Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

Reikes ir man isigyti si kremuka paakiams,nes meginuko pakako menesiui ir poveiki pastebejau jau po kokios savaites,kazkaip ir rauksleliu sumazejo.
Atsakyti
4u.gif O gal esat kas naudoja si naktini vichy normaderm night Idomu ar geras?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(electra23 @ 2009 07 22, 17:25)
4u.gif O gal esat kas naudoja si naktini vichy normaderm night Idomu ar geras?
user posted image

Sveika, dauguma bandziusiu pasisako, kad tai bene geriausia priemone is Normaderm serijos 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduokit prašau kokį gerą veido prausiklį, mano oda yra mišri. Ir kokią priemonę nuo pavienių spuogiukų.

Papildyta:
Taip pat domintų veido kaukės iš šios firmos.

Atsakyti
QUOTE(Miju @ 2009 07 26, 13:24)
Rekomenduokit prašau kokį gerą veido prausiklį, mano oda yra mišri. Ir kokią priemonę nuo pavienių spuogiukų.
Papildyta:
Taip pat domintų veido kaukės iš šios firmos.

Normaderm linija, acne prone skin prausiklis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 07 26, 12:53)
Normaderm linija, acne prone skin prausiklis  thumbup.gif

Aciu! O acne prone skin cai is Vichy? Kur galeciau nusipirkti? Vaistinese? Ar yra kur pigiau uzsisakyti?
Atsakyti
as pirkau eurovaistinej, kazkaip maziau vargo, bet manau, pas kazkuria is merginu galima ir uzsisakyti smile.gif toks zalias zele konsistencijos prausiklis, zaliame permatomame buteliuke is vichy normaderm linijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gidi: 26 liepos 2009 - 18:46
Merginos, gal kas zino kuo skiriasi serijos Aqualia kremai Rich ir Light?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 08 01, 09:56)

Light lengvesnis nei Rich, pastarasis yra labiau prisotintas. Vasarai puikiai tiktu Light variantas, Rich labiau saltam periodui arba nakciai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 08 01, 10:56)

light tai skirtas normaliai-misriai odai, o rich -sausai odai, ant ju buna uzrasyta. jie buna su tokia imaute ir buna parasyta kokiai odai, va sitie kremukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linaluk @ 2009 08 01, 17:41)
light tai skirtas normaliai-misriai odai, o rich -sausai odai, ant ju buna uzrasyta. jie buna su tokia imaute ir buna parasyta kokiai odai, va sitie kremukai

Nors ir rasoma, kad skirtas normaliai-misriai odai, misrios odos savininkems jo naudoti nepatarciau, nebent nakti, nes palieka riebu blizgi T zonoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 07 15, 14:35)
Aš gavau pagaliau Vichy kremuką Aqualia Thermal Rich - labai patiko. Nėra nei per riebus, nei skystas, nors jaučiasi, kad Rich, o ne Light, žodžiu labai fainas.  thumbup.gif
user posted image

Labai norėčiau išgirsti daugiau atsiliepimų apie šį kremą, susigundžiau blush2.gif Mano oda mirši, linkusi sausėti, ar tiktų?
Atsakyti