labas rytas
as taip pat noriu pasiulyti savo
lasisos recepta:
reikes:1. lasisos pjausniu
2. miltu arba dziuveseliu apvoliojimui
3. medaus
4. soju padazo
5. garstyciu grudetuju (as turiu Senoviskos garstycios Bouton'd Or, ieskokite su grudeliais, jos priduoda puiku aromata ir prieskoni patiekalui)
6. priskoniu zuviai.
paruosimas:lasisos pjausnius paprieskoniuoju citrininiais zuvies kepsniu prieskoniais (Santa marios naudoju), apvolioju miltuose ir apkepu is abieju pusiu keptuveje, kol kepa lasisa, pasildau 2 saukstus medaus, 2 saukstus soju padazo (jeigu tamsus, jo reikia kiek meziau, idekite viena, po to padaziuka paragaukite ir nuspreskite ar truksta dar surumo

) ir idedu 2 saukstus grudetuju garstyciu, viska ismaisau.
lasisai iskepus, nupilu alieju ir uzpilu padaziuka ant pjausniu, uzdengiu keptuve dangciu ir keleta minuciu patroskinu.
mineto kieko padazo pakanka keturiems pjausniams, jeigu norite daugiau to padaziuko, tiesiog atitinkamai padidinkite normas, tai tiek, skanaus