QUOTE(electra23 @ 2009 07 22, 17:25)
Sveika, dauguma bandziusiu pasisako, kad tai bene geriausia priemone is Normaderm serijos

Rekomenduokit prašau kokį gerą veido prausiklį, mano oda yra mišri. Ir kokią priemonę nuo pavienių spuogiukų.
Papildyta:
Taip pat domintų veido kaukės iš šios firmos.
Papildyta:
QUOTE(Miju @ 2009 07 26, 13:24)
Rekomenduokit prašau kokį gerą veido prausiklį, mano oda yra mišri. Ir kokią priemonę nuo pavienių spuogiukų.
Papildyta:
Papildyta:
Normaderm linija, acne prone skin prausiklis

QUOTE(Gidi @ 2009 07 26, 12:53)
Aciu! O acne prone skin cai is Vichy? Kur galeciau nusipirkti? Vaistinese? Ar yra kur pigiau uzsisakyti?
Merginos, gal kas zino kuo skiriasi serijos Aqualia kremai Rich ir Light?
QUOTE(Tresor @ 2009 08 01, 09:56)
Light lengvesnis nei Rich, pastarasis yra labiau prisotintas. Vasarai puikiai tiktu Light variantas, Rich labiau saltam periodui arba nakciai

QUOTE(Tresor @ 2009 08 01, 10:56)
light tai skirtas normaliai-misriai odai, o rich -sausai odai, ant ju buna uzrasyta. jie buna su tokia imaute ir buna parasyta kokiai odai, va sitie kremukai

QUOTE(linaluk @ 2009 08 01, 17:41)
light tai skirtas normaliai-misriai odai, o rich -sausai odai, ant ju buna uzrasyta. jie buna su tokia imaute ir buna parasyta kokiai odai, va sitie kremukai
Nors ir rasoma, kad skirtas normaliai-misriai odai, misrios odos savininkems jo naudoti nepatarciau, nebent nakti, nes palieka riebu blizgi T zonoje

QUOTE(As_nematoma @ 2009 07 15, 14:35)
Aš gavau pagaliau Vichy kremuką Aqualia Thermal Rich - labai patiko. Nėra nei per riebus, nei skystas, nors jaučiasi, kad Rich, o ne Light, žodžiu labai fainas.

Labai norėčiau išgirsti daugiau atsiliepimų apie šį kremą, susigundžiau