visoms gyvenimo situacijoms. Perskaičius ritmą jis aktyvizuojasi ir ima atitinkamai keistis įvykiai. Tačiau pastebėti pokyčius nėra paprasta, tam reikia ritmologinių žinių, todėl pradžioje sunku atsekti kas pasikeitė. Bet užsiimant beveik metus ritmologija, galiu pasakyti, kad mano gyvenimas tikrai pasikeitė. Tačiau tie pasikeitimai yra subtilūs, švelnūs, nors stiprūs, nes iš ritmų gaunama informacija yra nekonfliktinė, o energija - nebranduolinė, kaip bioenergetikoje ar kituose ezoterikos moksluose. Tai visai kita kokybė, švarumas ir subtilumas.

Ritmologijos pagalba galima pasiekti viską. Tai visiškai naujos ir netikėtos žinios apie šį pasaulį, planetą, Visatą ir laiką - vienintelį reiškinį, kurio mokslininkai dar nepajėgia pažinti ir suvaldyti, tik jausti jo vis greitesnį bėgimą. O metodo autorė moko savo gyvenime praktiškai panaudotį "visagalį" laiką. Tai nuostabu!

Lietuvos miestuose vyksta besidominčių ritmologija klubų susitikimai, kartais organizuojami konsultantų iš IRLEM instituto kursai. Neseniai pradėjo veikti tokiems klubams skirtas puslapis www.zd-sbor.lt, kuriame bus skelbiami renginiai, bus galima sužinoti, kur vyksta klubų susitikimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiper: 12 sausio 2010 - 21:24
O, kokie įdomūs naujokai ritmologai bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
prisiskaiciau visokiu atsiliepimu ir ryzausi parasyt pati.
ritmologija studijuoju jau 10 metu ir tuo labai dziaugiuosi.gavau atsakymus i kazkada buvusius didelius klausimus, kurie siandien atrodo juokingai. suvokiau savo proto mazuma ir dideles galimybes. issprendziau taip svarbias visiems problemas - nesergu , net nezinau kaip tai, jau seniai, vaikai t.p. dideli ir uzaudo be visu siuolaikiniu baubu, nes pazinau ju ritma ir uzbegau uz akiu galimiems konfliktams, ismokau to, kas atrode neimanoma, bet tai paliksiu sau. lengvai suprantu is kur kyla seimoje, visuomeneje ar paciam savy konfliktai ir jau vien todel manau esanti stipri ir laiminga. pazinau kita pasaulio puse, kuri buvo uzdaryta nuo moters samones tukstantmecius, atskleidziau savyje ir sau, ir kai tai reikalinga ir panaudoju naudoju, neissemiamus moteriskos samones lobius, kurie sumazintai vadinami intuicija, o padidintai kiek kitaip,kartais liudziu uz visas kenciancias ir bijancias vien todel kad nezino ir nenori zinoti paprastu tiesu apie save, kuriu ne su ziburiu nerasi spaudoj ir ruosiuosi po truputi savo sukaupta patirti pradeti realizuoti norincioms tapti jaunesnemis, sekmingesnemis, grazesnemis, labiau mylimomis ir mylinciomis. taip pat gebanciomis mesti issukius sau ir savo likimui.
tai nei reklama, nei kas kita. tiesiog sunku patiketi kaip zmones be tokiu ziniu gyvena. cia kartais panasu kaip neigt saldytuva, abeceles pamokas ir mokejima gerai vairuoti. todel kam idomu, turite klausimu, galite rasyti. kai turesiu laiko, butinai atsakysiu.

iki
p.s. nuo to jusu mylimi zmones, tik taps laimingesni, jei pacios issivaduosit nuo kituose puslapiuose piesiamu stereotipu, atsirandanciu is baimes pazinti.
Atsakyti
Labas 7373, gal zinote kurie butent ritmai skirti sveikatos gerinimui ? wink.gif ir tikrai jei turit ideju tokiu norit padeti moterims kitoms buti laimingom tai BUTINAI rasykit rasykit knyga , dalinkites patirtimi smile.gif
Atsakyti