na ką, pasiturginau, įvertinkit, šiaip suma atrodo didoka, ale gal bus ką valgyti
45 litus išleidau:
- kaulės koja ir kiaulės karka (žalios)
- sudyta šoninė (400 gr)
- 3 kiaulės liežuviai (nevirti)
- kiaulienos vietoj sprandinės kažkokia kryžminė (700 gr)
- panevėžio file (400 gr)
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 20, 13:05)
na ką, pasiturginau, įvertinkit, šiaip suma atrodo didoka, ale gal bus ką valgyti
45 litus išleidau:
45 litus išleidau:
Normaliai atrodo, produktai įvairūs, papildžius daržovėmis ir kt., gausis keli skirtingi maistingi patiekalai

Aš dar šaldikly nuo savaitgalinio pasiturginimo vištienos file turiu, tai reikės patroškinti, bus kurią dieną soti vakarienė, ir liks pietūs vaikams kitai dienai

QUOTE(viilda @ 2009 01 20, 14:48)
Nktinio būna daugiausiai 40,dieninio apie 80
Tik už laiptinės apšvietimą dar visada 10 lt kažkur mokam
labai daug


labai daug

kilovatų,ne litų




QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 20, 13:05)
na ką, pasiturginau, įvertinkit, šiaip suma atrodo didoka, ale gal bus ką valgyti
45 litus išleidau:
- kaulės koja ir kiaulės karka (žalios)
- sudyta šoninė (400 gr)
- 3 kiaulės liežuviai (nevirti)
- kiaulienos vietoj sprandinės kažkokia kryžminė (700 gr)
- panevėžio file (400 gr)
45 litus išleidau:
- kaulės koja ir kiaulės karka (žalios)
- sudyta šoninė (400 gr)
- 3 kiaulės liežuviai (nevirti)
- kiaulienos vietoj sprandinės kažkokia kryžminė (700 gr)
- panevėžio file (400 gr)
nugis neblogai


juk čia 1.šaltiena (koja ir nupjaustukai), 2. troškintuve kepta karka su žirniais savaitgaliui, 3. iš 2 liežuvių - puikus užkandis pusryčiams, vienas - į šaltieną, 4.iš kryžminės - du kartus pavalgyt - kepsniukai ir koks guliašiukas, 5. panevėžio file - vėl pusryčiams ar vakarienei, 6. šoninė - ar taip valgyt vyrui, ar spirgams (žiūrint, kokia ji ten). žodžiu - garantuotai yra ką valgyt



dviems žmonėms čia
šaltiena bus iš karkos ir kojos, man turguje moterėlė paaiškino, kad taip geriausia
liežuvėlius galvoju, vienas bus skanu ant duonos, kitus pašildyti su gietinės svogūno padažu
iš tos kryžminės, galvoju, gal rizikuoti kibinus gaminti
ale bais ėdrūs tie vyrai, įdomu, kaip jūsų, mano gana riebiai mėsikę pjauna ir dviem sluoksniais deda, aš tai šeimoje per nagus gaudavau, jeigu griežinėlis mėsos neperšviečiamas būdavo
galvojau, kad gal padės raikyta mėsa, kai būna pakuotėse, tai ne, tada iš karto du gabalus vieną ant kito kloja
na nepagalvokit, kad aš kasnius skaičiuoju
šaltiena bus iš karkos ir kojos, man turguje moterėlė paaiškino, kad taip geriausia

liežuvėlius galvoju, vienas bus skanu ant duonos, kitus pašildyti su gietinės svogūno padažu
iš tos kryžminės, galvoju, gal rizikuoti kibinus gaminti


ale bais ėdrūs tie vyrai, įdomu, kaip jūsų, mano gana riebiai mėsikę pjauna ir dviem sluoksniais deda, aš tai šeimoje per nagus gaudavau, jeigu griežinėlis mėsos neperšviečiamas būdavo

galvojau, kad gal padės raikyta mėsa, kai būna pakuotėse, tai ne, tada iš karto du gabalus vieną ant kito kloja

na nepagalvokit, kad aš kasnius skaičiuoju

nugis maniškis irgi mėsikę mėgsta
tai man vienintelė išeitis - gaminti vienam kartui ir tiek gabaliukų, kiek tam kartui suvalgyt numatyta. kitaip - iškepsiu mėsos daugiau, padėsiu kitam kartui, bet pro šalį vis eidamas kapt kapt - net ne valgyt norėdamas, o kad skanu ir kad įprotį kramsnot turi


Aš šiandien pietums pigiai prasisukau: buvo šaldytų grybų tai tuos padariau su padažu r bulvių išviriau
Vakarienei dar pakartot liko ir pievagrybių padažo daugokai dar padariau, nes man ne visada yra noro miško grybus valgyt


QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 20, 14:30)

Pas many šeimoj vyrų nėra, bet jei dukros vaikinas užtaiko svečiuotis, kai pietus gaminu, tai jau man kitai dienai maisto darban nebelieka, palieku tik vaikams...


QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 01 20, 14:30)
ale bais ėdrūs tie vyrai, įdomu, kaip jūsų, mano gana riebiai mėsikę pjauna ir dviem sluoksniais deda, aš tai šeimoje per nagus gaudavau, jeigu griežinėlis mėsos neperšviečiamas būdavo

galvojau, kad gal padės raikyta mėsa, kai būna pakuotėse, tai ne, tada iš karto du gabalus vieną ant kito kloja

Kiek pažįstu vyrų, tai visi daug valgo, o ypač mėsos

QUOTE(Ledas @ 2009 01 20, 15:39)
Maniškis išvis be mėsos nei dienos

tai čia tipo normalu?