Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

Naudoju Vichy sampuna nuo pleiskanu, superinis.
Ir turejau, bet noreciau vel prausiklio problematiskai odai, toks zalias, tik kaina virs 50LT vaistinej, kazkaip gaila pinigu doh.gif
siaip patinka man tie vichy, bnaudodavau ir nuo celiulito priemones, po gimdymo, tai patiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 04 24, 09:48)
Aš tai pirkau ne su žaliu dangteliu, o su baltu - neva jautriai odai bekvapis, bet visa kita taip pat kaip tas su žaliu dangteliu. Bet ar gali būti toks skirtumas tarp jų? Nes dabar aišku man kyla noras dar nusipirkti tą su žaliu, bet jeigu irgi bus tas pats, nu tai išvis bus 100 litų į balą  doh.gif

as turejau ir su baltu, bet man su zaliou labiau patiko, skaniai kvepia, skirtumo, bent jau as nelabai pastebejau tarp ju.
Papildyta:
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 04 24, 09:26)
mergaites, ar kuri jau isbandete naujaji kremuka is normaderm? MAT vadinasi, berods smile.gif

ir kiek kainuoja mzd tas dezodorantas su zaliu kamsteliu kuri giriate smile.gif

as tai londone pirkau 6.50svaro, bet uztenka man jo ilgam
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2009 04 24, 21:48)

patenkinta juo? smile.gif
gerai matizuoja, nesausina?
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2009 04 27, 08:34)
patenkinta juo? smile.gif
gerai matizuoja, nesausina?

man tai labai jis patinka, jau turbut koki 4 ar 5 turiu, ir kvapa naikina ir prakaita mazina nu zodziu man geriausias thumbup.gif first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzoniene: 29 balandžio 2009 - 21:22
man atrodo kad cia Vi vian klause apie mat kremuka? biggrin.gif o dez tik kaina g.gif
Tai va as irgi uzsinorejau ta mat kremuka g.gif idomu ar tikrai matomas jo poveikis????
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 05 03, 12:21)
man atrodo kad cia Vi vian klause apie mat kremuka? biggrin.gif  o dez tik kaina g.gif
Tai va as irgi uzsinorejau ta mat kremuka g.gif idomu ar tikrai matomas jo poveikis????

Tai va mergaites,naudoju ta PRO MAT kremuka jau pora savaiciu,tai galiu biski is savo puses atsiliepimu mestelt:kremas visiskai eilinis,jokio matiskumo man neislaiko,kvapas pusetinas,antra kart tikrai nemanau kad pirkciau.Sunaudosiu tik todel, kad su spf 15 tai vasarai sueis,bet siaip eilinis kremas niekuo nesiskiriantis nuo maximiniu uz 10 lt. Tiesa,naudojasi visai netaupiai o ir yra jo ten tik 30 ml doh.gif siaip dar pliusas tas kad toks lyg ir neblogai drekinantis,bet kaip jau minejau matiskumas po poros valandu dingsta kaip dumas... verysad.gif man tai labiau patiko tas senesnis normaderm kremukas,ir kvapas geresnis,ir oda ilgiau neblizga..zodziu daug cia prirasiau, viska apibendrinant galiu pasakyt kad man isai ispudzio nepaliko,bet kiekvienos oda skirtinga todel jei turit galimybiu nusipirkt is kazkur pigiau tai galit pabandyt,bet moket uz ji 80 lt.. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Dar galiu jums pasiulyti testa jusu odos tipui ir vichy priemoniams ax.gif Man patiko daug ko suzinojau thumbup.gif
(yra rusu kalba,bet ir anglu)
http://www.vichyconsult.co.uk/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaz: 04 gegužės 2009 - 15:31
QUOTE(dzoniene @ 2009 04 24, 20:48)
as turejau ir su baltu, bet man su zaliou labiau patiko, skaniai kvepia, skirtumo, bent jau as nelabai pastebejau tarp ju.
Papildyta:

dabar turiu sita krema, tai tikrai patenkita. ir MB naudoja, nes turi riebia oda. tikrai neblogas
Atsakyti
ax.gif user posted imageKas bande Aquelia Thermal eye roll-on??? ar tiktu nauduoti nuo 25 m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaz: 12 gegužės 2009 - 21:07
Gal kas nors galėtų parekomenduot kremuką, jaunai, į sausėjimą linkusiai odai, kad padrėkintų, skaistintų, gražintų odelę, apsaugotų nuo spuogelių atsiradimo ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2009 05 03, 20:38)
Tai va mergaites,naudoju ta PRO MAT kremuka jau pora savaiciu,tai galiu biski is savo puses atsiliepimu mestelt

o jus gal esate bandziusi Biodermos Mat krema? as dabar ji turiu, tai butu idomu ar bandydi Vichy ProMat. kad nebutu, kad "mesiu taka del takelio" smile.gif
Atsakyti
Sveikos, - norejau paklausti del priemoniu siuntimosi is interneto... kaip suprantu ten papildomi 5 svarai uz parsiuntima mokomi nuo prekiu kiekio ar kaip? tarkim ar as viena krema uzsisakysiu ar ten kokius keturius ir parsiuntimas vistiek 5 svarai? dekoju is anksto smile.gif 4u.gif
Atsakyti