Įkraunama...
Įkraunama...

Myli ar Nemyli?

QUOTE(rimanciuke @ 2009 01 04, 21:32)
o kodel tu galvoji kad jis taves nemyli? tiesiog jus per daug bunate kartu... ir tai manau slegia. tikrai slegtu ir mane. ir as ji puikiai suprantu. ir jis tave myli ir tu ji taciau tu kaip suprantu okupuoji ji visa su jo laiku, mintimis, jausmais, su jo vidiniu pasauliu. duok jam laisves trupuciuka. tiesiog nesisavink jo. jis ne daiktas. jis zmogus... nepyk gal ziauriai parasiau bet tiesiog manau kiekvvienas turi teise tureti savo atskira pasauleli nuo visko savo atskiro laiko sau, kurio metu darome tai ka norime.
o tavo demesys man tikrai atrodo trupuciuka perdetas

gal atrodo perdetas tik todel,kad dabar jums isilieju ir rasau tik apie jausmus, bet nera taip! nesu ta isprotejusi moteris kuri vyrui net ikvepti neleidziu! blogai yra taip,kad mes abu namisedos,nemegstam vakareliu, baliu,klubu,kaviniu,o dar pinigelius taupom namui. daug dirbam abu, jis po darbo daug sportuoja. as tikrai ji leidziu eiti,kartais net raginu,bet jam namai ir TV-geriausia pramoga!! ir pati,retai,bet iseinu be jo. Pas mus seimoje nera jokio pavydo,gaunu daug demesio is vyru darbe,daug komplimentu, nes dirbam tik kelios moterys, bet jo tai visai nejaudina. as tikrai jo nesmaugiu demesiu,kaip tik dabar bandau elgtis taip kaip jis su manim! Saltai, bet nepiktai! nelendu prie jo,nevadinu graziai,nebuciuju be reikalo. Zodziu pritariu,kad vyrai kaip vaikai,bandysiu pazaisti....
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 01 05, 00:28)
as tikrai ji leidziu eiti,kartais net raginu,bet jam namai ir TV-geriausia pramoga!! ir pati,retai,bet iseinu be jo. Saltai, bet nepiktai! nelendu prie jo,nevadinu graziai,nebuciuju be reikalo. Zodziu pritariu,kad vyrai kaip vaikai,bandysiu pazaisti....

Žinai, turėjau aš vaikiną, kuris buvo kažkiek savo vidumi panašus į tave. Ir padariau keleta svarbių išvadų apie save. Pirmiausiai, jeigu žmogus per arti manęs, tai mane labai gasdina. Kas yra per arti? Jis man skambindavo daug kartų per dieną, kažkaip įmontuodavo mane į savo dienotvarkęir t.t.. Ir esmė tame, kad tai jis darė pasąmoniškai ir tai jam atrodė visiškai normalu ir tai buvo jo meilės išraiška. O mane tai gąsdindavo, nes aš negaliu visiškai įsileisti kito į savo "teritorija" Vienžo, aš skaičiau, kad yra priklausomo tipo ir šizoidinės asmenybės (čia pavardinau tik keleta tipų, man viena psichologė papasakojo). Pirmosios labai bijo, kai artimasis žmogus nuo jo tolsta, o antrosios bijo, kai kitas žmogus per daug prie jo priartėja.
Tai gal ir jums kažkaip panašiai??
Ir žinok aš tą vaikiną tikrai savotiškai mylėjau ir tą jo įkyrumą priėmiau kaip jo baimę būti "per toli"nuo manęs. Bet mes vistiek buvom kraštutinumai, taigi mums nelabai sekėsi suderinti abiejų ribas - jam reikėjo daugiau nei aš galėjau duoti. Bet pas jus gal ne taip baisiai, jeigu jau tiek metų kartu išgyvenot.
Ir dar. Vyrai kažkaip suuodžia tą moterį, kuri yra nuo jo priklausoma ir žinok net ir labai mylėdami jie tampa slunkiais, nes moteris myli UŽ ABU. Aš irgi tokia buvau pasidariusi, kai draugavau su aukščiau paminėtu vaikinu, tiesiog neberodžiau jam dėmesio nes viduj ko gero pykau, kad jis vėl ir vėl peržengia mano vidines ribas "su savo ta meile". Tai gavosi, kad neišėjo savo vidaus peržengt. Ir kai išsiskyrėm, tai po kiek laiko atsikvošėjau ir pamačiau kad labai jau aš šalta ir nemeili buvau. Kaip dar jis su manim tiek laiko išbuvo g.gif . Nors paprastai tokia santykiuose tikrai nebūnu - būna ir švelnumo ir visko kitko ax.gif
Tai va kiek prirašiau, žodeliai liejasi laisvai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2009 01 04, 23:18)
kiek suprantu is tavo paskojimu jog tu gyveni vien juo... ar nemanai kad pati galbut perdetai rodai jam demesi ir neduodi nei minutei jam ikvepti gaivaus laisves oro? juk kiekvienas zmogus norime pabuti su savimi, truputeli pakeisti aplinka. gal tiesiog apsunkini ji savo sitokiu dideliu demesiu ir tokio pat atsako prasymu. pabandyk pati atrasti kokia nors veikla, uzsiemima be jo, atrask save kazkur kitur ne tik jame. o 24 val. per para isbuti kartu isties gali ne bet kas. juk tiek tavo tiek jo gyvenimas manau neprasideda ir nesibaigia vien tik antra puse.
pabandyk pati pakeisti poziuri i tai ir ieskok sau megstamos veiklos, kurios metu neturetum kada apie ji net pagalvoti . sekmes wink.gif

auksiniai zodziai drinks_cheers.gif santykiuose reikia ir atstumu , ir pabuvimo vienam be kito..
tik tada busit idomus vienas kitam..
Atsakyti
kad ir kaip viskas čia būtų saldu, negaliu praleisti pro akis to fakto,kad jis nebenori mylėtis.gali būt atsibodus iki gyvo kaulo,bet seksas vyrams buvo ir bus amžinasis variklis. na neįsivaizduoju kaip jis gali to nenorėt. todėl manau,kad tu tiesiog ne viską žinai. nenoriu nei liūdinti nei ką, bet vyrai dažniausiai turėdami kitą elgiasi būtent taip (atšalę jausmai, jiem tv svarbiau nei apkabint žmoną,erzina juos viskas, nebenori mylėtis). susimąstyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perpetuum mobile @ 2009 01 05, 14:30)
kad ir kaip viskas čia būtų saldu, negaliu praleisti pro akis to fakto,kad jis nebenori mylėtis.gali būt atsibodus iki  gyvo kaulo,bet seksas vyrams buvo ir bus amžinasis variklis. na neįsivaizduoju kaip jis gali to nenorėt. todėl manau,kad tu tiesiog ne viską žinai. nenoriu nei liūdinti nei ką, bet vyrai dažniausiai turėdami kitą elgiasi būtent taip (atšalę jausmai, jiem tv svarbiau nei apkabint žmoną,erzina juos viskas, nebenori mylėtis). susimąstyk 4u.gif

absoluciai nesutinku. vyrai irgi zmones. jie gali buti pavarge, gali buti igrisusi rutina, ir dar begale problemu o visa tai atsiliepia ir sexe. nesakau kad tai yra gerai kad taip ir turi buti, taciau reikia ziureti del ko taip yra. ir tai nebutinai turi buti kita moteris.
Atsakyti
nebūtinai čia turi būti kita moteris. man ir panašu, kad tai daugiau dėl rutinos. sutinku su rimančiuke ir dėl to, kad esi per arti jo. neturi savo gyvenimo. kartu dirbat, kartu leidžiat laisvalaikį, jis sportuoja. o kokia tavo aistra. tikrai nenoriu tavęs įžeisti, bet apie ką jūs kalbate? na teisingiau apie ką tu nori kalbėtis?
Atsakyti
As taip pat manau, kad ne del kitos moters, tiesiog kartais rutina mus taip isuka, kad buname pavarge nuo visko.
Kad ir kaip butu sunku, Jums reikia pasikalbeti su vyru. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ღsweetღ @ 2009 01 05, 18:38)
Kad ir kaip butu sunku, Jums reikia pasikalbeti su vyru.  4u.gif

Kad kaip suprantu jau kalbėjo, o nuolatiniai tokie pokalbiai dar labiau vargins ir erzins. Man atrodo užtenka vieno rimto pokalbio ir jei niekas nesikeičia tiesiog palaikyti atstumą, kaip ir daugelis čia jau minėjo, susirasti kitos veiklos. Kai j a u turi ir siekti nebereikia, o kartais sudaryti vaizdą, kad tu dar vis 'kažku' yra puikus psrendimo būdas. Aš manau, kad jums abiem reikia oro. Namisėdos ne namisėdos reikia išbėgti 'laukan'.
Atsakyti
QUOTE(perra @ 2009 01 05, 20:06)
Kad kaip suprantu jau kalbėjo, o nuolatiniai tokie pokalbiai dar labiau vargins ir erzins. Man atrodo užtenka vieno rimto pokalbio ir jei niekas nesikeičia tiesiog palaikyti atstumą, kaip ir daugelis čia jau minėjo, susirasti kitos veiklos. Kai  j a u  turi ir siekti nebereikia, o kartais sudaryti vaizdą, kad tu dar vis 'kažku' yra puikus psrendimo būdas. Aš manau, kad jums abiem reikia oro. Namisėdos ne namisėdos reikia išbėgti 'laukan'.

Kalbedama apie pokalbi, galvoje turejau ne priekaistavimus, demesio prasyma... o tiesiog normalus, dvieju suaugsiu zmoniu pokalbis apie tai, kas vyksta, kuris kaip jauciasi, kodel..? 4u.gif Mes seimoje taip sprendziame problemas, o ne kazkur begdami ir apsimesdami, kad nieko nera, nereikia to akmens po kaklu ryti ar bandyti isgyvendinti, jis turi pranykti naturaliai, be dideliu isgyvenimu ir vietoje jo atsirasti gera savijauta, pasitikejimas savimi. mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip smagu isgirsti protingu minciu! su visomis sutinku,kaiko gal nenorejau girdeti,bet tik delto,kad nenoriu pripazinti,kad esu nuo jo priklausoma,kad negaliu be jo,kad reikia jam duoti daugiau oro,bet aisku visus jusu zodzius apgalvoju!
Kas del kitos tai 100% neturi!
del tos laisves irgi pritariu, bet salygos tokios. Noretusi kartais isvaziuoti,nedelto,kad noriu,o del pailsejimo nuo vienas kito! zyst irgi nebezyziu,nebelendu su savo kalbom apie santykius! sunku,kad jis toks ramus,nekalbus,gali jam visa nakti kalbet ir nezinot ka jis galvoja!
Dabar imiausi taktiktos-geros zmonos! Vakar nusipirkau naujus apatinius, o jis sako -kokia cia spalva,atrodo kaip purvina doh.gif dar blogai,kad abu principingi,visada as zengiu pira zingsni,nors ir jis buna kaltas! jei matau,kad jis manes nori irgi turi pradeti pirma! dar bandau taikytis prie to,kad jis gali mane apkabinti,pabuciuoti ar myletis tik kai jis nori,o as visada tam turiu buti pasiruosusi, o jei as konors noriu tai turiu laukti kol jam bus nuotaika! Ar tikrai protingas pataikavimas vyrui yra geru santykiu priezastis??
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 01 06, 01:20)
Dabar imiausi taktiktos-geros zmonos! Vakar nusipirkau naujus apatinius, o jis sako -kokia cia spalva,atrodo kaip purvina  doh.gif  dar blogai,kad abu principingi,visada as zengiu pira zingsni,nors ir jis buna kaltas! jei matau,kad jis manes nori irgi turi pradeti pirma! dar bandau taikytis prie to,kad jis gali mane apkabinti,pabuciuoti ar myletis tik kai jis nori,o as visada tam turiu buti pasiruosusi, o jei as konors noriu tai turiu laukti kol jam bus nuotaika! Ar tikrai protingas pataikavimas vyrui yra geru santykiu priezastis??

Žinai, kai kurias situacijas esu patyrusi. Ir ta iniciatyva iš vienos tavęs labai vargina, o kartu ir pykti pradedi, būni susierzinus, bet...pastebėjau, kad tik pakeičiu kalbą, elgesį ir kažko galiu pasiekt, bet viskas tik per teigiamą, kuo daugiau gražių pokalbių, tuo daugiau gaunu, bet be proto sunku su 'nekalbančiu' žmogum, džiaugiesi kai kartais pavyksta kažką ištraukti ir sužinoti, kas yra blogai, o kas gerai.
Nemanau, kad bandymas vėl smarkiau įdegti jūsų ugnį, grindžiant tavo teigiamu elgesiu, yra pataikavimas. Jokio spaudimo. Kodėl gi nepabandžius?
Atsakyti
reikia kelias dienas pabuti saltai kol jis pajus,kad kazko truksta.jis turetu tada pasigesti tu tavo buciniu ,svelniu,kad ir labai mazu prisilietimu.zodziu padaryti rimta pertrauka.gal,na pabandyti kartais viska reikia ax.gif 4u.gif
Atsakyti