QUOTE(rimanciuke @ 2009 01 04, 21:32)
o kodel tu galvoji kad jis taves nemyli? tiesiog jus per daug bunate kartu... ir tai manau slegia. tikrai slegtu ir mane. ir as ji puikiai suprantu. ir jis tave myli ir tu ji taciau tu kaip suprantu okupuoji ji visa su jo laiku, mintimis, jausmais, su jo vidiniu pasauliu. duok jam laisves trupuciuka. tiesiog nesisavink jo. jis ne daiktas. jis zmogus... nepyk gal ziauriai parasiau bet tiesiog manau kiekvvienas turi teise tureti savo atskira pasauleli nuo visko savo atskiro laiko sau, kurio metu darome tai ka norime.
o tavo demesys man tikrai atrodo trupuciuka perdetas
o tavo demesys man tikrai atrodo trupuciuka perdetas
gal atrodo perdetas tik todel,kad dabar jums isilieju ir rasau tik apie jausmus, bet nera taip! nesu ta isprotejusi moteris kuri vyrui net ikvepti neleidziu! blogai yra taip,kad mes abu namisedos,nemegstam vakareliu, baliu,klubu,kaviniu,o dar pinigelius taupom namui. daug dirbam abu, jis po darbo daug sportuoja. as tikrai ji leidziu eiti,kartais net raginu,bet jam namai ir TV-geriausia pramoga!! ir pati,retai,bet iseinu be jo. Pas mus seimoje nera jokio pavydo,gaunu daug demesio is vyru darbe,daug komplimentu, nes dirbam tik kelios moterys, bet jo tai visai nejaudina. as tikrai jo nesmaugiu demesiu,kaip tik dabar bandau elgtis taip kaip jis su manim! Saltai, bet nepiktai! nelendu prie jo,nevadinu graziai,nebuciuju be reikalo. Zodziu pritariu,kad vyrai kaip vaikai,bandysiu pazaisti....